Teşekkürler @Lordseyfo @Mahinevberçeste @İlginfulyaa
Ayrılırken nasıl biri oluyorsunuz?
Teşekkürler @Lordseyfo @Mahinevberçeste @İlginfulyaa

İnsanlar ayrılırken kendini gösterirmiş…. siz ayrılırken nasıl birine dönüşüyorsunuz
Niye ayrılır insan? Kavun karpuz mu bu begenmeyince çöpe atamazsın. tanımadan ilişki olmaz, Tanıdıktan sonra da ayrılmak olmaz. Ayrıldık diyelim bir şekilde kader;susarım kaybolurum ortadan çok uzaklara giderim kimse bulamaz, tek kelime söylemem. Ne söylenebilir ki?
aynen öyle duruş iyi yüreklilerin diyarında kalmış….
Sevda o diyarda saklanmış….
Masallar o diyarları anlatmış…
Biz Sanallarda kalmışız
Dünya aynı ama insani değerler erezyona uğramış sanki. Bize yaşamayı zorlaştırıyorlar.
Kesinlikle
Aldatıp sonra ayrılınca köpek gibi yalvarmasından illallah edip hakaret ettiğim eski manita da böyle demişti😂 Adam gibi ayrılmayı beceremeyip karşıyı delirtip yani çakalken kuzuyu oynamaya gerek yok. Adam gibi ayrılın.
Bu manüpile terbiyesizliği… dinlemen hata
Nasıl bir ayrılma olduğuna bağlı. Kalbim kırılmışsa kalp kırabilirim.
Hmmm belki diyosun
Hakedene hakkettiği gibi davranırım.
Hmmm wow
Kötü ye hak ettiği şekilde kötü davranmak kolay bence
Peki çok değerli birine aynı değeri hak ettiği kadar verebiliyor muyuz … kıymet bilebiliyor muyuz
Sevdiğim zaman çok değer veririm. Kıymetini bilirim. El üstünde tutarım. Yanlış yaparsa bedelini öder.
Wow
Evet, böyle şaşırtıyorum. Arada kötü kız olmak iyidir
O değilde tepkilerine bayıldım.
😄 teşekkür ederim ben de sana bayılıyorum 😄🌹
Teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim
Çoook çirkin oluyorum 😂
😂😂😂😂
Teşekkürler 😂
Ben teşekkür ederim 😂
Cevap
9Cevap
Ayrılmadım çünkü sevgilim olmadı.. ama eğer aldatma yalan ihanet bunlar yoksa normal medenice konuşur ayrılırdık..
Bunu ayrılma nedeni belirler. Eğer beni aldatmışsa belki bağırır çağırırım hiç tarzım olmamasına rağmen 😄 ama eğer hayatlarımız ve karakterlerimiz uyuşmadığı için ayrılırsak dostça ayrılırım.
hiçbir ayrıldığımda karşıyı suclamadim oda bende ayrılsam farketmez. Birlikteyken iyi de ayrılınca mı kötü. Neden bitti diye sorgularım kendimi. Zorla güzellikte olmaz diyenlerdenim
Başında neysem somunda zerre farkım yoktur. İnsan gibi yaşarım. İnsan gibi davranırım. Olmuyorsa da elbet bizimde hatalarımız vardır
Bikere aylık yaşadım ondada aldatldım biraz agrsif şekilde ayrldım
Karşımdaki neyi hakkediyorsa ona bağlı olarak değişir bu 😊ama kimseyi engellemem kolay kolay yazar yazar kudurur 😂bir arkadaşım laftan sözden anlamıyordu ona bu mustahakti mesela 😂
Eğer ortada haksızlık bir durum varsa kesinlikle kötü biter
İntikamci kindar sert kirici cunki ayrilmama sebeb olduysa zaten kotudur
çok duygusal oluyorum çok rahatsız hissediyorum canım çok yanıyor yinede seviyorum arada kavga çıkarıyorum bittiği için öyle. Zaten bugüne kadar bir tane ile oldu bunlar
Herşeyin bir raconu var ayrılıkta olur hayatta. Birleşimde önemli olan kendine yaşadıklarına yaşattıklarına saygı göstermek hakkeden hakkını alır
Sen daha iyilerine layıksın nutukları çekiyorum.
😁
Kalbim kırılmışsa çok kaba oluyorum benden daha iyisini bulma tarzında şeyler söylüyorum
Bu çok iyi …😄😂
Sevdiğim bensiz daha mutlu olacağını düşünüyorsa. Saygı duyarım. Sevgi , sevdiğin insanın mutlu olmasını istemektir. Her zaman birlikte yaşamak değil. 🙃
Sonbahar gibi yaprak döken biri..
Soğuk oluyorum
Ayrıldığım duruma göre değişiyor ruh halim
Kabullenen biri oluyorum
O ayrılma sebebine göre değişir ya
Korkutucu bir şekilde fazla sessiz.
Rambo ama hak etmişti
Çizgimi bozmam umursamaz takılırım
Geniş rahat umursamaz
soğuk buzz
Sakin
gayet seviyeli ayrılmıştım