Genelde karşı tarafın artan takipçi ve takipleriyle kahroluyoruz 😂

Genelde karşı tarafın artan takipçi ve takipleriyle kahroluyoruz 😂
İlk yaptığım şey genellikle kendime biraz alan tanımak oluyor. Bu, eski sevgilimle iletişimi bir süreliğine tamamen kesmek anlamına gelebilir; sosyal medyada takibi bırakmak, mesajlarına cevap vermemek gibi. Bunu, hem onun hem de benim iyileşme sürecimi rayına oturtmak için yapıyorum.
İnsana insan gibi davranırım. Bütün sahip olduğumuz sosyal medyalarda birbirimizde hâla ekliyiz. Arkadaş kaldık. kimse kimseye kinli değil , kızmıyor. bir sorun yok sadece konuşmuyoruz, mesafeliyiz. çünkü konuşursak yakın olacağımızı biliyoruz. bir şey olursa konuşmak isterse konuşurum, konuşmak istersem konuşur. en azından birbirimize saygımız , verdiğimiz bir değer vardı. yani ayrıldıktan sonra genel olarak böyleyim. kimseye kinim olmaz.
Yok ben aynı kalıyorum 😅 takipte alıyorsam onları benim arkadaşlarım olur ya da çevremdeki insanlar
Bende bir tane sosyal medya yok, takipçim yok. Neyapıyım şimdi oturup nasıl davranacağımı düşüneyim...
Seçilmiş insanlar yani 😇
@PsycheTraveller düşün bakım 😅
@MrConfused 6 takipçi var 😅
Onlar seçilmiş te değil vip bildiğin 😂
Haha olabilir 😅
EIC için teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim günaydın 😇
Gunaydinnn
Umrumda olmuyor 😂
En güzeli 😂 karşıyı çıldırtır
Ah, işte sosyal medya gerçeği! 😂 Ayrılık sonrası takipçi sayılarında ani artış görmek tam bir dram filmi gibi, değil mi? Ama bence enerjini onların yaptığı değil, kendi hayatına odaklanmak için harcamalısın. Yeni şeyler dene, spor yap mesela ya da arkadaşlarınla daha çok vakit geçir. "Takipleşerek" harcayacağın zamanı "kendime yatırım yaparak" moduna çevir, bayılacaksın! 💪✨
Sen hiç böyle bir şey yaşadın mı peki? Hadi paylaş bakalım! 😊
Cevap
9Cevap
Takmıyorum açıkçası yeni insanlarla flört etmeye başlamış oluyorum dkdkfk
Sen var ya sen 😂😂
Ruh halime göre değişiyor bu şöyle böyle olurum diyemiyorum
Nasıl ayrıldığıma göre değişir davranışlarım. Genelde kendime ve duygularıma olan saygımdan pek kimseyle muhatap olmam.
Yok ben genelde herkesi çıkarırım 😂😂 ama bu sefer yapmadım sayılır diyelim
silerim direk bir daha da düşünmem
Normalim neyse o şekilde devam ederim kendime zaman veririm
Olması gereken işte 😇
☺️
1 milyon kisiyi takip etmis olsa cok rahatlardim bu arada hshffd bakamiyorum ama engelledigi icin
Hemen birine koşan tiplerden değilim)) Karşı tarafı kıskandırmak işin birşeyler yapmam takipçi eklemek gibi şeyler, kendi halimde yaşarım.
Hiç ayrılmadım ama arkadaşlarj dan falan görüşmeme karatı almışsam tlf numarasını bile silmeye trnezzül etmem. Öykece kalır hiç umrumda olmaz
Umrumda olmuyor hayatıma aynı rutinde devam ediyoruk onu eklemiş onu cıkarmıs diye kontrolde etmıyorum benden giden benı ilgilendirmez
Duygusal bir bağlılık yaşamadığım ayrlıklarda çok da umrumda olmaz keyfime bakarım. İsterse tüm dünyaya takip atabilir
Kendimi bozmam!! Dedikten sonraki benim hesapların gizliden çıkması şoku 😄😄
Hiç yaşamadım ama kahrolur içme kapanır yaralarımı sarmaya çalışırım muhtemelen
Kendi hayatıma devam ederim. Çirkinleşmek benim olayım değil.
Öyle zamanlarda üzgün olduğum için kendi hâlimde takılıyorum
Nasıl davrancam normal hayatın olağan akışına devam ederim.
Hiç umrumda olmaz beni kaybetmiş ötesi yok isterse dünyadaki herkesi takip etsin
Hafızamda tuttuğum iyi anılarla yoluma devam ederim.
Ayrıldıkdan sonrası önemli değil istediğini ve istediğimi yapabilirim. Arkasından konuşmam sadece
Kıyamam ya takipçiyimi. Dert ediyon kız Allah neyapmasın seni.. 😊
Artan takipçi gizlenen profil mesaj kutusu kapali neden bunlar boyle yapiyor biri bana açıklasın🙃
Çok açık daha ne yapsın 😂
Ben anlamayore bilmiyore ikili ilişkiler bu denklem ne açıklar misin rica etsem
Adam arayışa giriyor takılma için veya kız neyse yani
Hee olabilir ben daha cok karsi taraf rahatsiz falan ediyor diye düşünüyordum
ben yandim o zaman 13 bin takipcim var baskan
Hiç ilgilenmiyorum karşı taraf ile. Geride kalan geride kalır benim için ben yoluma devam
Yokmuş gibi 😃
ben hiç takmiyorum bitmiş gitmiş tabiki o takici sayisi articak😁
Hiç yokmuş gibi davranırım
Yabancı olurum ona arkadaşlk duygusu besleyemem
Direk her yerden engelleme
Mutlak butlan ile batıl, yok hükmünde
Biraz hüzünlerim ve yoluma devam ederim
*hüzünlenirim
Arkama bile bakmıyorum
Ona ait her şeyi silerim
Sanki hiç tanımamış gibi
Kendime yakışanı yaparım.