Yoksa sen her zaman aynı sen miydin?
Ayrılık acısıyla kırıcı ve yııpratıcı davranışlar sergiler misin?))

Yoksa sen her zaman aynı sen miydin?
Ayrılık acısıyla kırıcı ve yııpratıcı davranışlar sergiler misin?))

Kişiye göre değişir tabi; kimi içindeki öfke ve kini uzun zaman taşıyıp ani patlamalar yaşayarak bunu belirtir kimiside hiç umursamayıp başka kaşarlarla duble kaşarlarla gönül eğlendirir ama özünde bilirki o kalbindeki kişiyi asla unutamaz. Unuttum desede aklı devamlı oraya kayar çünkü insanoğlu yanındakinin değilde uzağında olanın delisidir. Nerede imkansız, zor aşk var kalbi hep oraya kayar. Aslında kişi kendini gönül eğlendirmek için bir oyuncak misali...
Ayrılınca daha katı ve keskin biri oluyorum. İlişki içindeki uyumlu, sakin, anlaşılması kolay ben gidiyor. Bu da durumla alâkalı sanırım. İlişki bitince duygular da kendini geri çekiyor.
Valla ayrılırken de seni tanımak çok güzeldi kendine iyi bak deyip veda etmiştim. Kötü bir durum yoksa ayrılırken de iyi ayrılmak isterim herhangi birinden herhangi bir durumda. Fakat hakaret eder saçma sapan hareketler vs filan yapar o zaman bilmiyorum.
Hayır. Her ilişkimde sakin ayrıldım. Sadece ilk sevgilim'den ayrılırken birkaç sorun olduğu için o an böyle bağırmış çağırmış olabilirim. Ondan sonra hiç olmadı.
Cevap
19Cevap
Bir ilişkim varken sevgilime karşı sıcacık çocuk gibi eğlenceli biriyim ama dışarıya karşı hep soğuk olduğum için kimse ayrıldığımı farketmez bile belki ayrıldığım kişi soğuk bir insana dönüştüğümü düşünebilir o halimi hiç görmediği için ama bu yanlış
Bunun gerçekle vs.. alakası yok.. O hayal kırıklığı, stres, üzüntü, sitem hali ister istemez sert ve sivri bir dile neden oluyor.. Çoğu da asla normal zamanda sarf edilmeyecek şeyler.. İçte yanan ateşin dışarı çıkmaması imkansız..
Duruma göre degisir eğer çok seviyosam ve karaktersizlik yapmışsa olanı yüzüne söyler kızar ne diyeceksem der güle güle derim tabi yaptığı şey ona olan bütün sevgimi bitirmediyse bitirdiyse hoşcakal der engellerim geneli geri dönüyo zaten özür dilemek için ama son pişmanlık fayda etmez arkadaşlık dost sevgili ne derseniz diyin sevgi bitince tepki azalır
Ayrıldığım an biter benim için ne acı çekerim ne aklıma getiririm. Biten birşeyin oturup yasını çekemem.
Ayrılık değildir asıl seni ortaya çıkaran. Ayrıl veya terk edil, birlikte olduğun insanlar ve yaşananlar çıkarır seni ortaya...
Asla. Karşı tarafın ayarı kaçsa bile asla tavrımı bozmam herkes kendine yakışanı yapar.
Nasıl ayrıldığım önemli. Eğer canım yandıysa intikamımı alırım.
Ayrılık önce acıyı sonra pişmanlığı sonra intikamı tetikler. Bu kadar geçişten sonra da sen istesen de artık eski sen olamazsın 😉
Genelde tepki veremiyorum zaten tepkin ne olsa da çaresizsin hiç bir şeyin o anki hayal kırıklığına etkisi yok
Hep aynıyım.
Eyvallah kendine iyi bak bu kadar
Hicte oyle bisey yapamam ben uzulunce yatak dosek hasta olanlardanim
Ayrılık sonrası da reddedilme sonrası da ben hep kendim oldum zaten
Buz gibi insan oldugumu derler.. duygularimi bilemezler.
Hayır ilişkide arkadaşlıkta hep dürüst olurum rol yapmam
Belki Sinirlenirim , hazmedemem ama kalitemi bozamam. Tavır koyarım ama kirıp dökmem
Evet ayrılık sonra görünmeyen yüzlerde gözüküyor bence
Bir şeylerin başlaması kadar bitmesi de doğaldır.. Bu süreçte yaşanmışlıklara saygım olur ve aynı şekilde sonlandırırım..
Hayır ama gerçek ben değişir mi siye korkuyorum davranışım değil de
idrallerim içsel olarak
Her koşulda kibar adamım.
Hayır ben hep aynıyım
Evet çıkar herkesin gerçek yüzü.
Yoo çok şükür hep ayniyim
Evet canımı yakan nankörlük yapanı pişman ederim
Olabilir ama bende öyle bi sıkıntı olmadı
Ben herzaman aynı benim
Hayir
Durumdan duruma göre fareden degisebilir
Köşeme çekilirim