Ha tabi ayrılık var ayrılık var efendi gibi biterse sorun olmuyor tabi ki. Şu sıra sosyal medya lbdosu yüksek çiftimizin iliskileriyle çalkalanıyor benzine 78 kuruş zam gelmis kimin umurunda 😂Ayrılıklardan sonra tüm kirli çamaşırları ortaya döker misiniz?
Ayrılıklardan sonra her şeyi ortaya döker misiniz?
Ağzıma bile etse dökmem nefret ederim bir şeyler yaşadığın insanın özelini orada burada paylaşanlardanda kadınlarda bu biraz fazla ağzılarında bakla ıslanmadığı gibi her şeyini de hemen hayatına giren insana döküp saçıyorlar. Karakter meselesi diyeceğim ama sevgilisinin sırrını orada burada anlatanın da karakteri var mı ki meselesi olsun 😁
Bu dediğine kendin inanıyor musun tamam erkekler de anlatır ama kadınlarla kıyasa bile girmeyelim her şeyini anlatma konusunda bak konu başlığı için demiyorum o konuda k. şar falan diye ileri geri konuşan erkek sayısı da çok fazla ama genel mana da bakarsak kadınlar biraz daha gevşekler.
Hayır, bilakis ben sus pus oluyorum. Ölü gibi, sanki hiç yaşanmamış gibi. Karşımdaki kişiden de aynı tavrı ve nezaketi beklerim elbette ama herkes aynı davranacak diye bir kaide yok tabiki. Allah hepimizi vicdan ve merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın. Zaten bu ikisi bir insanda yoksa o insanın aslında hiçbir şeyi yok demektir..
Hayır dökmem sonuçta bana guvenmis ve bazı şeyler paylaşmış benimle, ayrıldık diye insanlıktan çıkmanın bı manasi yok amaa o gidip benim hakkımda sağda solda yalan yanlış şeyler paylasiyorsa orası ayrı hersey karşılıklı
Herşeyi dökmem. Dökülecek şey var dökülmeyecek şeyler var. O kadar da çirkef değilim. Zarar vermek istemem, söylenirim ama dikkat ederim birazda. Allah'a havale ederim sonuçta.