Ayrıldığınız eşiniz/sevgiliniz ile tekrar barışırmısınız? Neden?
Cevabın nedir?
barışmam, çünkü devam ettirebileceğimi düşünüyorsam mutlaka konuşup ortak bir yolunu bulmaya çalışır son çare ayrılırız. yani öyle 3 kez ayrıldık barıştık tarzı şeyleri hiç yapmam, o yüzden bir kez ayrılmışsak bilirim ki asla anlaşamayacağım birisi. bana göre ayrılığın ufağı büyüğü olmaz ayrılık ayrılıktır, diğer o ayrıldık barıştık diyenlerinki aramızda kırgınlık oldu, aramız soğudu tarzı bişeydir ama kelime karmaşası yapıyorlar. ayrılık ciddi bir kelimedir düşünerek o karar alınır bence
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
neden olmasın ama oldukca zor bırsey bu.. neen bıttıgını hatırlamazmı ınsan her akla gelıste? bırde baska bır nefes gırmısmı araya? o cok onemlı bır nokta..
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı kitaba yeniden başlamak gibi olur
+1 yılSeviyorsan ve özlüyorsan eğer, hiç birşey engel değildir. Sevgi daimse, herşey de kalıcıdır. Bazı sorunları kaldırmak daha kolaydır. Alttan almak ve düzeltmek için çabalamak ister insan sevince. Sevince herşey kolaydır. Ve sevince bırakıp gidemez insan. Anlık öfkeyle ayrılırsın ama geceleri rahat bırakmaz yüreğini duygular. Dolayısıyla eğer seviyorsan herşeyi affedersin.
07 Yorumla
Soran+1 yılAffetmek aynı hataya göz yummak demektir :)
- +1 yıl
Sevmekte bir hata değil midir?
Soran+1 yılSevmek doğal ve saf bir duygudur ;)
- +1 yıl
O zaman o saf ve doğal olan sevgi yapılan hatalarıda düzeltmeye yeter.
Soran+1 yılSevgide birilerinin menfaati düşünülüyorsa o sevgi değil menfaat olur. Elbet bitmeye mahkumdur
- +1 yıl
Bitmeye mahkum ise ve bu düşünülüyor ise o zaman zaten affedilmez. Biten veya bitecek olan birşey için çabalamak manasızdır.
Soran+1 yılAynen
+1 yılBarışmam sonra lastik gibi süner o ilişki. Ztn bir kere ayrılık girdi mi araya bir daha ilk günkü gibi olmaz o ilişki o yüzden gerek yok.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
43Cevap
+1 yılbarışırım tabii ki. sevginin, aşkın ne olduğunu öğrendiğim bir adam çünkü. hatalar yapılır, insanız sonuçta. ders alabilmek en önemli nokta sanıyorum. duştan sonraki kirli don gibi değildir bu, sonu bilinen bir kitabı yeniden okumak gibi değil. aşk varsa her şey mümkün.
04 Yorumla
Soran+1 yılAşk herşeyi affeder mi
- +1 yıl
affetmeli.
Soran+1 yılAffedemem 😉
- +1 yıl
sen bilirsin :D
Bence insan hatalarından ders çıkartır ama elinde olmasa da tekrar o hatayı yapar. Bu yüzden bir kere birisinin bir hatasını görüp bitirdiyseniz eğer bir daha deneyelim denmemeli. Buu kendini kandırmaktan başka bir işe yaramaz. Tekrar üzülen sen olursun. Eee sonuçta insan yedisinde neyse yetmisinde de odur demişler ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılIkinci bir şans yok demi 😉
Genelde barışıyorum çünkü yeni bir kişiyle ilişki kurmaya kalkınca çok salak oluyorum ben. Huyunu bilmiyorsun, nasıl konuşacağını bilmiyorsun kasıyorum kendimi baya. Halbuki eski sevgili olunca rahat oluyorsun, yaşanmışlıkları da düşününce tekrardan bir şey hissetmek zor olmuyor zaten eski sevgilide.
00 Yorumla
+1 yılKitap kurduyum. İlk okuduğumda meraklı ve heyecanlı olurum ama bir dahaki okumam da eski olaylar aklıma gelir atlayarak yüzeysel okurum ve sonuç hep aynıdır heycan yok tabiki. Ben barışmam okunan kitap bir daha okunmaz sonuç aynı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😉
+1 yılASLA...
Çünkü; yüreği olmayanın kalbimi kırmasına müsade etmem!!! Beni 1 saniye ile unutanı ben 2 saniye ile şereflendirmem... (ayrılan bendim çünkü, aşırı deecede yalan vardı)02 Yorumla
Soran+1 yılYalanla başlayan herşey birgün bitmeye mahkumdur :)
- +1 yıl
kesinlikle...
+1 yılBitmiş bişeyin tekrar başlamasına karşıyım, değişen hiç birşey olmucak.
Fakat bu birazda ayrılık sebebi ve ne kadar sevdiğime göre değişebilir.
Genede barışmak istemem.02 Yorumla
Soran+1 yılsevgi olsa zaten ayrılık olmaz
- +1 yıl
zamanında o kişiyi ne kadar sevdiğime bağlı demek istedim
Barıştım ne oldu? olmadı olmuyor denemeyın yanılmayın boşverin , dönun arkanızı gidin , eşşek aynı eşşek çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılarkana bile bakmayacaksın :)
+1 yılBarıştım, hala da devam ediyoruz. Nedenine gelince, unutamadığım için başkasıyla denemek yerine yine onla denemek daha mantıklı gelmişti.
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden yeni olmaz
- +1 yıl
Araya başka biri girmeden dönüldü ise olur, yürüyor hala.
Barışmam. Anlaşabilseydik zaten ayrılmamış olurduk. Hem diyelim barıştım eskisi gibi olmaz, aynı duyguları hissedemez insan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Eğer bir kere bittiyse sebebi vardır. Zaten tekrar bir ilişkiye başladığında asla eskisi gibi olmuyor sürekli ayrılıp barışılıyor, oyun gibi.
02 Yorumla
Soraneskimişse atmak lazım :)
+1 yılSeviyosa barışılr diyicem ama bir yandanda ayrlmşsam belliki bir hata var ki bitmiş geri dönmem belkide duruma bağlı
03 Yorumla
Soran+1 yılsevmek yeter mi?
- +1 yıl
Bazen bazı durumlarda yetmez
Soran+1 yıleskiden yeni olmaz
+1 yılben barışmam olmuyorsa zorlamamak lazım bence çünkü zaman geçse bile insan değişemiyor ve barışmış olsan da bence yine bir şey değişmicek o yüzden bir kere üzülmek en güzeli bence...
00 Yorumla
+1 yılbir kere ayrılınca hiç bi' şey eskisi gibi olmuyor bence
11 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradan kısa bir zaman gectiyse yasanmislara hatalara ayrılma sebebi önemli ama uzun bir zaman sonra saten kalp yokluğuna alisir nekadar sevsende hayatında istemezsin. Sevgi bittiyse saten kurumuş boka bilmem ne gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılbiten bitmiştir
Bu meselelerde en öne çıkan şey gururdur. tabi medeni bir insanda gurur falan öne çıkmaz ama sen onun adım atmasını bekleme büyün aşklar böyle bitmiştir bunu unutma. yinede gönlü yoksa vazgeç gitsin kardeşim
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten seviyorsan be aşk varsa ne olursa olsun herkes döner. Çünkü kalbe söz geçmez. Ve gurura takılı kalmamak gerek. Aşk herşeye değer. ...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayir.. Ozellikle bosandigi erkekle tekrar barisan evlenen kisileri anlayamiyorum..
01 Yorumla
Soran+1 yılbende
+1 yılSorun ondan kaynaklı olup da geri donmusse barisirim, benden kaynaklanıyorsa ayağına giderim ; soru neydi :)
#V00 YorumlaTekrar olmayacak diye bir sey yok. Belki bir anlik sinirle bitirip sonrasinda pisman olmusuzdur.
02 Yorumla
Soran+1 yılson pişmanlık fayda vermez ;)
+1 yılDüşünsene çok seviyorsun ama bir gün gelip ayrılmak istiyor @lazkiziçağla çok iyi söylemiş okunan kitap birdaha okunmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılBirbirinize islemisseniz illaki bir sekilde hayatimizda oluyo. araya isterse baskalari girsin onunla kopamazsin
00 YorumlaYok abi bir kez ayrildiysan geri donulmez huylu huyundan vazgecmez bildigin zaman kaybi
01 Yorumla
Soran+1 yılZaman kaybetmemek Lazım ;)
Barismam sevseydim ya da sevseydi birakmazdi kisacasi tukurdumu yalamam ben
01 Yorumla
Soran+1 yıl:-)
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger hala unutamamissam barisirim eger benden basta o ayrildiysa onunla tekrar cikar ve sonra tekear ayrilip ayrilma oyle degip boyle olur der egomu tatmin ederim :D
09 Yorumla
Soran+1 yılkırık bardaktan su içilir mi
Cevap sahibi+1 yılBu ornek bence sacma eger yeniden baslamasini istiyosam cikarim yani buna kimse karisamaz eger gercekten seviyosam tabi
Soran+1 yılayrılma sebebi hiç mi önemli değil
Cevap sahibi+1 yılOnemli ama bu ask yani bazen affetmek de gerek bazen de gurur dinlemez bence yani :( yine soyluyorum gercekten cok sevdiysem
Soran+1 yılgerçekten sevsen ayrılmazdın ;)
Cevap sahibi+1 yılTamam ama ya ayrilan taraf oysa belki pisman olmustur ben bu konularda cabuk affeden bir yapim var elimde degil yani :( belki cok yipranicam belki yine ayni uzuntuleri yasiyacagim ama iste :((
Soran+1 yılAynı kaptan aynı yemek iki defa yenmemeli ;)
Cevap sahibi+1 yılYa bu senin dusuncen ben boyle dusunuyorum tamam yanlis bir dusunce olabilir ama ne yapabilirim onunla tekrar eskisi gibi olabilmek beni mutlu eder :(
Soran+1 yılmutlu ol ;)
Eski sevgiliyle barışmak duştan sonra kirli donunu tekrar giymek gibidir.. :D İğrenççççç
01 Yorumla
Soran+1 yılİlginç bir örnek
+1 yılHayır barışmam, bitmişse mutlaka geçerli bir sebebi vardır. Geri dönüş olmaz.
00 Yorumla
+1 yılayrılmak isteyen kimdi ve niye ayrıldığınıza bağlı ve kaç ay beraber oldunuz
00 YorumlaÇok büyük bir hatası olmamışsa neden olmasın. Seviyorsam kendime boşuna acı çektirmem
00 YorumlaBarışmam , eski sevgiliyle barısmak okudugun bir kitabı tekrar okumak gibidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı kitabı okumak anlamsız :)
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Yok kardeşim ben zaten ayrılmam barışıcaksam. Karşı taraf ayrıldıysada zaten benden geçmeyi göze alan artık gönülde dikiş tutmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılbiten bitmiştir
Aldatılmadığım sürece gerçekten inanırsam barışırım, fakat şöylede bişi varki Eski sevgililer ayrı olduğunuz süre boyunca kullanılmıştır. Ve kimse kullanılmış birini istemez :)
00 Yorumlasevglim değildi ama sevgili gibi kavga ediyoduk. bir daha da barışmam çektirdiği acıların haddi hesabı yok şeytan görsün yüzünü
01 Yorumla
Soran+1 yıl:-)
Hayir barismam. cunku bejim sevgimi degerimi hak etmedigini dusunuyorum artik bana cok kaba ve siddetci oldugi icinde boyle ayrica
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal :)
asla barismam demek ki zarar gormusum ki ayrilikla sonuclanmis.
00 Yorumla
+1 yılEvet ama beni bir başkası için terk etmişse ya da benzer haltlar yemişse hayır.
00 Yorumla
+1 yılEğer çok öfkeliysem ve kalbim kırılmışsa; geçmişe mazi derler:))
Eğer küçük bir pürüz yüzünden ayrılmışsak; eski dosttan düşman olmaz ;))00 Yorumla
+1 yılhala seviyorsam eğer tabi ki barışırım ondan nefret etmemi soğumamı sağlayacak bişey yapmadıysa
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılmış olmak yeterli bir sebebe bağlı zaten.
- +1 yıl
saçma veya yalnış anlamadan dolayı biten bir ilişki bittiyse anlamında öyle yorum ben
+1 yılusta soru bana göre daha detaylı olmalı neden ayrıldık ki neden barısıyoruz derim madem barıscaktık neden ayrıldık ya bidaha ayrılırsak kafam çok karışık
00 YorumlaBiten bitmiştir eski tozlu defterleri açıp kendimi üzmek hobilerim arasında yok hiç olmadı ama kesin birşey söyleyemem çünkü eğer aşk gerçekten varsa o tozlu defterler bir hayat ve umut dolu olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek eski sevgilisine geri donuyorsa tek sebebi bista kaldigindandir burasi cami duvari degil
00 Yorumla2 ci şansı hep vermişimdir ama eğer hata bendeyse veririm gereksiz hareketlerimden bunaldıysa ve ayrıldıysa şans ver ama hata ondan aldatma başka kızsa yol ver
01 Yorumla
Soran+1 yıl2. şans olmamalı
+1 yılEn son çıktığım kızla her kavgadan sonra bitti diyoduk ayrılıyoduk ama yine barışıyoduk sonra yol verdim tâbi
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten seviyorsam bir şans veririm çünkü bu devirde sevilecek insan kolay bulunmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl2. şans seni hep düşünmeye sevk edecek. Şüphe ile yaşatacak. Gerek yok.
Her insan ikinci bir sansi hak eder bence cunku kimae dort dortluk degil
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş acıları nasıl unutacaksın
Soran+1 yılAcaba?
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. kesinlikle hayır bitmişse bitmiştir zaman kaybı diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal :)
+1 yılayrılma sebebi çok önemli bir şey değilse oalbilir. Şartlara bağlı.
00 YorumlaBarışırım. Herkes hatta yapar. Halen seviyorsam değer veriyorsam bir kez daha şans veririm.
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorsan ve değer veriyorsan neden ayrılıyorsun?
İntikam almak için tekrar barışırım ve ölüm wuruşunu yaparım
00 Yorumla
+1 yılhayır.
çünkü yanan köz
kül oluncaya kadar ufaldı ve savruldu.00 Yorumlaeş ve sevgili ayrı oluo.. sevgili ile olmuoda eş ile oluo
00 YorumlaAyrılmanın şekli önemli tekrar barışmak için.
Benim için bitti ve asla barışmam00 Yorumlaeşle barışılabilir, ama sevgiliyle zor.
Tabi ki neden ayrıldığımızda önemli.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarsimdaki kisiye gore degisir cunku iyi bir insanla tekrar birlikte olabilirim ama kotu ayrildigim biriyle tekrar birlikte olmak istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılgidene dur denmez :)
+1 yılhayır barışmam denenmiş birşey denenme olmayınca olmuyor
00 YorumlaAyrılınca değerini daha cok anlıosun bence ben barısırdım 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ayrıldıysam olablr. ama o ayrılıp gtyyse asla.!
06 Yorumla
Sorançifte standart olmuyor mu?
Cevap sahibi+1 yılyoo hiçte değil
Soran+1 yılo zaman bencillik yapıyorsun. senin ki can onun ki ne?
Cevap sahibi+1 yılpatlıcan.
Soran+1 yılbencilsin
Cevap sahibi+1 yılhayat bencil ne yapabilrm.
büyük konuşmiyim ama aldatılmadığım sürece barışırım. ona sevgim sonsuz
00 Yorumla
+1 yılNerde o günler çok pişmanım ama ilk aşkımaa sonrakilere değil
00 Yorumlatukurdugumu yalamam denilmisi tekrar denemeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılsana katılıyorum :)
Tükürmediğim sürece evet. Ama tükürdüğümü yalamam.
01 Yorumla
Soran+1 yıleskiden yeni olmaz
- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrıldığınız eşiniz/sevgiliniz ile tekrar barışır mısınız? Neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler