Güncellemeler
+1 yıl
Kimseyle ayıp şeyler yaşamam sadece konuşma olarak geçti bide mesaj da beni kullanan kişiye numaramı vermiştim konuşarak bişeyler dedi o kadar ama kendimi çok kötü hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Soru biraz yanlış oldu onun konuştuğuna karşılık vermedim sadece o konuştu ya da yazdı ben sadece evet ya da tamam dedim öyle şeyler konuşmam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yav herkese de güvenme. Cinsellik bir duygudur ama emin olmdığın kişiyle konuşma ve yaşama o duyguyu.
Kirlenmişsin zaten Çok kötüsün zarın duruyorsa da kendini bakire sanma
Ahlaksız
Diyene bak kasar
Niye böyle şeyler diyorsun ben hiçbir şey yaşamadım kimseyle sadece mesaj olarak geçti kaşar olan senin kafan beyninin yerinde kaşar var
Ha mesajla ha temasla farketmez
Ben karşılık vermedim asla sadece o konuştu ama istemedim hiç konuşmasını beni kandırıp ısrar etti bitek senle konuşmak istiyorum diye
Farketmezz engelleyebilirdin senin de hoşuna gitti sevgilin olursa bu yaptığın kasarlığı ona anlat kandırma
Kaç kere Engelledim ama o sıralar duygusal boşluktaydım bitek o vardı yanımda englei geri kaldırdım sen bakir misin
Evet
Bende öyleyim
Hayır erkeklerle konuşmam hepiniz aynısınız
Ben kimseye benzemem
Bende öyle
Geçici olarak kapattım
Gel konusalim ben bel alti konusmicam
Knka şöyle düşün prno izliyon dimi?
Onunla alakası yok
Hayır prnoda penis vajina herşeyi görüyon dimi? Eee sana foto atınca ne degisiyor soruyorum? Yazısmak diyorsun tamamda adam seni ellemiyor parmaklamıyoe 4mını yalamıyor sadece yazıyor bunları sana emiyorum icine giriyorum zıplatıyorum yalıyorum diye yazıyor gerçekte ywpmıtor. Kötü hissetme kendini lütfen
Aynı şey değil
Ben istemedim
Anaaa nasıl yaaa anlat şunu merak ettim
O konuştu sadece ben istemedim sadece evet ya da tamam de bana dedi
Anladım e bosalmadın o zaman
Evet
Niye izin verdin peki istemedinde?
O sıralar birkaç olay oldu benim yanımda oldu bide asosyalim hep onla konuştum başka kimsem yoktu konuşmanın sonunda böyle şeyler konuşmaya başlıyordu sonraki zamanlarda kapattım ama tamamen bitirdim şimdi şu an kendimi çok yalnız hissediyorum
Hiç seks muhabbeti acmadan sadece günlük sevgi ilgi bunların aclıgını giderirmisin benimle? Ev iş ev iş bu ikisi dısında slsyal hayatım yok aşırı sevgi ilgi aclıgı cekiyorum , sende ben gibi asosyalsin birbirimize iyi gelmezmiyiz?
Arkadaş olarak mı diyorsun kaç yaşındasın
27 yim sen? İlgi istiyorum günlük işte konuş et benimle bana iyi gel , ev iş ev iş ev iş bıktım sosyalleşemiyorum , arkadaş cevrem yok, dogum günüm geçti ailem dısında kutlayan olmadı ilgi istiyorum sadece
Ben senden çok küçüğüm ama
Anladım peki :/
Ne desem bilemedim ☹️
Yaş farkı coksa zaten bir süre sonra konuşurken birimiz sıkılır çünkü ben iş hayatımı anlatırım sen okul hayatını anlatırsın felan garip olur
Bilmem ki
Böyle de çok yalnızım
Gün içinde seninle , günaydın , iyi aksamlar , napıyosun , vaktin nasıl geçiyor , bugğn şunu yaptım sen neler yaptın , moralin mi bozuk anlat bakim bana neler oldu , asma o suratını gül seni üzgün görmek istemiyorum … gibi gibi seninle böyle olursak bana cok iyi gelcek acıkcası
Evet benimde çok ihtiyacım var
Yaz bana cktm gizliden
Yazdım
Nerde yaşıyorsun
Elini yüzünü yıka
Konuşma
olur öyle şeyler
Masum insan sorusu