sevgilim ilgili mi değil mi çözemedim her akşam yanıma gelir 2 saat vakit ayırır fakat yanımdan gidince pek yazmaz aramaz sevmiyor sanırım kıskanmıyor beni fakat dün bir canlı müzik olan bir yere cafeye gittim şarkıcı bir şey dedi bakıp güldüm istemsizce onu farketti bozuldu ne bakıyorsun gülüyorsun dedi kıskandı şaşırdım ama beni sevdiğini değer verdiğini söylüyor fakat ben göremiyorum iletişim problemlemi yaşıyoruz birlikte eğleniyoruz ama yan yana uzaklaşınca değişiyoruz istemsizce napacağım mutsuzum ayrılacağım
Güncellemeler
+1 yıl
2 57 mesaj atmıştım hala yazmamış dışardayım tek başıma biliyor hiçmi kıskanmıyor merak etmiyor çalışıyor şu an ama işi rahat niye böyle yapıyor normal mi
Bazi erkekler telefonda konusmayi yazismayi beceremezler ona yan yanayken cok güzel konsuruz ama ayrilinca neden yazmıyorsun cok fazla diye sormalisin bunu sormak senin hakkın belki yorgun oluyordur böyle de düsün ama seni sevdiğine eminsen ve ona güveniyorsan kötü düsünme ama bunu sor ona mutlaka Ve sen ona biraz yazma baklaim o zamma onun tepkisi de senin tepkin gibi mi olucak bak ona sen de sık sık yazmazsan senin düsündügün gibi düsüncek. "Yasadim bende bunu. "
O zaman sen de ona diceksin ki sen niye neyin tribini atıyorsun de biliyorum kıyamıyorsun korkuyorsun gitcek diye emin ol ona o korkuyu sen yasatirsan istediğin gibi biri olur😊
Onunla böyle olmaması gerektiğini ve neden böyle oldugnu sor her erkek bir degil bazi kizlar erkeklerden de ayni ilgiyi bekler ama bazi erkekler duygularini cok fazla belli etmezler
@Fransaa bence özellikle erkek yan yanayken biraz ilgili olmali. Oyle asker arkadasiyla oturuyormus gibi olmamali. Ama yan yana degilken her an her saniye yazmasini beklemek saçmalık bence
Bak benimde evlilik yolunda bir iliskim vardi 3 ay kalmıştı dügüne hic bir şey yokken gitti ayrıldı engelledi 3 hafts oldu ayrılali 1 haftadir WhatsApp dan engeli acmis kız kardeşimin instagramdan durumlarina bakıyor onu cıkarmamis hala instagramdan ama beni cıkarmisti ne demek oluyor bu annesi de numarami silmemis durumlarima bakıyor oglu silebilridi mesela numarami annesinden babasi babama yazdi bayram mesaji kandil cuma mesaji bide babasi dün babama yazdi bayram mesaji bide diyor "evdekilere selam söyle" Yani bazi erkeklere cok ilgi verirsen giderrrr ama öyle pisman olurlar ki geri gelmek isterler ama gelemezler o yüzden sende dozunda deger ver benim yaptigim gibi yapma zaten degerini hak etmiyorsa ugrasama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazi erkekler telefonda konusmayi yazismayi beceremezler ona yan yanayken cok güzel konsuruz ama ayrilinca neden yazmıyorsun cok fazla diye sormalisin bunu sormak senin hakkın belki yorgun oluyordur böyle de düsün ama seni sevdiğine eminsen ve ona güveniyorsan kötü düsünme ama bunu sor ona mutlaka
Ve sen ona biraz yazma baklaim o zamma onun tepkisi de senin tepkin gibi mi olucak bak ona sen de sık sık yazmazsan senin düsündügün gibi düsüncek. "Yasadim bende bunu. "
tamam denedim onuda tirip atıyorsun diyor
O zaman sen de ona diceksin ki sen niye neyin tribini atıyorsun de biliyorum kıyamıyorsun korkuyorsun gitcek diye emin ol ona o korkuyu sen yasatirsan istediğin gibi biri olur😊
İsleri vardir yazamiyordur belki de yazmayi cok sevmiyordur. Hergun yanima geliyor birlikte guzel egleniyoruz diyorsun daha ne olsun acaba?
gün içinde ilgisi çok az öyle böyle değil arkadaşım bile daha ilgili o derece sevgili olarak yetersiz kalıyor
Yan yanayken yetersiz mi kaliyor
yanımdaykende evet öyle hissediyorum ben eğlenceli olmasam o ot gibi
Onunla böyle olmaması gerektiğini ve neden böyle oldugnu sor her erkek bir degil bazi kizlar erkeklerden de ayni ilgiyi bekler ama bazi erkekler duygularini cok fazla belli etmezler
Yan yanayken de yetersiz kaliyorsa ona bişey diyemem. Biraz sevgisini gostermeli. Ama her an her saniye yazmasını beklemek haksizlik bence
Ama yanındayken sana ot gibi davranıyorsa biraz daha icten ve samimi olabilir
Bazi erkekler duygularini cok fazla belli etmezler. erkekler kizlardan daha cok ilgi beklerler..
@Fransaa bence özellikle erkek yan yanayken biraz ilgili olmali. Oyle asker arkadasiyla oturuyormus gibi olmamali. Ama yan yana degilken her an her saniye yazmasini beklemek saçmalık bence
Bak benimde evlilik yolunda bir iliskim vardi 3 ay kalmıştı dügüne hic bir şey yokken gitti ayrıldı engelledi 3 hafts oldu ayrılali 1 haftadir WhatsApp dan engeli acmis kız kardeşimin instagramdan durumlarina bakıyor onu cıkarmamis hala instagramdan ama beni cıkarmisti ne demek oluyor bu annesi de numarami silmemis durumlarima bakıyor oglu silebilridi mesela numarami annesinden babasi babama yazdi bayram mesaji kandil cuma mesaji bide babasi dün babama yazdi bayram mesaji bide diyor "evdekilere selam söyle"
Yani bazi erkeklere cok ilgi verirsen giderrrr ama öyle pisman olurlar ki geri gelmek isterler ama gelemezler o yüzden sende dozunda deger ver benim yaptigim gibi yapma zaten degerini hak etmiyorsa ugrasama
Sana değer vermiyor olabilir
veriyor ondan emin gibiyim
Ayrıl benle çık