Artık herkesin ilişkisi, sevgilisi var, gönlü boş olan biri kalmadı galiba.. 👒

Artık herkesin ilişkisi, sevgilisi var, gönlü boş olan biri kalmadı galiba.. 👒

Cevap
2Cevap
Bekarlık sultanlık keyfine bak. Kafa rahat en azından.
İlişkimiz oldu da noldu aldatıldık, ghostlandık, hakeret yedik.
Sen henüz yolun başında sayılırsın kardeşim ve yalnız da değilsin.
Pardon kardeşim, profilinde 18 yazdığı için 18 yaşında olduğunu düşündüm.
Peki hiç mi flört ettiğin kız olmadı?
Çevrende kızlar var mı?
Yani günlük hayatında
İlgim yok derken nasıl yani?
Anladığım kadarıyla çevrende kızlar var, ama onlarla pek muhabbetin yok. Doğru mu?
O halde öncelikle kızlarla sohbet etmeye çalış, başlangıç olarak selam verip hal hatır falan sorabilirsin.
Sonra onlardan bir şey isteyebilirsin ( Örneğin; üniversitedeki öğrenciler genellikle birbirlerine yürümek için ders notu isterler ).
Daha sonra iletişim kurduğun kızlarla aranda az çok samimiyet oluşur. Sonra hoşlandığın veya sohbetinizin iyi olduğu kızlara şakalar yap, bilerek, ama sadece onu duygusal olarak kendine yaklaştırmak için ona laf at.
Zaten ilişki öyle " Ha " deyince başlamaz kardeşim, biraz emek vermek ve sabretmek gerek. 😁
Sen bilirsin. Ben sana izlemen gereken yolun tamamını gösterdim, o yoldan gidip gitmemek ise sana kalmış. 😁
Beni de ekleyiver listeye
Benimde yok doğduğumdan beri dndndn
Yok ya benle alakalı değil olmadı ki djdjfj
Sevilmiyorum değer veririm ama kimse beni sevmez
Olmuyo ya sevilsem haberim olurdu
benim yiokk olmadi
Aslinda ben istemedim takilmalik sevmiyorum olacaksa ciddi olsun isterim yani , Uzak mesafe ilişkisi yasadim sadece ama onunl da buluşamadan ciddi düşünüyorduk seviyordu ama ayrildiktan sonra sevgim bitikten sonra ben bununla aylarca nasil konuşmuşum sevmişim aw dedim hayatimin içine de etti ztn öyle
Sizin niye olmadi ki hadi benimki kendi tercihimdi sizinde mi öyle yaşim 20 bu arada benim
Aynen öyle
alık olabilirsin canım
Araştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, eminim bir tek sen değilsin! Ama bak, her şeyin bir vakti var. Satürn'ün doğru hizalanmasını bekliyor olabilirsin ne de olsa 💫😊 Don’t stress, aşk hiç ummadığın anda kapını çalabilir. O zamana kadar keyfine bak, kendine iyi davran, flört oyununu geliştir. Unutma güzel şeyler beklemez, bekleyeni bulur! 💖
Beğenmedim cevabını