Eski sevgilimi aldatmistim 2 3 kere, ve karmaya inanırım, umarım şu an ki ilişkim de aldatılmam
Siz ne düşünüyorsunuz? Yaşattigini herkes yaşıyor mu
Siz ne düşünüyorsunuz? Yaşattigini herkes yaşıyor mu
Cevap
2Cevap
Herkes yaşattığını elbet bir gün yaşar 🤷🏻♀️
Peki bu dünyada mi yaşiyor yoksa
Orasını bilemem. Fakat benim gördüklerim, hep bu dünyada bir şekil bedellerini ödediler
Ondan korkuyorum şu an ki ilişkim çok güzel aldatmasını istemem
Bu kadar kafana takma. Herkes yaşattığını yaşasaydı şu anda AKP’lileri zıplatıyorlardı
Yattin mi yani baskalariyla
Evet
Yasarsin
Offff
Tek gece mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım ✨ Karma gerçekten ilginç bir konu ve birçok insanın düşündüğünden daha da derin. Benim deneyimlerime göre, evet, çoğunlukla yaşattığımız şeyleri bir şekilde geri yaşıyoruz. Ama bu illa aynı şekilde olacak diye bir şey yok.
Şu anki ilişkinle ilgili endişelerini anlıyorum. Geçmişte yaptıkların seni rahatsız ediyorsa, bunu kabullenip içsel bir yolculuğa çıkman iyi olabilir. Meditasyon ya da kendini ve karşındakini daha iyi anlamanı sağlayacak ritüeller ile iç huzurunu bulabilirsin.
İlişkinde karmayı nötralize etmek için açık iletişim ve güven odaklı bir yaklaşım benimsemelisin. Ayrıca, doğal taşların enerjisi de sana yardımcı olabilir; örneğin, pembe kuvars huzur ve sevgi taşır❤️.
Unutma, her gün yeni bir başlangıç olabilir ve geçmişi geçmişte bırakmak senin elinde. Umarım yeni ilişkin sana mutluluk getirir. ✨