Nişanlımla bitmeyen sorunlarımız?

Arkadaşlar nişanlımla 3 yıldır beraberiz geçen sene ağustosta nişanlandık bu agustosa da düğün tarihi alındı fakat sorun şu her şey yüzük takılana kadar çok güzeldi çok mutluydum bana çok ilgili davranıyordu onun için babamı karşıma aldım fakat yüzük takıldıktan sonra huyu suyu herşeyi çok değişti, eskisi gibi ilgisi yok siradanmisim gibi davranıyor tartışmalarımız hiç bitmiyor ise gitmemi çalışmamı istemiyor oraya gittiğim için ortamdan dolayı sana güvenmiyorum diyor sürekli ithamlarda bulunup kırıcı şeyler söylüyor bu kıskançlıktan dolayı oktan boktan sebep olan tartışmalarımız hiç bitmiyor ve sürekli artık bitsin havasında kendisi sebebini bilmiyorum ailem cok kızıyor bu insanla yapamazsın diye ama cok seviyorum değiştiği için de çok mutsuzum dün babam nişanı atmaya gelin bu şekilde devam edemezsiniz diye nişanlıma mesaj attı ama dönmedi ertesi gün geldi annesiyle birlikte bizim eve , biterse bitsin dedi yalvarmadı ben ağladım kendisi bir damla yaş dökmedi çok zalimce durdu karşımda ne tamamen bitiriyor nede devam ediyor şu an bir haftadır konuşmuyoruz neden yazmadin hiç bana dedim dün bana dediki bende böyleyim yazmak istemedim dedi yüzüğü de atmadı dün öylece geri gittiler şu an hala konuşmuyoruz ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bana yardımcı olur musunuz o kadar kafam karışık ki çok mutsuzum bayramı mi bile kutlamadı bugün nasıl bir yol izlemeliyim
Nişanlımla bitmeyen sorunlarımız?