Eşimle sıkıntılar yaşıyoruz?

Biz evlenmeden önce 5 sene bı sevgililik geçirdik o dönemde de sıkıntılarımız vardı ama aşk insanın gözünü kor ediyor kavramı çok doğru aslında hiçbir şeyi sorun etmiyor onu hala çok seviyordum ailesiyle tanıştırmak istedi ama aynı köyden olduğumuz için kabul etmedim korktum ailesi benim hakkımda neler söylemişler demedikleri kalmamış kibirli şımarık ayı felan diye bunları geldi sevgilim bana söyledi ve biz ayrıldık halbuki ben o insanlara hiçbir şey yapmamıştim bile aradan 1 ay geçti bu yalvar yakar bı buluşma ayarlatti evlenme teklifi etti ağladı yalvardı bende o anki psikoloji işte kabul ettim barıştık ama ailesi hala aynıydı evlenme teklifinden 1 sene sonra istemeye geldiler benim ailem onların sülalesini tanırmış iyi degillermis köyde adları çıkmış anne ve babasının ama esiminden için herkes iyi çocuk o içlerinden ayrı bı çıkmış köyde durmaz zaten demişler öyle olunca ailem senin kararın böyle böyle durum var iyi düşün dediler bende ben istiyorum dedim ve 22 yaşında evlendim hayatım karardı ailesi bana neler söyledi etti bı dovmedikleri kaldı eşim savundu beni bağırdı çağırdı şehir disindaydik oraya kadar gelip etmedikleri kalmadı aradılar öyle ettiler gelemekleri zamanda dedesi bile 90 yaşında adam bana yemişsin yemişsin sicmamissin dedi babası ne pisliksin sen dedi annesi bacım dedi babamla abim bosanmami istedi annem karşı çıktı eşin iyi uzaktasiniz zaten dedi aylarca ağladım sonra ortalık duruldu cizgimi çektim hem eşime hem ailesine eşim asker arkadaşlar şu an Suriye de ve sorunlar yaşıyoruz bu kadar şeyi asmamiza rağmen otu boku sorun ediyo yok niye izin almıyosun bı yere giderken yok niye onu giydin ailenin yanına gidince degisiyosun ailen zengin ben ben fakirim benim paramı bitirdin gerekli gereksiz herşeyi aliyosun felan diyo fedakarlık yap biraz kendini değiştir diyo ben sırf onun için hala ailesiyle gorusuyrm halbuki ben evden çıkmam benimde bı isim var özelde çalışıyordum devlete atanamadim gittiğimiz yerde de hastane sıkıntısı vardı ise giremedim
Eşimle sıkıntılar yaşıyoruz?