Öncelikle belirteyim kimseyle özelden konusmicam buraya sadece fikir almak için yaziyorum..
32 yaşında bir bayanim 11 aylık kizim var ve 2 ay sonra 3 yıl dönimimuze giricez eşimle. Eşim benden 3 yaş büyük. şu an calismiyorum bebegime yalnız bakiyorum kimsede yok bana yardım edebilicekki zaten kendi kurallarimla bebeğimi büyütmek istiyorum.. bi kaç ay sonra tekrar ise dönucem.
cocuktan sonra doğum sonrası depresyona girdim. Doğum çok uzun sürdü uzun saatler ardından kaç kere hayatı tehlikesi oldu bebegimin en sonunda acil sezerryanla sag salim doğdu bebegim bin şükür. Bunlar baya etki yaptı benle olup biten beni kahretti çok ilaçlar verdiler sarhos gibiydim vücudumda enfeksiyon vardı 5 gun hastanede kaldim. Doğum sonrası sadece annem yardım etti yemeklere , kv kendi kendine triplere girdi çok sinirime gidiyodu. Eşimin ailesiyle herkes gibi problemler oldu ve çık haksızlığa ugradlm geeeksiz ama çocuktan sonra duzeldi politik şekilde idare ediyorum artık kimseyi sorun etmiyorum mesafem belli.
Eşim çok sakin sessiz içinde yasyan biri ana kavgalarımız bebekten sonra arttı, yorgunluk stres vs hersey vardi ama benim en çok ona ihtiyacım oldugu zaman istediğim gibi özel ilgi gösteremedi açıkçası belki toplam 1 veya 2 kere bi çiçek almıştır okadar. Evde yemekleri ben yaparım, alisveris listesi bende, bebek ihtiyaç bakım hersey bende. Alisveriisde ben yapiyorum daha çok kampanyaları rakip ettiğim için vs. Eşim biraz camsira temizliğe yardım eder bide anca söylersem alisverisi okadar:
Bebek sonrası cinsellik ciddi derecede azaldı, yorgunluk ve yorgunluktan ne istek ne vakit vardı. 1,5 ay öncesi ailemle çok büyük bi kavga ettim artık yılların acisimi diyim çok köru bi şekilde haksızlığa uğradım dışlandım. Öz annem ve kardeşimle 1,5 aydır hiç bi şekilde konuşmuyorum. Esime ailemle ilgili problemleri anlatmadım hiç kendide anlatmıyor diye. Ve eşime dedim bak beni ailemle vurma yüzüme vurursan ilerde kaldıramam dedim. Ben öyle biri değilim dedi.
Dün kizim ufaktan evde parmagini sıkıştırıyordu onu teselli ediyorum soruyor kaç kere noldu boldu bende kendim sakinlemeyi bekleyip sötlicektim en sonunda kes artik diye bagirdim oda hemen devam ettirdi. O devam ettirdikçe bende karşılık verdim. Geçenlerde beni kadın gibi görmuyonus tarzında kaç kez laf söyledi kavga ederken erkek gibi devam ediyormusum diye. Benimde yapim o baştan biliyordu sildi değiştirmeye çalışıyor. Açıkçası bana ilgi alaka vermiyor diye bende kadınlara bakiyosun tarzında şeyler söyledim çünkü nişanlıyken birine bakarken gördum yanimda oda yok öyle bisey kim oldugnu bile bilmiyorum diyo. Birde biz sevgili olmadan önce 10 ya büyük birisiyle konuşmuş instadan öylesine oda benim tanidigim biriydi onu yüzüne vurdum Abaza gibisin tarzında diye oda evlenmeden önceki şeyler seni ilgilendirmez dedi. Sonra telefonunu yere firlatti kizim korktum ağlamaya başladı bana orsp diye bağırdı birde beynim yanikmis vs vs ben herkesle kavga ediyormuşum diye ailemle olan olayı yüzüme vurdu. Eşim asla küfür etmezdi ama son aylarda etmeye başladı o lafi dün ilk kez duydum. Esime evde herseyi hazirliuoeum örnek olarak kahvaltı yapiuprum bebegimle
önune kouyoyofum ekmek kahve vs hizmetci gibi hissediyorum. Babamla aram iyi degildi neymis onun için ona hiç güvenmiyormuşum falan falan. Birde ben daha cirkin okul böyle geri laf saymasaymisim beni daha çok çekici bulurmusmus vs vs. Eşimden kat güzelim hqmileyken bile bana baka mar oluyordu. Şimdi 10 kilo fazlam var ama cirkin degilim Spor yapıyorum vs. Evde öyle çok bakımlı gezmiyorum ihtiyaç duymuyorum. Eşimden aşırı sogudum. Daha önce dogumdan sonra beni eskisi gibi sevmediğini söyledi. Namaz kıliyoeum oda sohbetlere gidiyor ama namazlara önem vermiyo, bebek gibi sürekli ilgilenmem gerekiyor herseyiyle çok bıktı’m
Esim beni sevmiyor saygi
duymuyor… sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar