Eşimle ilgili problemlerim?

Arkadaşlar eşim ben sürekli geçmiş kavgalarımızı hatırladığım için ve onun tabiriyle yüzüne vurduğum için suçlu oluyorum beni dövdü ben suçluyum damarına basmışım kafama silahın namlusunu tuttu ben suçluyum nefes alsam suçluyum sinirlenip duvarı yumrukladı ben suçlu oldum senin yüzünden duvarı yumrukladım dedi yani ne olursa olsun her halükarda ben suçluyum hastayım tedavi olmalıyım evet ben bipolar teşhisi aldım ve bunun sürekli lafını yapıyorsan bipolar olduğun için tuzaga düştüm seni dövdüm normalde ben iyi bir adamım diyor Yani keşke dayakla kalsan kafama silah tuttu ya Çok korkunç şeyler yaptı neden çok sinirlenmiş damarına basmışım çünkü benim yaşadıklarım o kadar ağır ki damarına basmadan yapamıyorum demekki ya evi terk etti yine kredi kartımı kapattı ya biri bana akıl versin ben boşanamam boşan demesin kimse bana boşanamam çalışmıyorum ama biri bana akıl versin ben bu canım durumları nasıl yöneteceğim Çocuğumuz yok beyfendi evlat edinmek istemedim ben çok istedim bir çocuğum olsun köpeğim aldı evi terk etti köpeğim vardı çocuğum gibi onu aldı gitti şimdi kredi kartımı da kapatıp ya ben ne yapacağım ya ne yapsam suçluyum ne yapsam hatalıyım damarına basıyorum deliriyormuş ya o kadar yoruldum ki ailem arıyor beni annem babam öldü dedem var bir tek o arıyor kocanla iyi geçin diyor deden de zengin mesela başına kal mıyım diye ben bu adamı yönetmek istiyorum var mı aranızda akıllı kadınlar böyle bana öğretsin nasıl yönetilir bir ev al dedim küçücük bir ev istedim onu bile almadı işi gücü kendi işi Ama almadı bana bir araba aldı fiyat Marc’a evliliğimizin ilk yılında hala başıma kakar ben her şeyin en iyisini yapan bir adamım diye ya ben ne yapacağım ya benim sevgim de bitti saygıda bitti severek evlendim ama beni bitirdi kafamda bir tane siyah saç kalmadı hepsi bembeyaz oldu yok ailemden dolayı böyleymişim ailem kötü olduğu için böyleymişim evet ailem de kötü kendisi de kötü herkes kötü ne yapacağım hiç bilmiyorum boşan demeyin bana başka şeyler söyleyin

Güncellemeler
8 ay
Hiçbir özgüvenim kendime güvenim kalmadı kimse seni Çekmez kimse seninle yaşamak bile istemez diyor etmediği hakaret kalmıyor kendimden iğrenir hale geldim sürekli saçlarımı kesiyorum ve sürekli bir şeyler yiyorum psikolojim o kadar kötü bir hale geldi ki yaptıklarından dolayı nefes alacak halim bile kalmadı
Güncellemeler
8 ay
Kendimden iğreniyorum nefret ediyorum bana ölsem de kurtulsam dedirtti en sonunda Sürekli hastasın senin yüzünden ben dayak atan adam oldum diyor Annem babam öldü bir dedem kaldı oda başına kalmayayim diye dayak yedigimi bildiği halde kocanla iyi geçin diyor onun malı mülkü var yetim kurumuna bağışlacakmış öyle söylüyor boşanırsan mahvolursun diyor
Eşimle ilgili problemlerim?