Eşimle sorunum?

Eşimle bırcok sorunum var. En onemlısı bana karsı şefkat sevgı sıfır. 9 yıllık evlıyım insan karısına hastayken bakmaz mı. Özellikle çocuklar küçükken çok sorun yasadım. Grıp olurdum ıllakı ilk gün insan kötü gecırmezmı ateş yatma ıstegı... Beyfendı bana kalk dıye bagırıyodu neymıs yattıkca yatar kalırmısım. Izın al derdım asla almazdı. Çocuklara bakacak halım yok dıyordum yınede almazdı. Çocuklar küçükken tabı kendı ilgilenecek ya... Neyse sımdı şükür çocuklar büyüdü bıraz. Eskıyı acıyorum sanki dıyor yatalak oldun da abartma dıyor.. Kendını böyle savunuyor. Bır kere bıle neyın var ıyımısın demedı ya. İş yerine gıdınce bıle nasıl oldun dıye aramaz. Dıyorum ya sevgı şefkat yok. Ben poh poh kanmakandırılana ıstıyormusum bıde böyle dıyor. Orucunu tutar kacırmaz ama dıyorumkı sen 365 gün oruç tutsan ne olur. Bır kere bıle çiçek almadı neymıs boşuna paraymıs. Çocuklar büyüdü ama en zor zamanlarımda hep ağladım. Böyle eş olur mu. dr a götür derdım goturmezdı kızar hemen bagırır naz yapma dıyor. Şimdi sürekli kavga edıyoruz ıcımde kin birikti ve bana dır dır edıyosun dıyor. Böyle evlılık mı olur. Mesela yemekten sonra elıne saglık der insan dedım ohooo sende dıyor

Eşimle sorunum?