Eşimle severek evlendik ama o tam bir ana kuzusu çıktı annesine babasına ölüyor. bana çok kötü davranıyor. hiç muhabbet etmeyi sevmez varsa yoksa anası babası dayısı teyzesi halası onların hep benden öte olduğunu söyler.1 çocugumuz var sırf onun için katlanıyorum ama 2 yabancı gibiyiz çocuga da doğru dürüst bakmaz vakit geçirmez. Ve asla birlikte de olamıyoruz yani ben duş alırım süslenirim gelirim istemez yalvarır nolur yapmayalım falan diye. Ben biranda otururken yanına giderim oynarım onunla, elleme dokunma rahat bırak vs diyor. banyo yaparken banyoya giriyorum, çıkar Mısın diyor. annesine dedim artık. sus deme öyle diyor. aynısını ben yapsam niye yapmıyon görevini derler şimdi söyleyincede sen *** istiyorsun diyor. sorun o değil ki olmasada plur ama ilgi görmemek üzücü. çoğu kadın bu yolla istediğini yaptırıyorken ben regl oldugumda adam bayram ediyor. sigara içiyor ondan mı ki? Ne yapmalıyım bu adamla işim zor. başta çok seviyordum hala seviyor gibiyim ama bu sevgi mi yoksa alışkanlık mı? Çok büyük sorunlarımız yok ama çocugum için katlanmam lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnne babasini hak ettigi surece herkes sever saygi gosterir ancak eş'e olan sevgiyle ebeveyn'e olan sevgi farklidir. Kocaniz bunu ayirt edemiyor bu bir.
İkincisi sizinle sohbet bile etmeden, bir evde nasil bi yasam sürdürüyorsunuz? Konusmadan anlasmadan, cok zor olur. Cocukta var. Bunlari hic mi dusunmuyor sizin esiniz. Evlenirken boyle degildi tabii hersey gulluk gulistanlik.
Ucuncusu, cinsellikk her insanin dogal bir ihtiyaci, daha yasinizda genc ve heyecanlisiniz. Kocaniz o yonden bile sizi doyurmuyorsa dahada pek birsey diyemem.
Sorun bir degil iki degil. Evet cocuk cok onemli bosan demekte cok kolay. Ama lutfen dusunun biraz. Omrunuzun sonuna kadar boyle birinin degismesini mi bekleyeceksiniz? Kadinliginizi ne zaman yasayacaksiniz? Cinsel yonden demiyorum, evde insan yerine konulmayan sıradan bir esya gibi goruyor bence sizi.
Hemcinslerimin bazilari gercekten tam odun. Allah yardim etsin.
113 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok iyi anladınız. aynen öyle birde ailesi iyi olsa can feda. sürekli beni oğullarına yakıştıramıyorlar. bide bi kere dile getirdim annesine ya kıyamet koptu sen oğlumuza neler diyorsun hep senle mi ilgilenecek ne sanıyorsun sen oğlumuzu baştan çıkaramıyorsan sen eksiksin sende sorun var. Demekki bağlanayı bilmiyorsun. hem borçları var biraz ondan kafası öyle erkek öyle olur 30 dan sonra karısına düşer az sabret vs diyorlar. ama bu konudaki görüşleri ben çok zorluk yaşadım. birde aynı apatmandayız en ufak kavgada evimize doluşuyorlar ben giyinikmişim değil mişim adamlar evimde. çıkın giyinik değilim dedim diye vay bizi kovdun dediler oğlum bununla konuşma deyip telefonunu aldılar ben sokakta kaldım. gece 2 gidecek yerim yok param yok mecbur eşimin dayısına gittim yine. dayanamadım bebeğimi çok özledim. İstedim vermediler süt anne tutucaz ona dediler ağlayarak geri döndüm. sen bizim seviyemize ulaşmaya çalışma ulaşamazsın biz birbirimizi çok seviyoruz diyorlar. eşimde hiç babasına laf etmez. babası bana küfür ederhalaret eder ama eşim ya benim karım naptı niye küfrettin diyemez. bu konulardan da ona sinirleniyorum birde ilgisiz olunca bende ona arada sert yapıyorum ama anlasın hatasını diye anlamıyor. daha da uzaklaşıyor. bazen savun beni sahip çık diyorum bana bişeyler fırlatıyor
Soran+1 yılAilesi karşı komşumuz. işten gelir yatana kadar onların evinde oturur. biz çok konuşmayız. ona bi sırrımı versem hemen herkesin içinde söyler beni utandırır. konuşmamak en iyisi zaten
Cevap sahibi+1 yılOkuduklarim soka ugratti beni. Gecenin 2 sinde bir insan karisini nasil sokaga atar? Nasil süt anne bulacagiz diye tehditvari konusmaya calisir?
Senin isin sandigimdan cok daha zor. Kocalik yapmayan ucube bir herifle evlenmissin. Babasi o kufurleri ederken kocanda ezik ezik bakiyordur kesin.
Keske ailenden ya da bi akrabandan güçlü bir destegin olsa, Şu an senin belini buken bunlarin maddi imkanlari iyi birde aralarinda bag kuvvetli. Cocugunu alma ihtimalleride fazla. Seninde ailen boyle olsaydi biraz daha cesaretli olurdun. Herif isten sonra direkt annesinin evine gidiyor bi yatmadan 10 dk once evine ugruyor herhalde. Yani ayiptir baska birsey diyemem.
Cinsl yonden zaten herif bitik, cok calissa bile insanin istegi olur. Senin sapik olmanla vs alakasi yok sacmalamis. Suanda bir şekilde maddi olarak bi gelir elde etmenin yolunu arastir. Bu insanlar boyle giderse hic degisme gormezsen ayrilmayi dene. Cok belli mutsuz oldugun.
Cevap sahibi+1 yılOzel hayatiniza bu kadar mudahele olmalari asiri igrenc. Bari farkli eve tasinmayi deneyin. Yukunu birazda olsa hafifletir. Ama tabii iki kelime edemeyen kocan kabul eder mi bilemem.
Direkt evinize paldir kuldur girmeleride asiri saygisizca. Sen evin gelinisin. Özel diye birsey var. Bu insanlar asiri sığ. Dusunemiyorlar. Napmayi dusunuyorsun?
Soran+1 yılYine sanki benimle yaşıyor gibi tesbitler yaptınız. ailesi oturmama kalkmama hep laf eder en ufal şeyde oğlum boşa bunu derler bende siz bu konuda yorum yapmayın dediğim an vay anneme babama ne dedin diye çıkar. gerçekten ben saygılı sabırlı biriyim annesi yediğim lokmaya kadar sayar bende eşime evimizde yiyelim derim oda yok getir yaptıgın yemeği burada yiycez der. kv bir sürü kusur bulur. bu yemek böyle mi pişer ben daha iyi yaparım vsvs. kayınbabamda çocuk seni sevmiyor sana gelmek istemiyor der. ben ona keçi sütü alayım bizde kalsın der. bunu ciddi ciddi der ama ben ağlıyorum en son dayanamayıp. şaka şaka diyorlar. hiç hoş değil o kadar rencide oluyorum ki sen bebeğe bakamıyorsun sevmiyorsun yetemiyorsun. sütüm fışkırır benim sürekli o halde bile sütün az bebek aç derler. halbuki tombul bi bebişim var en son kayınbabam sürekli emzir bunu meme ver falan dedi bende kv ye dedim eşiniz karışmasın sizde herkesin (dayı amca) içinde meme ver vs demeyin utanıyorum rahatsızım dedim. ben zaten vericem saati biliyorum dedim. amaan meme işte meme dedi kadın. hiç umursamadı. ama bunu eşim böyle yaptı benim karıma saygı duyun demedi hiç
Soran+1 yılBende eşime dedim babana söyle karışmasın ben utanıyorum deyince. hiiçde bişey diyemem ben dedi. Bende sinirlendim artık ya dedim karın rahatsız oluyor herkesin erkeklerin içinde meme diyorlar illaki kafalarında canlanıyor senin rahatsız olman gerekirken ben oluyorum birde diyemem diyorsun dedim bana bişeyler fırlattı boynuma kablo doladı bogarım seni vs vs. Tabi onla konuşmak imkansız iyi konuşsan dinlemez sinirli konuşsan bişeyleri kırar en son kapı kırdı bende sinirimi atmak için wp den yazdım. ayrı yatıyoruz birde. Dedim sen namussuzsun karısına sahip çıkmayan adam ne işe yarar. bunlaro babasına okutmuş babasıda bunu mahkemeye veririz nafaka bile vermez bunun ipini kes dedi (sanki köpeğim..) sokağa atıldım. evin kirasını o veriyormuş. sonra işte çocuga dayanamadım döndüm. değerim yine yerlere indi. ama eşim hiç mi özlemez hiç mi aramaz. gözümde değeri bitti ama yinede onu seviyorum sanki ya da bir çeşit alışkanlık. vey hayatta kimsen yok birtek o var bunu bilincim biliyor ondan kopamıyor
Soran+1 yılAilem yok maddi gücümde yok. evlilik meraklisı değildim ama pandemide işsiz evsiz kalınca onunla 1 ay tanışıp evlendik bana güven verdi okuturum seni dedi. şu an okuyorum bir yandan. aslında ğni bitene dek çocuk yapmayacaktık ama ailesi oğulları evlenince çok üzüldü onu geri istediler beni yollamak istediler hep hızur bozdular. örneğin onlardayız bayram arefesi. adam diyorki oğlum bunu boşa.. hiçbir şey yok ha vallahi yok. Eşim susuyor ben hiç bir şey yemedim. nasıl o sofradan yeyim? eşim yedi bi güzel. ben yemeyince kaynanam defolun gidin evinizden dedi defolduk. eve geldik eşim kızdı. iyi halt ettin diye. ya dedim adamlar evliliğimiz için neler diyor sen nasıl bir şey demedin diyorum. onlar ayrıl dedi diye ayrılcaz mı sanki diyor. bende dedim biz misafiriz defol dedi yaptıgı ayıp bende bize gelirse ona öyle yapıcam dedim (ki sadece lafta ben misafire öyle yapmam) annesi arkamızdan geldi. sakın çocuk falan yapma oğlum bundan dedi. buda zaten annecim sana defol diyecekmiş dedi kadın daha sinirlendi bana. ben yok onu sinirle dedim dememe rağmen olay koptu aonra kadın gitti. babası kesin boşanın demiş buda bana geldi. çocuk yapamazsak bizi boşarlar dedi bu şekilde biz bebek düşündük. ben o zamanalr eşimi çok seviyordum yine cinsellik düşüktü ama sırf ailesi yüzünden ayrılmak istemedim. şimdiki aklım olsa basar giderdim. çocuk olunca sustular bi süre. sonra yine başladılar. bu bizim oğlumuz olsun diye. kaynanama ann dedirtmeye çalıştılar bi ara ben tepki koyunca bıraktılar sonra ama tabi oda baya kavgalı oldu. bebek olunca okulu dondurdum daha 3 senem var bitirmeye
Soran+1 yılBana once şey dediler yinede bayramda eşim dedi diye evlerine gittim ellerini öptüm eşim mutlu olsun diye yine yaranamadım. ben onu ilk önceliğim yaparken ona hiç utanç verici kötü an yaşatmazken kimseye ezdirmezken o beni defalarca ezdi. siz mantıklı birisiniz ben bunun içinden çıkamıyorum. eşime artık bakınca yaşattıgı kötü anlar geliyor. bana bazen beni sevdiğini söylüyor bende diyorum ki sen beni sokağa attın , rezil ettin, küçük düşürdün seven karısıı atar mı diyorum. sıyrıl geçmişten günümüze gel gaylı diyor geçmişte yaşama diyor. ama ben çok üzüldüm yani üzülüyorum. beni hep üzüyor bu anları unutamıyorum. kendi içimde. bunu aşamıyorum buda eşime kötü bakmama sebep oluyor. kötü anları unutmak mı gerek. ama hep yeniside ekleniyor. daha dün düğüne gitmiş annsi ile bizi götürmedi. yogurtçu geldi kaynanan yok yogurdunu al diye. ondan öğrendim. ben eşim ekmeğe gitti sanmıştım. sabah yine yatagına gittim birlikte olmak için sarıldım ettim saat 8 . Git uyuyorum dedi bende yatagıma döndüm. sonra gitmiş annesi ile. bende aradım bizi niye götürmedin ailen bizis diye. eve geldi bir sürü kavga çıkardı bebegimiz ağladı.. gelmese olmasa daha iyiydi…
Cevap sahibi+1 yılNe deseniz haklisiniz. İcinde bulundugunuz ortam cok zor bir ortam. Saglikli bir bireyin asla olmak istemeyecegi bir ev orasi.
Elin kolun bagli, cok belli. Anasina babasina sesini cikartmazsinda sahipsizde olsan, seninde sabrinin sonu var. Ki dogal olarak tepki gostermeye baslamissin.
Kaynanan, kayin baban berbat kisilikleri var. Ne diye yaktilar seni. Kapali seviyor diye evlenilir mi, bu nasil bir mantik. Yuzunu gosterseydin ya insanlari boyle kandiriyorsun ahini aliyorsun. Kusura bakma ama senin kocan ve ailesi ser... Adiiler. Savunmasi olmayan bir kadini almislar aralarina her seyinde bir kusur ariyorlar. Ayiptir, gunahtir!!
Ben empati kuruyorum, pek cikamadim isin icinden.
Aile terapistine gitmeyi deneyin, belki kocani azda olsa duzeltir. Ama kocan her bku anasina anlatan ahmak. O sebeple bunuda anlatir ve anasi gitmenizi engeller. Yinede bi deneyin. Ya da bi arkadas , hobi falan edinin. Kafaniz biraz dagilsin. Cok ciddiyim bunlarin icin cocugunuza ornek Anne zor olursunuz.
Cevap sahibi+1 yılBak vallahi senin kocan erkek olamaz.
Karisiyla wp mesajlarini gitmis babasina okutmus birde. Yahu ne omurgasiz herif ya. Kimlerin eline dusmussun sen. Namussuzunda bayrak sallayani. Su kadar erkek olsaydi kalaablik bir ortamda babasinin esine meme ver diye hitap etmesini engellerdi.
Kansiz işte. Ayri yatmanizda iyi. Bu adama sen cok iyi yaklasmissin, sabir et desemde maalesef bir gelecek goremiyorum.
Gordugumuz gibi konusarak hersey asilmiyor. Senin kocan problemli. Ve degismez bu saatten sonra.
Cevap sahibi+1 yılSon mesajınıza yanıtım :
Kimsenin evliliğinin bitmesine sevinecek ya da amann boşa gitsin diye kolay kolay söylemeyen biriyim. Her zaman yıkıcı değil yapıcı bir insan olmaya insanların değişebileceğine çalışmışımdır. Sizin durumunuz çok farklı, bu kadar kötülükten sonra kocanızdan soğumanız O KADAR NORMAL VE DOĞAL Kİ.
Dediğiniz gibi sevseydi, çocuğunun annesini tabiri caizse "Ortalık madarası" yapmazdı. (Özür dileyerek söylüyorum, sizin için demedim. Kocanız resmen bu şekilde görüyor sizi.)
Size tavsiyem, maddi olarak güçlendiğiniz zaman o evden uzaklaşmak olacak. Çocuğunuzu alabilecek bir maddi güçlükten bahsediyorum. Yoksa o evde her gününüz mutsuz olarak geçecek.
Bu zaman alabilir ama başka bir alternatif yol görünmüyor maalesef.
Bununla beraber LÜTFEN KİTAP OKUYUN, HOBİLER EDİNİN, ARKADAŞ EDİNİN.
Bunları yapın, dertleşebileceğiniz birileri olsun. Kitap okuyun, sizi bambaşka bir dünyaya götürür. Vakit yaratın, emin olun o iğrenç insanlardan birazda olsa sizi uzaklaştırır.
Soran+1 yılEvet evlenme terapisti en mantıklısı gözüküyor
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum çok sağolun düşünmemeye çalışıyorum zaten ama çevremde en yakın yengesi vardı daysının karısı ona anlattıgımda , banada kayınbabam küfür ederdi beni de eşim döverdi ben ilgi gösterirdim o istemezdi ilk 5 yıl hep annesine giderdi artık düzeldi sende sabret diyor. ama biz uyumlu ruhlar olsadık yıllar beklememiz gerekmezdi bana yazık oldu sadece en az darbeyle kurtulurum inşallah çok sağolun beni anlamanız mutlu etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBaskalarini nasil seks hayatina sirunsuz koyabilirsin onu dusun. Ayrilamiyorsan o yaprak senin bu yaprak benim gezersin.
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım tam ne demek istediğinizi
- +1 yıl
Guvenecegin baska erkek bul. Sadece seks icin.
Soran+1 yılYok canım asla öyle biri değilim gözümle bile bakmam hem benim sorunum seks. Değil yani bazen çok istiyorum ama geçiyor. çocuktan önce duramıyordum hiç aklıma rüyama kötü şeyler geliyordu. şimdi çocugumla ilgileniyorum. eşimden beklerim başkası asla olmaz
- +1 yıl
Sen dusun. Esin snlamiyor. Ya masturbasyona, p. orno. ya ya ds teshire gidersin. Sonundada guvendigin arzuladigin sana zevk vetecek bir yapragin tadina bakarsin.
Soran+1 yılAslında isterim bende libidom çok yüksek hayatımda hiç boşalmadım bile. eşim yaparsak direk mevzuya girer 20 saniye de biter. p*rno beni hiç etkilemiyor öbür türlüsüde inançlı oldugum için bana günah geliyor. şap içmeyi bile düşünüyorum artık. umarım isteğim azalır hem seks için hem ilgi için. ondan soğumaya başladım zaten soğudukça ilgim azalıyor
- +1 yıl
Boyle hayat mi gecer.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin de libidosuzu çekilmez. erkeğin libidolusuna da libidosuz karı denk gelir. dünyanın adaleti işte.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet:( ben birde yengeç burcuyum eve geldiğinde sarılalım konuşalım el ele yürüyelim istiyorum. Oda tek başına tv izlemek isitiyor
- +1 yıl
bizimkininde yılın 365 günü başı ağrırdı.
Soran+1 yılAhaha benimkininde bigün başı bi gün beli bi gün bacagı ağrıyor. geçen hatta regl olmuşum dedi. bitmedi mi daha diyorum. yok 10 gün sürüyor diyor. o giyinirken yanına geliyorum izliyorum kızıyor.. birlikte olursakta çook kısa sürüyor. mesela geldiğimde daha çay soğumamış oluyor. ilgi görmemek daha üzücü ama en azından sohbet etse. sohbetide sevmez. annesine babasına ama aşık
- +1 yıl
niye evlenmiş o zaman?
Soran+1 yılBunu bende bilmiyorum. benden hemen önce bi kız arkadası varmış ama baya açıkmış. babası açık gelin istemem demiş buda babası öyle deyince ayrılmış ama çook üzülmüş mahvolmuş. hemen sonra beni görmüş çalıştıgıö yerde kendi hatta kardeşini yanıma soktu iletişim kurmak için.1 ay konuştuk evlendik. sonra zaten o kız bana mesajlar falan atmıştı hatta. bence hem o kızı unutmak hemde kapalı gelin getirdim diye babasının onayını almak için. babası onun her şeyi. bazen ağlayarak uyanıyor babamı gördüö riyamda diyor. adam karını kes dese niye demez o derece
- +1 yıl
Allah sabırlar versin size niye çekiyorsun?
Soran+1 yılÇaresizlik
- +1 yıl
Bu adamı aldatsan aldattın olur.
+1 yılAy neden katlanman lazım. Hiçde bile değil boşa gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim işim ve ailem yok. onun işi iyi ailesi de var. Zaten annesi memnun değilsen boşan hemen 2 güne yenisini bulurum benim oğlum daha genç yakışıklı deyip duruyor. Ben parasız kalınca onun evi eşi olunca bide bebeğim onlarda kalır. çocugum o insanların elinde ğvey annede büyüsün istemem. bide kv kb çok kötüler bana düşman bile yetiştirirler ben ekonomik güç alana kadar
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Cinsellik evliliği. Yüzde seksenidir bence sorunlarınız düşündüğünüzden daha büyük
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama iç anadoluda yaşıyorum ve bunu dile de getiremiyorum. bazen kendisine diyorum evlilik hep birlikte olmak değil diyor sen fesatsın sapıksın diyor bana
Soran+1 yılTabiki. muhabbet edelim bazen tv izlerken bebeği uyutuyorum sarılalım diyorum. hava sıcak işte yoruldum dinlenmeye geldim bi huzur ver çay içiyorum uzak dur git içerde iş yok mu evi süpür tatlı yap vs diyor.. ilgisizliği ömür boyu sürer miki
+1 yılEşlerini ihmal eden erkekler genelde sevgilileri olur belli bir süre sonra eşleri sıkıcı gelebilir libidosuz erkek ne yatakta ne de hayatında başarılı olabilir şal gitsin ömür boyu çekme çekilecek çile dert değil 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılBabasından çok korkar. asla sevgili yapmaz. Çok flörtözdür ama açık kadınları seviyor ben kapalıyım babası kapalı istedi diye açık sevgilisini bırakıp benimle evlendi belki bundan bana ilgisiz ama sevgilide yapmaz babasından dolayı. zaten benle ilgilenmeyen kime giderse gitsin umrumda değil. Ben şanssız biriyim narsist anne sapkın baba evliliğinden doğdum. kimsem yok. buna düştüm bundan ayrılırsam sonum sokak. keşke iyi bir ailem olsaydı bana sahip çıksaydı
+1 yılCinsel anlamda seni istemiyor çocuk için katlanmaya devam edersen daha çok üzülürsün sağlıksız bir evlilikte çocuğun ne kadar sağlıklı buyuyebilir
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen zaten çok sinirli oluyor çocugun yanında bağırıyor. bir yandanda iş arayışı içindeyim maddi gücümü elde ettiğimde ancak olabilir ama buda bu şartlarda yıllar sürer.. boşanırsan benden çocugu alırım diyor. benim ailemde yok kimsem yok o yüzden çocugumu görmek için biraz da.
- +1 yıl
Belliki evliliğiniz bitmiş artık beklenti içine girme ve kendi hayatına bak dediğin gibi bir iş bul en azından ekonomik özgürlüğün olsun eger bir beklenti içine girersen çok fazla üzülürsün bitmiş sizin aranızdaki şey boş ver kısacık hayatta bir erkeği kafaya takmak kadar boş bisey yok hayatın güzelliklerini yaşamaya bak
Soran+1 yılO kadar çok düşündüm ki boşanmayı. ama onun ailesi var ben 0 dan başlayacagım. kaç kere sokaga atıldım ben sokaklarda gezerken o ailesiyle sıcacık evde çay içti beni merak edip aramadı bile.. ben ayrıldığım da çocuğuma hasret kalıcam o ise hemen yeni birini bulup devam edecek. ben başka evlilik istemem. onun malı var arabası var benim bir şeyim yok. çok uyanıklar ben boşansam bile nal vermemek için hemen herşeyini babasına yapar zalimler uyanıklar ben tek başımayım. keşke çocuğumuz olmasaydı ama ona dayanamıyorum uyurken bile özlüyorum. cocugumsuz nefes alamam. bizimkiev arkadaşlığı olarak devam edecek.. aileside diyor en aza indir Burak’tan beklentini
+1 yılYapacak bir şey yok ayrıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat