Eşimle ilgili sorunlarımız?

Eşimle severek evlendik ama o tam bir ana kuzusu çıktı annesine babasına ölüyor. bana çok kötü davranıyor. hiç muhabbet etmeyi sevmez varsa yoksa anası babası dayısı teyzesi halası onların hep benden öte olduğunu söyler.1 çocugumuz var sırf onun için katlanıyorum ama 2 yabancı gibiyiz çocuga da doğru dürüst bakmaz vakit geçirmez. Ve asla birlikte de olamıyoruz yani ben duş alırım süslenirim gelirim istemez yalvarır nolur yapmayalım falan diye. Ben biranda otururken yanına giderim oynarım onunla, elleme dokunma rahat bırak vs diyor. banyo yaparken banyoya giriyorum, çıkar Mısın diyor. annesine dedim artık. sus deme öyle diyor. aynısını ben yapsam niye yapmıyon görevini derler şimdi söyleyincede sen *** istiyorsun diyor. sorun o değil ki olmasada plur ama ilgi görmemek üzücü. çoğu kadın bu yolla istediğini yaptırıyorken ben regl oldugumda adam bayram ediyor. sigara içiyor ondan mı ki? Ne yapmalıyım bu adamla işim zor. başta çok seviyordum hala seviyor gibiyim ama bu sevgi mi yoksa alışkanlık mı? Çok büyük sorunlarımız yok ama çocugum için katlanmam lazım

Eşimle ilgili sorunlarımız?