Nişanlım ve sorunlarımız

Arkadaşlar öncelikle kendimi size tanıtayım ben 19 yasında bir kızım .. nişanlım ise 22 yasında .. gelelim nişanlımla olan büyük sorunlarımıza : nişanlımla facebook üzerinden tanıştık 3 ay içinde nişanlandıktan herşey çok güzeldi .. nişanlandıktan sonra çok değişti annesinin sözünden çıkmaz oldu .. neyse nişanlımla ben ayrı şehirlerde yaşadığımız için bazen o bizde kalırdı bazen de ben onlarda kalırdım .. en son onlarda kalmamda çok kötü tartıştık bir hafta boyunca onlarda kalmıştım .. en son tartışmamızda artık dayanmaz hale gelip ona sen piç sin dedim ve oda bana yumruk kaldırdı ama vurmadı sonra ben annrmgili çağırıp gidicem şimdi dedim .. o da kapıyı kilitledi evlerinde kimse yoktu annesini çağırdı ve annesi geldi .. bende annemgili aradım ve kapıdan çıkıo birşey demeden gittim çıkarkende şerefsiz dedim .. eve döndüğümde pişman oldum ve nişanlımı aradım neyse biz sonra yine barıştık .. sorum şu sizlere : biz barıştık ama annesi babası beni kesinlikle daha istemiyorlar düğünümüz olacaktı 2 ay sonra, babası brnim babamı arayıp düğünü erteledik demiş babamda ertelensin demiş gurur yapmış , evimiz bile hazır eşyalar falan alındı ailesinlbeni daha kesinlikle istemiyormuş çünki bizim evlenince anlaşamayacağımızı düşünüyorlar .. benim ailem nişanlımı istiyorlar ama onlar beni daha istemiyor bu durumda ben ne yapmalıyım sabır mı etmeliyim yoksa ayrılmalımıyım ?
Nişanlım ve sorunlarımız