Nişanlımla yaşadığım sorunlar?

Arkadaşlar Şubat sonu nişanlandık ben çeyizlerimi falan aldım beyaz eşyalarımız alındı ben bir miktar destek oldum oturcağımız ev tadilata girdi çoğu şeyi yapıldı her şeyini kendim tasarladım ev tamamlanmak üzereydi ben çeyizlerimi dizmek için oturcağımız eve gittim nişanlımla orada kaldık ailesi orada kalmamızı istemedi ama ben çeyizlerimi dizmek için gitmiştim onlarla kalamazdım arada sırada yanlarına gittim babası bana surat yaptı baya tavırlıydı halimi hatrımı sormuyordu annesi iyiydi ben babasının surat yapmasına takıldım tabii bunu sorun haline getirdim ailesiyle görüşmek istemedim nişanlımla kavga etmeye başladık sürekli bu eve gelmesinler gitmesinler bizde gitmeyelim dedim annesi evimin anahtarını istedi bizdede bulunsun dedi çok şaşırdım oraya gittiğimde mutfak dolaplarını boyuyacaklarını benimde yardım etmemi istedi ben gelirim ya da gelmem demedim nişanlıma anlattım annen iş bekliyor benden dedim evimizin anahtarının ne işi var senin annende dedim sonrasında bizim kavgalarımız iyice arttı eşya alalım dedim borç çok alamayız bitik durumdayım dedi sonra hesabınabaktım yüklü bir meblağ vadeli hesabındaydı senin için biriktirdim dedi benden neden sakladın dedim o parayı yerdik falan dedi kendisine gizlice watch almış saklamış benden her şeyi ortaya çıktı konuşamıyorduk bile karşımda beni anlayan biri yoktu çok öfkeliydim bende nişanlımı terkettim ailemin yanına geldim ilk başta yalvar yakar olan nişanlım soğuk davranmaya başladı evlilikten korktuğunu maddi kaygılarının olduğunu geçinemiyceğimizi söylüyordu yani evlenmektende vazgeçmişti beyaz eşyalar için verdiğim parayla kredi kartı borcunu ödemiş bende o parayı geri aldım çeyizlerimide gönder dedim tamam dedi gidip ailesine her söylediğimi anlatmış bende beni niye kimse aramıyo bu kadar mı gelinlerini kolay gözden çıkarıyolar diye düşünüyodum ailesi bana düşman olmuş ve oğullarınıda doldurmuşlar anladığım kadarıyla bana her şeyi çözcem dedi barıştık sonra ailem istemiyorlara başldı yapamamlara başladı annem araya girdi sen niye kendine bunu yaptırıyorsun annesiyle konuşcam artık dedi aradı annesi sürekli onlar yapamaz evlenince ayrılırlar anlaşamazlar annemde sen niye karar veriyorsun bırak kendileri versin dedi sonra bizi istemiyo hep soğuk davranıyo yaklaşamıyoruz dedi benim için istiyormuşki millet geldiğinde bende gideyim orada beni görsün herkes bir yere gidilcekse onlarla gidilsin ben evde oturmayım onlara gidip orada oturayım annende kızım onla evleniyo sizle değil istemediği şeyleri dayatamazsını gibi konuştu bana söylediği her şeyi inkar etti kadın bana dolap boyancak sende gel dememiş anahtarı kedilerim için istemiş her şeyi böyle yalanladı anahtar istediğinde oğlu yanımdaydı sen niye yalan konuşuyorsun demedi annesine sonra işte kadın artık karışmıyoruz onlar anlaşabiliyorsa eşyalarını alırız düğünlerini yaparız dedi kapattı ben nişanlımı aradım bak gördün işte böyle olcak ben yapamam dedi biz bitirdik komple sonra beni geri aradı ailemle kavga ettik ben evimize geçtim burada kalcam her şey onların istediği gibi olsun istiyorlar bu süreçte destek bile olmadılar restimi çekcem senle evlencem dedi tamam dedim ertesi gün yine yapamam dedi bu böyle git gelli bir şeye dönüştü şimdi tekrar ailesiyle konuşcağını kabul ettirceğini söylüyo ama evliliği ertelemek istiyor ne yapmaya çalışıyor
Nişanlımla yaşadığım sorunlar?