Siz olsaydınızne yapardınız? Tekrar iletisim kurmak istemem yanlis mı? Soru detayda lutfen okumadan gorus paylaşmayın?

Sosyal medyadan (instagram, twitter vs degil) birisiyle tanismistim. Daha sonra instagramdan muhabbete devam ettik ama oyle flort gibi degildi normal arkadasca. Cok nadir storylerimize cevap falan verirdik. Bi gun konusma cok uzadi bende whatsapptan konusalim dedim. Uzunca bi sure konustuk. Ben yurt disina cikacaktim bir sureligine hazirlik yapiyordum 2 hafta konusmadik ben de sadece adini yazarak seslendigim bir mesaj attim aninda aradi. Konusmak isteyip istemedigini istemiyorsa rahatsiz etmeyecegimi soyledim. Hazirlik yapiyorum diye vize islemleri ve evraklarla ugrastigim icin beni oyalamak istmediginden aramadigini soyledi. Sorun olmadigini beni oyalamadigini soyledim. Konusma devam etti. Yurt disina gittikten sonra da konusuyorduk whatsapp uzerinden. Bayagi boyle gece boyu nerdeyse. Ve saat farki oldugu icin Turkiye'de daha da gec oluyordu saat. Ben gittikten 1 ay sonra son konusmamiz oldu ama tabii son oldugunu ben de bilmiyordum. Arkadasimin fark ettirmesi uzerine 2 haftadir hic konusmadigimizi fark ettim. Bu sefer onun arayi daha da acmadan iletisime gececegini dusundum ama hic ses seda cikmadi. Bu surede sosyal medyada aktifti. Storylerimi goruyordu kendisi story atiyordu ama bana hicbir sekilde ne yazdi ne beni aradi. Aradan 2 ay gectikten sonra beni aramis fakat tel sessizde oldugu icin duymamistim. Numarasini da silmistim zaten sonradan fark ettim o oldugunu. Geri de donmedim aramasina.

Sabahin korunde kalkip ise giden ordan cikip spora ordan da evine gecen birisiydi. Yorgun argin eve geldigi halde gece boyu benimle konusurdu. Uyu dememe ragmen seninle konusmak daha guzel diyordu. Ev arkadasina kadar her detayi anlatiyordu. Disardan baksan hoduktu ama benimle konusurken kedi gibi oluyordu.

Aslinda cok hos adamdi. Yurtdisindan donunce yanina gidecektim ama bu sekilde davrandigi icin iletisim kurmak istemedim ben de bi daha.

SIZCE NEDEN BOYLE DAVRANDI? KENDISINI UNUTAMADIM DESEM YERIDIR. HAYVAN HERIF HOSLANILACAK NE BULDUYSAM ONDA BEN DE BILMIYORUM 😅 ONA KARSI ASIRI SINIRLIYIM AMA BI YANDAN DA KESKE TEKRAR ILETISIM KURSAK DIYORUM. SIZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
...
Siz olsaydınızne yapardınız? Tekrar iletisim kurmak istemem yanlis mı? Soru detayda lutfen okumadan gorus paylaşmayın?