Sevgilim hep mutsuz ne yapmalıyım?

Sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz , mahalleden tanıştık. Hergün beraberiz ve geziyoruz. Sevgilim her şey yolundayken birden mutsuz oluyor , hayattan sıkıldığını söylüyor sürekli ona destek oluyorum ama nafile. İşim nedeniyle şehirdışına çıktığımda sürekli gereksiz birşeyden dolayı trip atıyor gönlünü alıyorum 1 hafta sonra yine aynı şeyi yapıyor ve ben uzaktayken mutsuz olduğu için sürekli trip atıyor veya soğuk yapıyor ama geldiğimde her şey güzel devam ediyoruz. Ortak bir iş yaparken yaptığımız işi daha önde tutuyor ve iş olmayınca benimle kavga ediyor haksız olsa da sürekli benim alttan almamı bekliyor. İlişkimizde hiç kavga çıkarmadım hiç trip atmadım sürekli onun gönlü olsun diye uğraşıyorum ama o benim hiç gönlümü almaz trip atsam bile haksız olsa bile yine benim gönlümü almamı bekliyor. Sürekli o mutlu olsun diye uğraşıyorum onun mutluluğunu kendi mutluluğumdan önde tutuyorum ama onun beni bu kadar düşündüğünü hissetmiyorum. Artık gerçekten yoruldum onu çok seviyorum ama bu mutsuz halleri sürekli gönlünü almak beni çok yordu sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmeyi düşünüyorum ama bir ömür böyle geçer mi?
Sevgilim hep mutsuz ne yapmalıyım?