Eşimin işyerindeki kızla sıkıntı yaşıyorum?

Merhaba arkadaşlar eşimin işyerindeki bir kızla ilgili değerli görüşlerinize ihtiyacım var. İşyerine yeni bir kız başladı. ben eşimi ziyarete gittiğim zaman bu kız benim eşi olduğunu bildiği halde bana selma vermedi. Ben kendisiyle gidip konuştum. Geçende eşimin iş yemeğine gittik. Bu kızda geldi bizimle birlikte iki tane daha iş arkadaşının eşleri vardı. Yine aynı şekilde benimle konuşmadı diğer kızlarlada çok nadir arada konuştu. Buradaki sıkıntı şu. eşim işle alakalı bir muhabbet anlattığı zaman bu kızın adını sürekli söylüyordu. İş yemeğinde eşim bir muhabbet anlatıyor bu direk konuşmaya dahil oluyor yorum yapıyor birşeyler diyor. Eşim kalkıp beni övüyor ediyor. Sigara içmeye çıkacak erkekler buda hadi bende geleyim diyor. Bende eşime kızdım gitme gibisinden eşimde benim onunla alakam yok dedi falan bende sen yüz vermişsin ondan dedim tartıştık. Şimdi sırf bu konudan dolayı bana tavır alması bana saçma geliyor madem önemli değil benimle niye kavgalı. bu konuda ne yapmam gerekiyor görüşlerinizi bekliyorum.
Eşimin işyerindeki kızla sıkıntı yaşıyorum?