Eşimin iş yerindeki kız?

Eşim yakın zamanda bir işe girdi. Eniştem de orada çalışıyor. Aynı odada çalıştıkları bir kız var. Bu kızdan ablam hiç hoşlanmazdı yılışık bir tip derdi. Beni de uyardı eşin için bekar mı falan diye sorgulamış ilk geldiği zaman beğenmiş belli ki dikkat et dedi. Ben de bunu dile getirmedim ama genel olarak kadın çalışanlarla samimiyet kurmamasını istedim. O da tamam dedi. Dün telefonuna bakıyorduk insatgrama watsaptan kayıtlı olmayan bir numaradan mesaj geldi. işle ilgili bişey yazmış kız. uf puf falan dedi bu da iş dışında niye yazıyo falan rolleri kesiyor. Açsana mesajı dedim açtı. Baktım kızla komik çıkartmalar falan atmışlar birbirlerine. espri falan yapmışlar. Müzik playlistleri atmışlar birbirlerine. Nerden geliyor bu samimiyet dedim. Samimiyet falan yok abartma aynı işte çalışıyoruz konuşmayayım mı napayım dedi. Benim patronum amerikada yaşıyor adam bu yüzden beni bazen akşam 10da arayabiliyor. Bir işle ilgili konuşması gerektiği zaman. Adamın sesi hoparlorde her zmaan ne konuşuyorsak eşim duyuyor. Zaten patronumla nasıl samimi bir muhabbetim olabilir. Bana bunu söylüyor seni de patronun arıyor 10da diye. Ben patronuma çıkartma atmıyorum dedim. Neyse akşam özür dilerim haklısın dikkat edicem bana böyle şeyler yakıştırma lütfen dedi. bişey demedim. Aklıma sabah çıkarken parfüm sıkması geldi normalde ben çok ısrar ederim o kokuyu çok sevdiğimden öyle sıkar ancak o parfümü. Kendi isteğiyle sıkıp çıktı. Önceki gün yatakta bir playlist düzenliyordu mesajı görünce anladım ki kıza attığı playlist. Tüm güvenim kırıldı ona karşı. O da rahat bir insan değil bana karşı. Ben de çalışıyorum ama iş yerinde hiçbir erkek akşam bana çıkartmalı mesajlar atabilecek kadar samimi değil. Ne ara tanıştınız da samimi oldunuz bu kadar? Abartıyor muyum sizce?

Eşimin iş yerindeki kız?