Eşim garsonculuk yapıyor iş yerinde kız var onunla baya samimi eşim diyorki iş gereği mecbur kızla konuşmam gerek ama numarası da var konuşuyorlar baya telefondan velan yazisiyorlar eşime sordum dediki o benim kankam o benim bacım o benim kardeşim hiç erkek ve kız kardeş olurmu ve artık evlendi hale kızı bırakmıyor konuşuyor ben kiza mesaj atim o dediki senin esin benim kardeşim tabi konuşurum ben dedimki senin hiç allahın yok mu velan kız dediki ben seninlemi uğraşıcam saçmalıyorsun git sutunu iç buyude gel sen daha çocuksun bos konusuyorsun dedi ben köpeklere ugrasaydim veterinerler olurdum dedi ve çok zoruma giti laf soktu sonra engelledj beni ve bu soyledigi yanına birakmak istemiyorum sence bu soyledigi kelimeye ne demem gerek çok ağır konusdu esimin halasına herkese söyledim iş yerinde tabi kızlarla konuscak diyorlar ama baya samimiler eşimle dertlesiyorlar bile ve şimdi isden cıktı ben kiza yazdıktan sonra artık konuşmuyorlar ama yinede aralarında bisey oldumu bilmiyorum ne desem bu kızda hadimi bildirsem çok ağır konusdu benide hafife almasin
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılSütünü iç dediyse o yolunu tutmuş, bırak bulaşma "sarhoş yıkılana kadar gider" derler.
Sen kocana sevgi veriyorsundur, o da seni seviyordur, fakat;
Eğer kocan (özellikle ikizler burcuysa) erkeklerin büyük bir çoğunluğu muhabbette zevk bulur. Bu muhabbet bazen ilişkiye de dönüşebilir ama herkes için geçerli değil tabii.
Senin onunla konuşman, onun da seninle konuşması sadece ev işleri, komşu-akraba ve çocuklar gibi konulardan ibaret ise, zamanla uygun bir kadın denk geldiğinde erkek daha renkli, gökkuşağı tarzı muhabbetler isteyebilir.
Kitap okumanı, internet haberlerine bakmanı, cinsel içerikli bazı konulara göz gezdirip bunlarla ilgili eşini muhabbete çekmeni öneririm.
Hani mide açlığı vardır ya, yemek yiyene kadardır.. Cinsel açlık, ilişkiye girene kadar.. Beyin açlığı da var, bu da muhabbetin belini kırana kadar..
Beynimizi aç bırakmayalım..!
O kadını boşver, içine atmana, kafana takma değmez, belli ki seviyesiz biri, onun gibi seviyeni düşürme..!
Dediklerimi uygulaman, eşinin sende değişim görmesi, senin daha farklı ve heyecanlı yaklaşımın eşini sana yakinlaştiracaktir.
Mutlu ve neşeli bir ömrün olsun, sağlıcakla kal...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKız ı hiç Gözüm tutmadı Allah yardımcın olsun kocandan telefonu al ve ne konuştuklarını oku için anca bu sekilde rahatlıcaktır ha okumuyorsun kesin vardır bir sey
07 Yorumla
Soran+1 yılEngellemiş kiza ya
- +1 yıl
Mesajlar duruyor mu
Soran+1 yılHerseyi silmis
- +1 yıl
Onlar bişiler yaşamış olabilir
Soran+1 yılNerden biliyonki
- +1 yıl
Neden siliyor yoksa mesajları
Soran+1 yılValla hiç bilmiyorum
İyi olmuş sana çok salaksınız ya ah türk kadınları yemin ederim utanıyorum sizden ayrılma sebebi ya nasıl göz yumarsın gidip kıza laf atmak çözüm değil eşinle konuşcaksıj bağırcaksın çağırcaksın derdin ne diyceksin ya bırakırsın bu ayakları ya da biter diyceksin ama siz anca ezilin iyi oluyo siz eşine sormal yerine git kıza hesap sor bide kapat etsin kız seni iyi olmuş kaç yaşındasın 17 falan mı
03 Yorumla
Soran+1 yılYuh ne 17si 23 yaşındayım eşimle konusmadimi saniyorsun ama cvp vermiyor kaçıyor bağırıyor hata dövüyor cvp vermek istemiyorum diyor
Soran+1 yılYa kız bana kapak yaptı ya sonra eşime derki eşimde baya safmış bana cevap bile vermedi beni hafife almasın nasıl laf soksam kiza diyorum yardımcı olsan
+1 yılKardeş mardeş hikaye kimi kandırıyor acaba ayrıca sana söylediği hakaretler kabul edilir değil belli ki kocandan yüz almış sen varken ne alaka elalemin kızıyla dertleşiyor saçmalık iş yeri arkadaşıda bir yere kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen dogru
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
19Cevap
kıza bak sen evli bir erkek sevgilisi olan bir erkek o kadar samimi olamaz iş gereğimiş kankaymış geç bu ayakları görüyoruz onları sonra o khpnin kıcını yırtarım terbiyesiz senle nasıl öyle konuşuyo belli ki eşinden yüz bulmuş senle öyle konuşabiliyor eşimin ağzına ederm ben burda sinirlendim detayı okurken
16 Yorumla
Soran+1 yılValla aynı durumdayız çok zoruma giti kiza hadini bildirmek istiyotum ama nasıl bana akıl ver kurban olayım ona öyle bisey demek istiyorumki bidaha konusamasin
Soran+1 yılOfff şimdi kiza saydıracam ya bide unutmusum kız bana dediki nişanlıyım diye
Soran+1 yılEvt tembihliyecemde adam durmuyorki
- Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılçalışan erkeklerin işyerinde bayan arkadaşı olmayacakmı neden ters anlıyorsun ki her bayan erkek birbirine aşık mı olması gerekiyor. bende aynı dertten yanıyorum ne yapiyim işten mi çıkayım. ama sen okadar üzerine gittiğin için sana inat şimdi kocanı elde etmenin yollarını arayacaktır canım geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılKızın böyle bişey yapması büyük terbiyesizlik bu cesareti verende bence eşin kesinlikle. Aralarında mutlak bişey var ondan cesaret alıp senle böyle konuşmuş yoksa sıradan bir arkadaş olsa ya arkadaşımın aile düzeni bozulur bak eşi istemiyo beni der kenara çekilirdi.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. O kizin sana söylemeye cesaret ettigi her kelime senin esinin yalnisidir , isterse abi kardes iliskisini o kizla arasina koydugu ucurum kadar mesafeyle belli edebilirdi ona
20 Yorumla
+1 yılSen o kıza had bildirememişsin ama çok haklı olarak hesap sormuşsun sana da ağır laflar etmiş ama madem bu kadar muzdaripsin kocasıyla iletişime geç belki onunda eşi istemiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun nisanlisi varmış ama nasıl uluscam bilmiyorum hesapi yok gizlemiş heralde bide diyorki ben nisanliyim bana yazma demişti sorun çıkmasın diye
- +1 yıl
Ooo tam zamanı naap et bul onu
Soran+1 yılBulamiyorum iste
Soran+1 yılHesapi gizli cunku
Bence eşine sert bir tavırla ya o ya ben de. Hiç bir açıklaması olamaz böyle bir durumun. İş arkadaşı iş yerinde kalır samimi olmamayı tercih edebilirdi.
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğin karısından başka konuştuğu kız arkadaşı olamaz yok bide dertleşcekmis senin karın var ya susma bence
04 Yorumla
Soran+1 yılEşime gel bunu söyle bide o kiza söyle anlamiyorki
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin
Soran+1 yıl8 ay oldu
- +1 yıl
Çok yeni evlisin bide inşaAllah eşi hatasını anlar
gayet normal durum eşin büyük ihtimal aldatıyor aldatmasada kızın oyunana gelmıstır aldatması yakındır
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim bekarkende konuşuyormuş evlenincede konuşuyor ben kiza yazdıktan sonra birakti
Senin durman Hata isyerine gideceksin onun kafasını gözünü patladı caksın bak bakayım birdha yapiyomu kocanın 100 metre Ötesinden yuruyomu
10 Yorumla
+1 yılBazı böyle kızların evli erkeklere ilgisi olabiliyor. Ama eşin senden sıkılmış heyecan arıyor belli. Biraz eşinle mesafe koymalısın
014 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesafe ve nerden biliyon sıkıldığını esim bekarkende konuşuyormuş ve evlenince de konusuyor
- +1 yıl
Sende doğru mu yaptığı
Soran+1 yılEsim bekarkende konusuyormus ve evli olarkende konusurdu ama ben kiza mesaj atından sonra bıraktı olay bu ama gizlice yazarmi bilmiyorum ama kız bana baya laf soktu onun altında kalmak istemiyorum yardımcı olurmusun ne desemde şu kiza hadini bildirsem
- +1 yıl
Anlatayım
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
Konuşuruz müsait bir vakitte
Soran+1 yılUnutma ama
- +1 yıl
Tamam müsaitim şimdi yazabilirsin
Soran+1 yılEvt seni dinliyorum
- +1 yıl
Mesaj yazmak çok öu zor allah allah
Soran+1 yılNasıl anlamadimki
- +1 yıl
Mesaj at diyorum ya
- +1 yıl
Neyse yazma laf anlatamam ben sana
Soran+1 yılSen mesaj at dedin bende atim
+1 yılGarson demek istedin herhalde? Garson satış ve kiralama yapacak değil ya
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca iki kelimeyi yanyana getirip cümle kuramiyorsun kalkmış had bildirmekten bahsediyorsun
Soran+1 yılNe diyon sen ya ben ne yaptim
- +1 yıl
Burda bize artistlik yapma diyorum. Sen 3 milyar 750 milyon sen milyar
Soran+1 yılNe artisligi ya ben ne diyorum sen ne diyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki konuşur nedir ya kardeşim nedir?
Kan bağları mı var. Evli insansın, gerek var mı samimiyete. Tabi konuşcam demesi de ayrı sinir bozucu. Böyle insanlar yuva yıkmaya bayılır.01 Yorumla
Soran+1 yılYa kizin tipini görsen ve kız benimle konusdugu kelimelere baksan duysan kim olsa sinirlenir
sende ona de bişeyler madem o kadar dürüst evli biriyle işi neymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinde kızda suçlu tavrını koy kızın verdiği tepkide hem çok çocukca ve terbiyesizce bir tepki olgun olan bri olsa böyle olmaz dikkat et
04 Yorumla
Soran+1 yılKız bana laf sokduya bende ona ağır sözler kullanmam gereki beni hafife almasin
Cevap sahibi+1 yılsen o kıza mesaj atmakla yanlış yapmışsın çünkğ o kızın ne düşündüğü ne yaptığı önemli değil eşinn ne yaptığı ne düşündüğü önemli o kıza yüz veren kişi eşin, eşin onunla araya mesafe koyacaktı kardeşim bacım diye birşey yok sonuçta aynı anadan babadan değiller hadi iş yerinde konuşmak zorunda kalabilir ama telefondan felan mesajlaşıp dertleşmek ne demek burada eşin suçludur dertleşmesi gereken kişi varsa o da seninle dertleşmesi lazım birde bu duruma savunarak üste çıkması ayrı bir ironi ayrıca kızın yaptığıda ayrı bir terbiyesizlik seviyesizlik eşine tamamıyla suçlu aldatmak sadece yatmaktan ibaret değil başkasıyla samimi bir şekilde konuşmakta aldatmaktır artık benim diceğim bu kadar ama o kıza mesaj atma o seviyesizin seviyesine düşme sen kocana dön hesabını ona sor
Soran+1 yılValla canım çok haklsın ama ben eşimle defalarca konuşdum hicbir ise yaramadi cvp vermedi hata annesine babasına söyledi beni bide onlar kızdı bana bana dediler ki bidaha bu konuyu açarsan senle konuşmam velan eşimde dediki bidaha bu konuyu açarsan senin yüzüne bakmam uzaklaştı benden ben hep bu kizin konusunu açtığımda çok tartıştık o yüzden bende kiza yazmak istedim ve eşime soruyordum neden yaptın beni kale bile almadı dinlemedi beni sallamadı bile beni
Soran+1 yılBen 23 yasindayim neden kimse inanmiyorya
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden sadece kıza yükleniyorsun hatayı birazda kocanda ara o samimiyeti o rahatlığı kocan vermiş demek ki kızda zaten belli ne olduğu
09 Yorumla
Soran+1 yılKoca kizdim tabi ama laf anliyormu kocamla çok konuşduk bu konuyu engelle dedim engelledi ama işte aklımdan cikmiyor sinirleniyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın canım sinirlenmekte şu an hala aynı yerde mi çalışıyorlar
Soran+1 yılIsı birakti
Cevap sahibi+1 yılSen kızdıktan sonra mı bıraktı?
Soran+1 yılBen kızından sonra bıraktı kızla konuşmayı ama işi mecbur bırakması lazımdı parası az diye
Cevap sahibi+1 yılHım anladım canım çok strese girme bak iştende ayrılmış sende çok kızmışsın zaten yapmaz bence birdaha sonuçta senin tepkini gördünü ama sen yinede başını boş bırakma arada sırada kontrol et
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten
Soran+1 yılBide söyle bisey var kızdan haberim yoktu benim telefona mesaj geldinde gördüm yane allah bilir ben gormeseydim ölene kadar konusurlardi
Soran+1 yılNapiyon lan kardesim boyle konuşmuşlar aynı kardeş gibi
+1 yılterbiyesiz ukalaymış ugraşma boşver kimbilir kimlerin altına yattı :D
00 YorumlaBence araya mesafe koyacak kişi eşin. Bu konuyu eşinle konuşmalısın ve rahatsız olduğunu belirtmelisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen söyledim o benim kardeşim diyor
Soran+1 yılZaten bana dediki tanıştıracam diye kiza benim hakimda herseyi anlatmis
+1 yılEniştem ablamı iş yerinden aynı böyle evli bir sür tükle aldatmıştı
00 Yorumla
+1 yılBu bir savaş ve sen tek nefersin ortada kazanılması gereken bir eş ve püskürtülmesi gereken bir hatun var
14 Yorumla- +1 yıl
Sinirlerim bozuldu agshjsjd
- +1 yıl
@FirdefsHanımınKızı ye onu kızım içindeki canavarı ortaya çıkar
- +1 yıl
Soran ben değildim ☹️
- +1 yıl
@FirdefsHanımınKızı biliyorum bihter
+1 yılEvli biriyle kardeş mı olunur ya kız hakikaten o... puymuş
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt ama ben ne desem kiza
- +1 yıl
Ben olsam konuşurdum anlamazsa da tehdit ederdim
Soran+1 yılNe tehditi peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini basite düşürmüşsün ya. Kocana haddini bildirmen gerekirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç defa hadini bildirdim ışe yaramadi beni kale bile almadi
Gizli Üye(25-29)+1 yılmidem bulandı valla. eşine bir sürü şey söylüyor kocan bir şey yapmıyor. onlar çoktan işi pişirmiştir demedi deme bak
00 Yorumla
+1 yıldikkat et sen yinede ben olsam iş yerine gider o kızı oraya gömerdim
00 Yorumlabenim bakarlıktan kız arkasım evime bile gelir... biraz rahat ol insanları anla ksmaç olma
03 Yorumla
Soran+1 yılYuh oyle şeymi olur ozman bende eve erkek atayim
Soran+1 yılRahat ola ola herkes aldatir
+1 yılSen olayı abartmışsın. Dikkat et evliliğin bitmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam bir güzel pataklardım khpeyi. Kocama da gününü gösterirdim
00 Yorumla
+1 yılnumarası olacak tabi bu her sektörde böyle ki ama kabullenmelisin
00 Yorumla
+1 yılOha kıza bak net kocanda gözü var
01 Yorumla
Soran+1 yılYane konusduklari baya ağırdı ve kocanda gözüm yok biz Sadcee kardeşiz dedi
+1 yılgizli üye isen hak etmişsindir :D
10 Yorumla
+1 yılbence bosan boyle es mi olur kesin aldatiyor seni
01 Yorumla- +1 yıl
suç kocanda. is geregi numarasi olur tamam kadin arkadasida olur oda tamam ama evli bir erkek ya da evli bir kadinin karsi cins kankasi dostu varsa o normal birsey degil. bosan gitsin baska erkek mi yok aldatiliyorsun resmen
Bir kızla bir erkek arkadaş olamaz
10 Yorumla
+1 yılUgrasma kizla. Kocanın ağzina tükur
00 Yorumla
+1 yılEşinle tekrar konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılUff kafayı yerim o kocanjnda agzina sıcarim
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen valla
+1 yılKız iyi kapak yapmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte diyorum ya bende iyi kapak yapmam lazım ama nasıl yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Zor. Eşin yanında değil bir kere
+1 yıleşine soyle eve davet etsin
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılO kız ona verir demedi deme
00 YorumlaDikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılBelli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişiyolardır
01 Yorumla