Esimin iş yerinde kız arkadas?

Eşim garsonculuk yapıyor iş yerinde kız var onunla baya samimi eşim diyorki iş gereği mecbur kızla konuşmam gerek ama numarası da var konuşuyorlar baya telefondan velan yazisiyorlar eşime sordum dediki o benim kankam o benim bacım o benim kardeşim hiç erkek ve kız kardeş olurmu ve artık evlendi hale kızı bırakmıyor konuşuyor ben kiza mesaj atim o dediki senin esin benim kardeşim tabi konuşurum ben dedimki senin hiç allahın yok mu velan kız dediki ben seninlemi uğraşıcam saçmalıyorsun git sutunu iç buyude gel sen daha çocuksun bos konusuyorsun dedi ben köpeklere ugrasaydim veterinerler olurdum dedi ve çok zoruma giti laf soktu sonra engelledj beni ve bu soyledigi yanına birakmak istemiyorum sence bu soyledigi kelimeye ne demem gerek çok ağır konusdu esimin halasına herkese söyledim iş yerinde tabi kızlarla konuscak diyorlar ama baya samimiler eşimle dertlesiyorlar bile ve şimdi isden cıktı ben kiza yazdıktan sonra artık konuşmuyorlar ama yinede aralarında bisey oldumu bilmiyorum ne desem bu kızda hadimi bildirsem çok ağır konusdu benide hafife almasin
Esimin iş yerinde kız arkadas?