Sevgilimin iş yerindeki stajyer kız?

2.5 yıllık erkek arkadaşım, mühendis. O 28 ben 25 yaşındayım. Ailesiyle tanışıyoruz falan. Bunun iş yerinde stajyer mühendis iki kız var ikisiyle de ekleşmiş instagramda. Kızlardan biriyle iş yerinden ortak bir mühendis daha var ama diğeriyle sadece ortak olarak diğer stajyer kız var. Ben her gün kontrol ettiğim için hesabını gördüm linkedinden stalkladım öyle öğrendim kimlerdir necidir diye. Bir gün laf arasında dedi ki "bizim orada stajyer birisi var afyondan lokum getirmiş mesela ilk kez denedik". Ama cinsiyet belirtmiyor. Ben de diyorum kim diye o da diyor bizim stajyerler. Neyse dedim üstelemedim. Sonra bir gün şeyden bahsetti bu stajyer kız akıllı saat almayı düşünüyormuş bu da model önermiş falan. Laf geldi geçti. Bir gün iş yerinde öğlen piknik yapmışlar bu kız da fotodaydı. Ben de dedim fırsat bu fırsat "saat alacak kız bu muydu"dedim buna baya bir güldü. Yani dedi kafaya mı takıyorsun bu kızı baya güldü. Üstünden 1 ay faşan geçti bir gün instasını karıştırırken son stalklananlarda bu kızın olduğunu gördüm ben de dayanamadım çıkardım takipten. Fark etmedi , zaten ben hoşlanmadığım herkesi çıkarıyorum ama yavaş yavaş olduğu için anlamıyor. Daha önce de eskiden tanıdığı benim de bildiğim bir kız için güzel demişti ben de aylar sonra "sen bu kız için güzel demiştin"dedikten sonra son stalklananlarda o kızı görmüştüm. Ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
10 ay
2 gün önce instasını elime aldım son arananlarda bu kızın adını gördüğümü niye olduğunu sordum. Kızın adına İrem diyelim. Bu da işyerinden bir çocuğun ona da Ali diyelim, İremden hoşlandığını, ortak takip olarak da benim erkek arkadaşım olduğundan kendi hesabından Aliye İremin hesabını göstermiş. Ama o esnada fark etmedi çıkardığımı. Bugün iş yerinde yemek çıkışı tesadüfen Aliye denk gelmiş Ali demiş ki sevgilime"sen İremi takipten mi çıktın".
Güncellemeler
10 ay
Buda bilmiyorum demiş bana sordu sen mi çıkarttın diye."Ali çok merak ediyorsa kendi istek atsın"dedim ben de. Sen mi çıkardın evet ya da hayır dedi. Ben de "irem çok utanmıştır belki takipten çıkmış olabilir herhalde seni diyordun ya öyle bir kız değil diye hani"dedim. o da "İş yerinde böyle bir konu olduğunu zannetmiyorum, ama bir şekilde kulağına bir şeyler gittiyse yanlış anlaşılmaması lazım"dedi
Sevgilimin iş yerindeki stajyer kız?