1 hafta bile olmamış çok ortak yönümüz var evlenelim diyor. Bu erkeğe güvenilir mi 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana pek samimi gelmiyor böyle insanlar. Bir hafta değil bir ay hatta birkaç ay geçmiş olsa bile çok çok erken bu süre. O ilk görüşte aşk, bir hafta içerisinde evlilik, ani bir nikah ve sonsuz sevgi bunlar yalnızca dizilerde filmlerde olan şeyler diye düşünüyorum. Gerçek hayatta da vardır tabii ki ama çok da abartmamak lazım bunu. Ayrıca ben kendime kıyafet aldığımda bile bir haftada alışamıyorum Bir insan bir insanı bir haftada ne kadar sevip tanıyıp alışıp onun evlilik gibi ciddi bir şeye başlamak adım atmak yapmak ister ki.
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Lütfen dikkatli olun. Bunu diyen her gördüğüne bu şekilde teklif ediyordur hele sosyal medyadaysa alışkanlık edinmiş olabilir amacı da basit geyikten tehlikeli bir şey bile olabilir. Araştırın, iyi tanımaya çalışın. Hatta böyle teklif eden rahatsız kişiler de var.
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar vardır ki hissetmediği bir şeyi o yaşında hisseder ve ondan sonrasını zaman kaybı olarak görebilir.
Yüksek çekimin oluştuğu bir yerde sevgi, aşk insana neler dedirtir neler yaptırır?
1 hafta gibi bir süre az gelebilir ama yıllardır hissedilmeyen bir şeyi hissettirdiğin de o zaman eşitlik olur gibi.00 Yorumla
+1 yılKesinlikle güvenmemelisin. Bu sadece bir erkek değil kadın olsa da güvenilmemeli. Kimse kimseyle bir hafta içerisinde evlenme kararı alamaz. Bir haftada insan birbirini bile tanıyamazken nasıl evlenebilir ki zaten. Sakın güvenme, fakat şakayla karışık söylediyse takmadan iletişime devam edebilirsin.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
167
Cevap
225Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun tek derdi evli gibi yaşamak bence başka bir şey değil
43 Yorumla- +1 yıl
@esimyokki bunu biriyle konuştum parayla niye gidip herkesin yaptığını yapayım dedi ben şok.
- +1 yıl
@Mavisafircik2 abla bilemem ama ben kadının yokluğunu çekiyorum yaptım bir kaç kere. Et ve kemik. Yani duygu yok.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hiç samimi değildir. Ya helal seks istiyordur ya da kırk yılın başı kız buldum kaçıramam diyordur. Ama zeka unsuru barındırmayan bir cümle.
81 Yorumla
+1 yılEvlenelim diyip ilişkinizi gizli tutuyor ise bu normal degildir.
Gizli tutmayip adim atiyorsa niyeti ciddidir.
Kimseyi yuzde yuz tanıyamayiz.
Zaman bireylerin ikisinide degistirir.
Degisime ayak uyduran evlilikler yasamaya devam eder, uyduramayanlar ayrilir.10 YorumlaÇoktan beri bunu yaşayan bir arkadaşım vardı.. kendisi çook samimi bir kişi ve onu söyleyince içten söylediğini inanıyorum fakat kız ondan kaçındı,
Ondan arkadaşımın kalbı kırıldı XD bir ara sonra kendisine geldi.
Bence bu hızla direk söylemek yanlış çünkü durumunu çok iyi değerlemek için ve kızla beraber birbirini nasıl bulacağını iyice öğrenmek için bu acelede vakıt yetmiyor.00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden oasim. Zaman hic bir zaman birseyi geri getrmez her zaman goturur. O yuzden kaybetmek istemiyor olabilir. Herkesin buyuk buyuk istekleri sasaali hedefleri hayalleri olmayabiir. Bazen mutlu olmak icin basit dusunmek gerekiyor. Seninle mutlu olduguna emin olmus ve bu mutlulugu devam ettirmek istiyorsa bunun zarari olmaz. Ama obur taraf icin erkense biraz daha beklenmeli. Yok abarti ile illada simdi deniyorsa orada boli bk vardr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla 5 -6 sene çıkıp hala evlenmeye yanaşmayan erkekde var demek niyeti ciddi belkide. Zaten etrafimda kim varsa 1 ay bile tanışalı olmadan evlendi hepside mutlu çünkü sevgililik dönemi kısa bi süre olduğundan herşeyi yaşayıp bitirmediler. Şimdi herkes tanışalı 1 gün olup koynuna giriyo birbirinin paylaşılan bisi kalmıyor. Yani demem o ki belki ciddidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ortak yönümüz var mesela üstümüzde 760mmhg atmosfer basıncı var ve cigerlerimizde havayı süzüyoruz 🥲 ayrıca Türkçe konuşuyoruz düşünsene 6 milyar insandan ilk 80 milyona giriyoruz. Hem koskoca dünyanın koskocaman tarihinde bu döneme denk gelmişiz. Kesin evlenmeliyiz.
01 Yorumla- +1 yıl
Nikah şahidi oliyim mi ben de o kadar denk gelmişimm
+1 yılHayır.
Ne kadar ortak yön de olsa evlilik öyle " Ha " diyince olacak bir şey değil. Onu diyen erkeğin amacı biraz farklı bence. :)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKanma. O sadace sana kendini güvendirmek için uydurduğu kılıf. Neden böyle bişey yapsın dersen, kimseye güven olmaz mesela;
a)_Sana kredi çektirir, borç batağına sokar.(Sen nasıl olsa evlenecek diye güvenirsin)
b)_Cinsel yönden seni kullanır (sende nasıl olsa evlenecez , ha bugün , ha yarın olmuş farketmez dersin , sonra 💩 u yersin..
c)_Sana borç senetleri imzalatır...
Not_Neden bu kadar kötü düşündün dersen, bunları yapan, kızları kandıran etrafımda çok tanığım var. Bu üç şık, hayatını zından etmeye yeterde artar... Lafın kısası HER SÖZE HEMEN İNANMA, İNSANLARA GÜVENME30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Önden evlilik vaatleri verip , aslında olmayan niyetinin ciddiyetini sana ispat etmek isteyen sadace a*m peşinde olan avini gözüne kestirmiş bir sırtlan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen böyle biri olmuştu 6 kişiyle aldatmış 10 günlük sevgililik sürecinde sonra dersimi aldım dedim. Sonra biriyle daha aynı şekilde oldu. Dersimi almamışım yeterince. İlk gün evlenelim diyen o aceleci tuhaf çocukla şu an nişanlıyım. Farklı kriterlerede bakmak gerekiyormuş 😂
120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende mi öylesin en başta niyetini belli ediyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılYanii bizde öyle düşünüyoruz ki halimizdende memnunuz herkesin gezip eglenip hayatını yaşamak dedigi şeyi biz birlikte yapıyoruz tabi iş hayatımız biraz kısıtlıyor ama olsun. Hayatımızıda yaşıyoruz ailemizide kuruyoruz
Cevap sahibi+1 yıl21.
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl knk aceleciyiz biz, 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAma bi süre nişanlı kalacagız.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım 18 ine girdi 1 ay sonra evlendi onu örnek al mesela 😂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙃
Cevap sahibi+1 yılKnk söylemeyi unutmuşum mesleginiz ve para birikiminiz olması lazım
Cevap sahibi+1 yılAa çok iyi o zaman knk
Cevap sahibi+1 yılBiz onun bi tık sıkıntısını çekiyoruz o yüzden dedim
+1 yılYangından malmi kaçırıyor hayırdır!!, Ya değilse" şu tarihe kadar mutlaka evlenmelyim" diye hedef mi koymuş kendisine. Ne kadar ortak yönünüz olduğunu düşünürseniz düşünün, bir haftada evlilik kararı almak son derece yanlış olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılSamimi olabilir ama mantikli degildir. Bir insani taniman icin onunla yemen icmen, bazi zorluklar karsisinda nasil davrandigini gormen vs. Bircok surec gecirmen gerekir. Bunlarin hepsini bir haftaya sigdirabildiyse sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılSamimi olduğunu hissediyorsan samimi olabilir ama 1 hafta çok kısa süre. Aceleye getirip de mahvetmeyin. Yavaş ve zamanında olsun her şey. Mümkünse sevgililik (tanıma) evresinin en az 1 - 1,5 sene sürmesi taraftarıyım.
00 Yorumla
+1 yılDikkatli olun pat diye düşmeyin değil 1 haftada evlenme teklifi insan 20 yıllık eşini tanıyamıyor eskidendi o semaverde köz çayı demleyip eşini dizine yatırıp saçlarını okşayıp mutlu olunan tertemiz samimi ve sadakatli aşklar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eğer yaşı 30 ve üzeri değilse güvenilmez. Niyetimi ciddi göstereyim de farklı amaçlarımı hayata geçireyim derdindedir. Ancak dediğim gibi 30 üstüyse yaşım geçiyor artık ilk bulduğum düzgün kızla evleneyim kafasındadır. :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadan güvenemezsin.
Söylemler aslını zamanla yansıtır.
İlk anda gördüğü özellikler "-Ben bu kızla evlenmeliyim" tespitini belirginleştirir. Bunu söyletebilir. Ciddiyet zamanla oluşur.
cut.00 Yorumla
+1 yılBen instagramdan tanıştım direkt ikimizde evlilik niyetiyle yaklaştık 1 hafta sonra başka şehirdeydi gel dedi 1 aya kadar bekledim sonra gittim tanıştım 1 hafta sonra istedim söz nişan kına felan 1 ay sonra evlendik.
00 YorumlaDolambaçlı yollara sokmamış, sokmak istememiş sizi..
Güvenip güvenmeyeceğini ancak sen bilebilirsin. Uzaktan başkalarının karakterini yargılamak bize düşmez.
Altıncı hissin yanıltmaz seni..
Hayırlısı olsun senin/sizin için.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsamimi falan değildir tamamiyle saçmalıyor
erkekler kolay kolay evlenmeyi istemez hele 1 hafta içinde asla
niyeti seni kandirmak istediğini almak baska bisey degil10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yıl
PRENSİPTE ANLAŞAN AYI 10 Yorumla Merhaba ilk önce. Bahsetmek olursa sonuçta Türk genci birçok anlam çıkarılabilir. İçinden gelmiştir yani gerçekten içinden gelmiştir. Sana olan sevgisini belli etmek istiyordur. İlla evlenmek değilde ciddiye alınmaması lazım seni çok seviyorum demenin bir başka yolu gibidir. Yani gerçekten evlenicek mi sanki 😃
10 YorumlaAbimle yengem de 3 ay mı ne sevgili kalmışlar evlenmek istediler evlendiler
Evlilik ciddi bir konu bunu demişse ya gerçekten istiyor ya da ciddi ilişki gibi göstermeye çalışıyor10 Yorumla
+1 yılBiri vardi. Daha yeni tanişmiştik o zaman. Dedi işte"Nikah masasindada imzamin yanina imzani atar misin?" Ben nasil sevinmişim evlenmek istiyor falan. Sonra terk etti.
Biri daha var iyi ki var tanişirken biz ilk mesajinda" Ciddi degilsen takilmalik bakiyorsan bu ilişki hiç başlamasin."
Ve şimdi 1 sene oldu ve evleniyoruz Allah' ın izniyle de.
Yani kişiden kişiye degişir bu, Allah hepimizi niyeti güzel, güzel insanlarla karşilaştirsin inşallah.10 YorumlaAynen aynen kesin evlilik düşünüyor😅
Bunu kız dese ciddiye alın ama erkek o anki gazla söylüyor bunları çöp20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılYangından mal mı kaçırıyor derler insana 😂 Acelesi ne yani. Bence samimiyetini falan boş ver zaten 1 haftada evlenelim diyen 10 gün sonra da boşanalım der.. Keyifli günler..
01 Yorumla- +1 yıl
Peki ne kadar surede tanisilir?
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç samimi değildir ya da seni uzun süre takip ediyorda olabilir sen bunun farkında değilsindir ya da seni çok beğenmiştir kaçırmak istemiyordur görünüşüne aldanmıştır
00 Yorumla
+1 yılBence yalan o tek seni istiyor. Karşı çok bir zor soru sor. Evlenmek için para biriktirmiş mi, hangi planı var nerede oturacak işi gücü ne. Her ay eve kaç para getirecek felan.
00 YorumlaSize bir soru sirucam lütfen cevap verin Sevgilimle 1 buçuk ay cikioz ondna önce 2 ay konuştuk şimdi sevgiliyiz ve bütün ailesi biliyor yanıma gelince yüzük takacak kendi aramızda onun ailesi biliyor yüzük takacagimizi o 23 yaşında ben de 20 yaşında olucam Sizde bu kisi ciddimidir ve bu kişiyle şey yapsam yani doğru olur mure-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft, p
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSence samimi olabilir mi Allah aşkına haftada neyi paylaştınız be yaşadınız da sana evlilik teklif ediyor. Takılıyordur o sana ciddiye alma evlilik mevzusunu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok beğenmiş seni demek. Tam olarak bütün kriterlerine uyuyorsun anlaşılan..
Onun gözünden görünen sen bu. Bence biraz yatıştır, beğendiysen birbirinizi daha da çok tanımaya odaklanın.00 Yorumla
+1 yılProfildeki resim senin mi niye sordum dersen çünkü sana bunu diyecek biri çıkacağını zannetmiyorum yani bunu diyecek biri ya çok saftır çok hoslanmistir tecrübesiz ama iyi niyetlidir oylesiylede senin konuşma ihtimalin bana zayıf geldiği için sordum
00 Yorumla
+1 yılay guvenilir tabi ben olsam uzerine atlar tecavuz bile ederim irzina gectikten sonra kendini bana mecbur hissedecek nilahi basar evlenince de hergun basardim pwpwpw @real_animegirl
02 Yorumla- +1 yıl
Dinsizin hakkında imansız gelir diyorsun.
- +1 yıl
oyle de diyebiliriz pwpww
Ortak yönler eyvallah. Peki ya ortak olmayan yönlerinizin neler olduğu kadar seni tanıyabilmiş mi? Her insan ilk tanıştığı insan ile iyi vakit geçirir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılO kişi benim. Tanıştım. Beğendim. Bir hafta sonra da internetten yazışarak tek kelime Türkçe bilmeyen birine evlenme teklif ettim. Ki ben de Rusça bilmiyordum.
Google translate sağolsun...00 Yorumla Kiz oyle bir hataya dusmeyesin bi insanla en az 6 ay tanima sureci olmali yani bence yalan yani samimi gelmedi bana ne kadr ortak yönünüz olsa dahi evlilik farkli yani cok fazla sorumluluk gerektirir ve cogu insan evlenince değişir seninki bi haftadir tanışıyorsunuz bence yapma
00 Yorumla
+1 yılSamimi değildir! Evlilik kararını bir haftanın içinde alamasın çünkü evlilik çocuk oyuncağı değildir ve ayni zamanda evlilik çok şey istiyor mesela sorumluluk ve bu sorumluluğu seni sadece bir hafta tanıyan ve hemen evlenmek isteyen bir insan da arama çünkü bulamasında. Belki senden hoşlanıyordur belki seni seviyordur ama söz konusu evlilikse samimi değildir çünkü bunu konuşmak daha çok erken. Bazı insanlar var yıllar sonra evleniyor çünkü her şeyden emin olmak istiyorlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılsamimi bir sekilde dalga geciyor :)
daha dogrusu iliskiyi ilk gunden yonlendiriyor :)
yani benim hep evlilik niyetim vardi diyecek :) ciddi samimi sevgili profili ciziyor :)00 Yorumla
+1 yılKisiye gore degidir ben esimle tanistim iki hafta sonra evlenme teklifi etti evlendik 6 yildir evliyiz😎
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Benim eşimde ilk buluşmamızda ben ciddi düşünüyorum demişti bende bununla hayatta bidaha görüşmem demiştim
10 Yorumla
+1 yılAsla güvenme asla o erkek yalan söyleyip elde etmenin peşindedir canı sıkılınca başka insanların kollarına atlar. Uzak dur lütfen.
11 Yorumla- +1 yıl
Bence genel olarak erkeklerden uzak durmalıyız akdjsjdjdj
+1 yılevlilik okadar basit bir olay değil. böyle evliliklerden doğan bebeklere acıyorum yazık. bilinçsiz çocuk yapılıyor ve evleniliyor.
10 Yorumla
+1 yılHiç samimi değil. İnsan yıllardır tanıdığı kişilerle bu yola girmeye şüphe ederken 1 haftada bunu istemesi şüpheli.
10 Yorumla
+1 yılAhahaha tabisi güvenilir kız demek isterdim ama koca bi n.. ah çekmem gerek öncelikle yüksek libidosuyla gelir anca bir iki ay oyala gör şahsı derim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bu kadar acele eden biri kendine kocaaaamaaan bir yara bandı arıyordur. Tehlikedir ve iyi gözlemlenmesi gerekir ya da direkt kaçmak gerekir.
10 Yorumla
+1 yılVar böyle tipler çok samimi oldukları da oluyor bir an için
20 YorumlaKarsisindakini saf gormustur. Veya kendisi cok saftir. Ilk gorustugu daha dogrusu gorusebildigi kiz olabilirsin.
00 YorumlaHer şeyden bıkmış durumdayım aradığım kişiyi bulursam bir hafta olmasa da bir iki ay içinde evlenebilirim
00 YorumlaBirini arıyordur ve aradığı özellikler karşıdaki kişide vardır ondan demiştir ama tabii güvenilmez yani
00 Yorumla
+1 yılEn azından tek gecelik seks onjesi olarak görmemiş seni.🤭 Bak bir ömür boyu birlktr olalıım diyo daha ne istiyon 😂😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence böyle birşeyin samimiyeti olamaz. Evlilik önemli bir kurumdur 1 hafta içerisinde evlilik teklifi yapmak biraz ütopik bir durum
00 Yorumla
+1 yılÇok samimi ve haklıdır.
Birini tanıdıktan sonra ondan ayrılman daha olası, tanışmadan evlenin bence.
O yüzden yaşasın görücü usulu bvhjfroleö00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya hepsi mi aynı olur be , bu bana birini hatırlattı ama simdi etiketlemiyim hshs kızar bana 😂😂 o kendini bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki evlilik böyle bir şey olamaz. 1 hafta tanıdığınız birine ne kadar güvenebilirsiniz ki. 1. nci ay sonunda da boşanalım der artık.
00 Yorumla çünkü sni zkeblmenin tek yolu seninle evlenmek. baska türlü o arkadas için ulaşılamazın.. derine in, psikoloji😀😀😀
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka 🙄
+1 yılDirek güvenilmez diyemem ama temkinli olmakta fayda var. En az bir sene tanımam lazım ondan sonra olabilir deyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefes alsin yeter diyordur
Evlen diye cevre baskisi vardir...
Kendisini "Damizlik insan hayvani" olarak goruyordur.
Evlilik disi iliskilere karsidir.
Evlenip 24 saat sonra bosanacaktir.
Vb.00 Yorumla
+1 yılÇok değildir kral, yatak hazırlıkları bunlar. Bi sonraki evre; ee madem kabul ettin bi yeteneklerimizi çarpıştıralımdır. :D dsfsd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. şu an bende uyumlu olduğum birisiyle tanışsam aynı soruyu sorabilirim. Yalnız bir hayat sürmek boğazımı sıkıyor...
00 Yorumla
+1 yılHayır önce kabullendircek sonra biraz takılıp yol verecek sende az kullanılmış ikinci el olarak kalicnlan. uzgunum durum böyle
00 Yorumla- Devamını Gör (332)
Devamını Gör(377)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yeni tanıştığı birine evlenelim diyen erkek ne kadar samimidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler