Gizli Üye(25-29)6 ay1. (ÇOK YÜKSEK OLASILIK)
Düzenbaz, yalancı, güvenilmezin tekidir. Seni kendine güvendrmek bağlamak için kızların en dikkat ettiği yeri olarak biline evlilik konusundan vuruyor, sonra da işte ama biz nasıl olsa evleneceğiz, zaten evlenince olacak neden vermiyorsunlar filan sırayla gelir. Hatta evlilik güzellemeleri yapar, evliliği över, belki evlilik hayalleri bile kurabilir.
2.(DÜŞÜK AMA TEHLİKELİ OLASILIK)
Yakın zamanda aşk yönünden acı çekmiştir ya da başka psikolojik/duygusla sebeplerden dolayı artık bıktım evlenmem gerek diyordur karşına çıkana kişi için de evleneceksek görüşelim düşüncesiyle hareket ettiğinden ne tanıma ne kendini GERÇEKTE OLDUĞU GİBİ tanıtma vardır. Dikkat edersen zaman içerisinde farklı huylarını ele verir.
Aşağılık kompleksi genelde kendinde olmayan özellikler sende varsa onları önemsemeyerek ortaya çıkar. Ya da kendi iyi olduğu özellikler üzerinden hava atma amacı olmadığını belirtse bile sürekli dile getirmeye çalışır. Hani aslında kendimi övmeyi sevmiyorum ama diye başlar ve kendini överek dev eder.
Evlilik isteyen bir insan bile (eğer mantıklı ve yeterince akıllı ise) direk evlilik düşünüyorum/istiyorum demez. Karşısındaki tanımadan direk bodoslama atlayan net s*l*ktır bence.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayİlk konuşmada direkt “evlilik düşünüyorum” diyen erkek bana pek samimi gelmiyor çünkü gerçek niyetini anlamadan böyle büyük laflar etmek genelde ya acelecilikten ya da karşı tarafı hızlı bağlamak istemekten geliyor gerçekten ciddi düşünen biri önce seni tanımaya çalışır karakterine bakar sonra böyle şeyler söyler o yüzden ilk anda söylenen evlilik lafı daha çok etkileme çabası gibi duruyor samimiyet tanıdıkça belli olur zaten
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hiçte samimi değil yani bi yavaş. Daha ilk buluşmadan bu konulara giren biriyle olmaz zaten tanımadan etmeden. Her kıza aynı şeyi söylüyor büyük ihtimalle aşırı itici
23 Yorumla
Soran6 ayAyneen öyle düşünürüm ben de
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bana da gelmiyor açıkçası daha çok çevre baskısı ya da libido baskısı gibi geliyor hani bazı şeyleri hızlı yaşamak anlamında belki de ben ciddi düşündüğümü belli edeyim ne de olsa o düşer yaşarım birşeyler sonra tekmeyi vururum modunda da biri olabilir belli olmaz zaman kötü ama niyeti haliste olabilir arkadaşı tanımam etmem bilmeden yoluna taş koymak istemem
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu biraz kafa karıştırıcı bir durum! 😅 İlk konuşmada hemen "evlilik düşünüyorum" demek bazılarına duygusal bir samimiyet gibi gelebilir, bazılarına ise fazla aceleci ve baskıcı. Bunun samimi olup olmadığını anlamak için söylediklerini destekleyen davranışlarına ve sana yaklaşımına bakmak önemli bence. 🧐
Biraz tanı, vakit ver. Belki gerçekten ciddi niyetlidir ama bu ilk etapta çok ağır bir izlenim bırakabilir. Hadi şimdi söyle, sen böyle bir durumda nasıl hissedersin? 🤔00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. ZTen samimi değildir erkekler evlilikten korkular ve sorumluluktan
00 Yorumla
6 ayTabiki samimi değil, kadınların evlilik delisi olduğunu zannediyor muhtemelen ve sırf seni etkilemek için söylüyor. Zannediyor ki bu konu kadınların hassas noktası burdan gireyim. Eğer samimiyse de zaten çok sıkıntılı bir durum normal hiçbir insan bu kadar hızlı karar almaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
6 aySamimi değil, bugün seninle arası açılsın yarın başkasına benzer şeyleri yazar
29 Yorumla
Soran6 ayKesinlikle bence de öyle düşünüyorum
- 6 ay
Orası öyle ama ilk konuşmada daha henüz tanımadığın birine bunların denmesi insanı ister istemez o sonuca götürür
- 6 ay
İlk konuşmada böylesi önemli konulara giren bir kişi genelde ya ayran gönüllüdür ya arayış içindedir. O yüzden bugün bu kişiye der, yarın başkasına der.
Tabi senin görüşüne de saygılıyım angel hanım - 6 ay
- 6 ay
Anlayışlı yaklaşımınız için sağ olun
6 ayOlabilir ama bence ciddi bile olunsa hemen söylenmesi doğru değil çünkü sonuçta sonra ne olucağını kimse bilemiyor, belki sonra ayrılıcan veya evlenicen bunu asla bilemeyeceğin için hemen söylenmesi bence doğru değil ama 1 sene geçmişse felan ilişkinizde bence söylenebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
6 ayİlk buluşmadan sonra böyle bir şey konuştuğum biri olmuştu bilmiyorum insan bazen aradığını bulduğunu ilk görüşte hissedebilir yorum yapamıyorum bu konuda sonuçta karakterimin ve kendimin farkındayım. Ama genel olarak düşünürsek normal bir durum değil karşındaki kişi cinselliğe oynuyor olabilir. Bazıları evliliği aşka ve cinselliğe giden yolda bir araç olarak görebiliyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazi onemli seyleri en basinda soylemek bana da dogru geliyo. sonucta iliski ilerledikten bag kurduktan sonra soyledigin herhangi bir dusuncen karsi tarafa uymadiginda zaman da bosa gitmis oluyo kurulan baga da yazik oluyo. evet garip gozukuyo ilk anda ama dusunuldugunde boylesi daha mantikli sanki.
sendeki ornek adina dusuncek olursak mesela belki adamin karsisindaki evlilik dusunmuyodur. dolayisiyla boyle bi durumda iliskiye baslamaya da gerek yoktur falan filan...00 YorumlaYani içinden geçiriyor olabilir. Söylemesi pek hoş olmamış. Anaç bir kadın görürse her çoğu erkek (çoğu) işte evlenilecek kadın!, der. (Ama içinden der)😅
Belki şartlıları sana ona uymayacak sınırları kriterleri ilk buluşmada söylenmese iyi olurdu.
Çift adayları önce birbirine test etmeli kafalar ve gönüller uyumlu ise evlilik yolu görülebilir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ben evlilik düşünen bir insan değilim. daha önceden ayrılmış kadınlar hariç kadınların %99'u özellikle de 30 yaşından sonra direkt kendileri evlilik ön koşuluyla buluşmaye geliyor zaten. bir insanın artık evlilik düşünüyorum demesi veya bunu belirtmesi de normal bana göre. ama ilk soru şu; kim bu adam ve kadın?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Samimiyetten daha ziyade acelecidir ve bu işler ne kadar acele edersen o kadar hızlı son bulur akısına bırakıp zamanla bu kararı almak gerek bi 6 aylıkken bu sözler dolanmaya baslasa normalde daha ilk günlerde hiç normal değil
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayGörücü usulünde bile bana hemen bu kelime ciddi gelmiyor tanışmadan etmeden ilk konuşmadan öyle denmesi doğru değil bence saflıklada alakalı değil çünkü saf bile olsa ilk görüşmede veya konuşmada aa evlilik düşünüyorum denmez he ilişki 1 ay olur 2 ay olur artık ciddi olsun istersin dersin ben evlilik düşünüyorum ailenle konuş gelelim ama ilk konuşmada denmesi garip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayErkek evlenmek istediğini net bir şekilde söylüyorsa cidden düzen kurmaz huzurlu yuva için istiyordur. Ama kadın hemen söylüyorsa, çıkarına uyan erkeği bulmuştur ve hemen kapağı atmak istiyordur. Erkeğin sunacağı konforlu yaşamı gördüğü için hemen evlenmek istediğini söyler böyleleri ilk buluşmada
02 Yorumla- 6 ay
Yoo kadın evlilik düşünüyorsa kadını daha rahat avucunun içine almak için diyen erkeklerde var. insana göre değişir bence bu
Cevap sahibi6 ayVallahi şimdiye kadar ilk buluşmada evlilik bahsi açam gördüğüm erkekler, işini ve istediği parayı kazandığı kendini hazır hissettiği için evlilik diyor. Çıkarı için diyenini görmedim. Şahsen ben de hazır hissetmiyorum o yüzden evlilik konuşmuyorum. Ama kadınlar güvenli konforlu ortam istiyor o yüzden evlilik diyor. Erkek için evlilik, çıkar seçimi ya da güvenlik değil. Erkek için huzur mutluluk. Kadın için para getirmek zorunda olan birinin kolu altına girip kendini güvene almak. Tüm erkekler böyledir ya da tüm kadınlar böyledir demiyorum. Çok nadir de olsa istisnalar var.
Hemen bişey diyemem, zamanla anlarsın düşüncelerini. Belki de aklında vardır böyle bişey, yaşı geçiyordur, çevre baskısı olabilir 🙆🏻♀️. Ya da en kötü ihtimalle, kandırmaya çalışıyordur bilemeyiz.
15 Yorumla- 6 ay
Nasil anlarsın ki onu
- 6 ay
Bencede dürüst birisi hemen hersey olsun istemez insan zaten sevdiği birine de kıyamaz o kıyanlar sevmeyenler bence takılmak isteyenler
- 6 ay
Eyvallah canim yanlis anlamazsan dm gelebilir misin
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Amacı farklı da olabilir olmayabilir de ama çoğunlukla cinsellik amacı
20 YorumlaÇalıştığım yerde mimar bir abi vardı, kendisi anlattı, eşine demiş ki, ilk gördüğü zaman "Ben seninle evleneceğim!", eee evliler 10 senedir :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tam tersi ya amacı seks yapıp uzaklaşmak evliliği sadece güven vermek için kullanır ya da yangından mal kaçırma durumu var evlenip seni hizmetçisi yapar ya kendine ya da ailesine..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
6 aySeninle evlenmek istiyorum, seninle evlilik düşünüyorum dediyse saçma. Ama konu açıldığı için kendi hayatı adına evlenme niyetinden bahsediyorsa normal.
10 Yorumla
6 ayBu, sizi yatağa atmak için kullanılan bir tavlama cümlesi. Bir kontrol girişimi. Bu bir manipülasyondur. Ciddi olduğunu ve bu yüzden külotunu çıkarman gerektiğini söyleyecektir. İnternette tanışmışsanız, tanışmadan önce kaç kilo olduğunuzu ve kaç boyunuz olduğunu sorardı.
Böyle birkaç karşılaşma yaşadım. Seks teklif ettiklerinde, "Hoşça kalın. Bol şans!" derdim.
P. S.: Türkçem zayıf. Hatalarım için özür dilerim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 aySoruyu okuyunca yüzüm ekşidi, çekilecek dert değil. Bir erkeğin aşık olması için o kadınla uzun süre zaman geçirmesi lazım.. evlenme. Sana erkek mi yok yanii
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
6 ayPrensim Sercansa evet ki o zaten güvenilir bi insan ve nezih bi insan ki zaten böyle şeyler ilk anda belli olur ilk görüşte ısındıysan beğendiysen olur yoksa da asla olmaz
00 Yorumla
6 ayBirisi benim fotomu gormus arkadasimda demis he desin direk evleniriz cok mutlu ederim gorusmek isterim falan noluyorsunuz hic samimi degill ayilar
00 Yorumla
6 ayBöyle diyerek yapacağı her hareketin zeminini hazırlıyor. Mesela senden bazı beklentilere girebilir. Nasılsa evleneceğiz kafasıyla. Dumenden hareketler.
00 Yorumla
6 ay"Nasılsa evlenecaz yavrum şoraya domal sağa bi geçiriyim "demek için zemin hazırlıyor temel atma önemli 😂😂😂
05 Yorumla
Soran6 ayAyneen ben de böyle dusunuyorum, biz evlilik dusunuyoruz demedik zaten
- 6 ay
Biliyorum zaten böyle kişiler toksit olur kör tuttuğunu öper hesabı 😂
- 6 ay
Nevimin kedını çöcüklerimin enası öleceksin yirum felan diyormuş 😂
Soran6 ayAhahahahaha
- 6 ay
Aşkım madem evlenicez sana ısındım herşeyimi senle paylaşıcam de
Çok ıslak acil yemem lazım de resim atayımmı de 20 dk beklet iyice heveslenip merak etsin sonra ıslak kek gönder 😄 😄😄
6 ayYalan söylüyordur senin kabul etmeyecegini bildiği için nabız yokluyor bende yaşadım aynısını güvenme erkeklere
00 Yorumla
6 ayYaşı gelmiştir, herhangi biriyke evlenme niyeti olabilir ama direkt senle evlilik yapmak istediğini ima ediyorsa samimiyetsiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. iste O erkek bence cunku zaman gecirmek istiyen erkek ilk buluşmada öyle düsunmez ama senin ona bağlanman icinde duzenbazlik yapabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayErkekler kadınlar bu sırrı çözdüğü için ağlıyor artık. Çünkü kadınlar bu tavrı görünce derhal kaçıyor. Yıllardır işleyen taktik artık işlevini kaybetti şimdi başka taktik bulmaya kafa yoruyor güzel kardeşim
00 YorumlaYaşı geçmiştir belki de samimidir bu yüzden ama genelde cinsel istek ile evlilik sorumluğunu karıştıran bir çocuk oluyor diyen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Doğru olabilir benim kuzenim de bir dönem bu şekilde bir ilişki istiyordu evlilik düşüncesi olmayanla konuşmazdı o dönemler birini bulup evlendi. djd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
6 ayEğer genç ise pek ciddiye alınmaz ama eğer yetişkin 30 yaşlarında ise ben asıl onu samimi bulurum. Neslihan Güner öyle yapmıştı izleyebilirsiniz.
00 Yorumla Yani demek istiyor ki benim arkadaşa ihtiyacım yok seninde olduğunu sanmıyorum aramızdaki diyaloğun sonu ciddiyet olduğunu bildiriyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. buluşmaya çıkma nedenim evlilik demiş olabilir mi?
yoksa ilk buluşmada senden çok hoşlandım seninle evlilik düşünüyorum mu dedi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayŞu karıların hayattan ne istediklerini bildiklerine inanamadan geberip gitmekten korkuyorum
10 Yorumla
6 aySeninle evlenmek istiyorum dememiş ki. Genel olarak evlenmeyi istiyor demek.
10 Yorumla
6 ayIlk günden de denmez yani bir dur belki ciddi olabilirsin ama karşıdaki ters teper
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benimle buluşup da evlilik düşünmeyen erkek de ne biliyim 😌😌
11 Yorumla- 6 ay
Doğru dedin 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aybana samimi geliyor şimdi evlilik düşünmeyenler daha fazla olduğu için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. En kısa sürede o kişiden uzaklaşılması gerekir bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Niyeti bu olsa bile
Kimse hemen evlilik düşünüyorum demez
Bir sorun var
00 YorumlaNe düşünsün? Starteji plan dalga dümen tezgah yapıp sizi s2p bırakmak mı amacı desin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayEvet bende öyleyim. Kimseyi oyalamak istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySamimi gelmez doğru. Gerek yok. Hani ciddi bir ilişki düşüncesindeyim her şey yoluna giderse evlilikle sonlandırmak isterim diyebilir. Ama seninle evlenicem sen osun bilmem ne olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayGörücü usulü tanıstıysanız normal de flörtseniz değil tabii
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ya etkileme çabasıdır ya da evlilik hayali vardır sahiden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
6 aybazıları gerçekten düşünür. erkek düzün düzü ise olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tamam erkek samimi değil peki bunu kadın söylüyorsa samimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayAdam seninle evlenicem demiyor ki evlilik düşünüyorum yani ciddi değilsen yol al diyor 🤣
00 Yorumla
6 aySamimidir. En azından niyeti eğlenmek değil evlenmek olduğunu söylüyor
00 Yorumla
6 ayNiyeti ciddiyse bunu söyleyebilir gayet normal ben olsam ben de söylerim
00 Yorumla
6 aySacma yararlanmak ıcın o sekılde soyler ınanma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Hayır hayır değil hep öyle derler
İlk ayrılan da onlar olur.
00 Yorumla
6 ayevlilik değilde aşırı bir hoşlantı olduysa dilden dökülür her şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmem normalde öyle olması gerekir ama bazılari ilk etapta güven kazanmak için söyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKanka bana da samimi gelmiyor geçen bana da kızın biri fakeden evlenmeyeceğiz galiba falan dedi ne alaka dedim daha kim olduğu belli değil ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySenle düşünüyorum dememiş ki ben genel evlenmek istiyorum demiş. Bazı erkekler öyle doğru da olabilir sallıyorda olabilir bilemeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYani ilk buluşmada evlilik gibi ciddi bir konuyu hemen söze getirmek bence de doğru değil. Dediğiniz gibi de doğru bir izlenim de vermez bu...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBana da öyle dedi ama biraz zaman geçtikten sonra şu an hala devam ediyoruz ve sevgisinden de eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEvlilik düşünmüyorsan bie erkekle neden buluşuyorsun günübirlik takılmak için mi
05 Yorumla
Soran6 ayBen söyle tanima amaçlı konuşmaya başladık, şu an evlilik düşünmüyoruz dedik çünkü bir 3 4 senesi var yani
Cevap sahibi6 ay4 sene bekleyeceğim şey gönül eğlendirme olur ben hiç başlamazdım. 4 senede iş ilerlemeyince nonotonluk süregelince insan sıkılır zaten ayrılık olur.
Soran6 ayYa bizim iş gereği, henüz atamamiz da olmadı
Soran6 ayAtama da artık zorlaştı biz tahmini 2028 de göreve başlarız vs. Atanmadan yapamayız zaten
Cevap sahibi6 ayHayırlısı diyelim o zaman
6 aySamimi bir insan olup olmadigini burdan anlayamazsın ki ama sana direkt ben gönül eğlendirmek için değil ciddi bir şey için burdayım demiş bence iyi bir şey
10 Yorumla
6 ayİnsanlar bir birini tanımadan saçma bu
görücü usulunde bile hemen evlenelim denmiyor10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Bencede yapmacık oluyor sorulursa cevaplankr ayrı mesele ama pat diye öyle diyorsa ya çok saf olacak ya da uyanık kişi güven vermek isteyecek
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat