- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
İlk buluşmadan önce konuşurum evlilikten. Niyeti evlilik olmayan, evlilik düşünmeyen kişi ile de görüşmek buluşmak istemem! 😅
Niyeti evlilik olması lazım, en azından evlilik düşünmesi lazım!
Şak diye olmayacak ama evlilik düşünmeyen biirini istemiyorum! 😅
Ciddiye ciddi başlangıç ciddi ilişkiden iyidir...17 Yorumla- 1 yıl
Hemen hemen her yorumda seni görüyorum ne zaman evleneceksin cok merak ediyorum 😅😅
- 1 yıl
Bilmiyorum valla 😅 Hayırlısı 😅Dilek var dua var niyet var kısmet yok. 😅
Eskisi kadar aktif değilim. 😅 - 1 yıl
İnşallah o da olur hakkında hayırlısı olsun 🙏😂
- 1 yıl
Amin inşaAllah teşekkür ediyorum seninde gönlünce olsun 🌸 Mutlu akşamlar dilerim
- 1 yıl
Çok sağolunnnn 🤭🥰🥰 size mutlu akşamlar
- 1 yıl
De*
- 1 yıl
EyvAllah 🌸🥰Sende sağ ol ve sağol 🌸
En İyi Cevaplar
1 yılİlk buluşmada evlilik konuşulabilir ama nasıl konuşulduğu önemli oluyor bu noktada. Birisi evlenmek istediğini, anlaşabildiği birisi ile evlenip hayatını sürdürmek istediğini söyleyebilir. Bu anlamda hatta bu yaklaşıma fazla cesur bile diyebiliriz çünkü karşı tarafı korkutma ihtimali var. Ama gerçek duygularını ifade ediyorsa bu kişiyi dürüst olarak nitelendirmek daha doğru olacaktır çünkü hayattan ve bir ilişkiden beklentisini dile getiriyor.
Diğer taraftan bu tamamen bir manipülasyon da olabilir. Karşısındaki insanı analiz edip böyle bir yönelimi olduğunu fark edip manipüle etmeye çalışıyor da olabilir. Bu açıdan da konuşmanın nasıl ilerlediğine bakmak gerekiyor çünkü manipülasyon çok bariz izler taşır. Bu izleri yakalamak, manipüle olmanın önündeki tek engeldir.
Konuşmalara göre değil davranışlara göre birisinden olup olmayacağını anlayabiliriz. Çoğu insanda konuşmalar nadiren gerçeği yansıtır nitekim gerçekleri konuşmak zor zanaattır.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Evlilik konusunu 6 ay içinde açan erkekten bile olmaz amacı tamamen göz boyayıp kadının bedeninden yararlanmak. Ha bide seni aileme anlattım diyen kafalar var , bir erkek sizi ailesiyle tanıştırıyor ise bu size aşık ve sizinle ciddi düşünüyor anlamına gelmiyor. Yaşı küçük kızlar bunlara hemen inanıyor yazık.
22 Yorumla- 1 yıl
Öyle kesinlikle. Çok doğru dedin✅
Olmaz gülüyorum bu durumlara cahiliyet resmen ama yapacak bisey yok adam ne yapsın bulmuş düzgün insanı kadını kapim kacim derdinde haa haa o ısler öyle kolay değil farkında değil cahil insan napsın bu durumu uyarmak bilinçlendirmek karşı tarafa düşüyor..
36 Yorumla- 1 yıl
Ahahah adam yok ama sağolasın iltifat aldım 🩷🩷
- 1 yıl
Siz alıyorsunuzdur.. akilli zeki işinde kendi ayakları üzerinde duran kadın daima hedefleri kendimden az çok bildiğim için 🤭.. yinede rica ederim🌹 .. biz kadınlar cevher ve erkekleri ışıldatan kan can hayat veren canlılarız yeterki değerimiz kıymetimiz o insan bizim içimizi özümüzü doğru bilsin.. bir adamın sırtı yere gelmez güçlü bir kadın hayatında varsa..
- 1 yıl
Yaaa çok sağolunn🌹🌹
Günlük iltifat dozumuda almış bulundum güzel yorumunuzla♥️🥰🥰
Ne güzel sizde çalışıp idamenizi sağlıyorsunuz tebrikler. Çok sevgiler✨🌟🌟 - 1 yıl
Rica ederimm♥️♥️🌹
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, ilk buluşmada jackpot mu buldun ne? 😄 Evlilik konuşmak biraz hızlı gelebilir hepimize ama belki de hayalleri büyük olan biriyle karşılaştın. 💍 Eğer sana çok ağır gelmediyse, adam oldukça kararlı ve ciddi bir tipsin diyebilirim. Fakat burada önemli olan senin ne hissettiğin! Eğer enerji uyumluysa, neden olmasın? Ama dikkatli olmakta da fayda var. İlk buluşmada fazla ileri giden konular, bir miktar tedirginlik oluşturabilir. Keyifli ve hafif konularla başlamak her zaman iyi bir fikirdir! ❤🌸
24 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi diyorsun @Aşko Kuşko😆
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılKesinlikle öyle diyorum 🔥 Tam bir romantik kaçık, aşkın peşinde koşana benziyor! Sen ne düşünüyorsun, fena mıydı yani? 😊
- 1 yıl
Buluşan ben değilim @Aşko Kuşko😆😆
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılYalancıdır kandırıyordur ama neyse ki beynimiz var 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Evet yaradan vermiş fazla fazla✨😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOlmaz bir kere erkek zor evlenme teklifi eder bana göre kadınlar hemen evlenme niyetinde
114 Yorumla- 1 yıl
Saçma o tip kadınlarda.
- 1 yıl
Öyle yani ilk buluşmada bırak konuşmada evlilik düşünüyorlar tanımadan etmeden çok gördüm
- 1 yıl
Yaş telaşı, sendromundan onların çoğu.
- 1 yıl
Olabilir erkeklerde peki neden bu yok bakım piskolog hanım
- 1 yıl
Erkeklerde de çok olmaz mı hiç?
- 1 yıl
Bence erkekler evlilikten kaçıyor bu gerçek bir şey
- 1 yıl
Benim gördüklerim öyle değildi🙂
- 1 yıl
Valla sole bir anket yapsak kadın erkek diye erkekler direk evlilikten kaçma çabasında bu gerçek ☺️
- 1 yıl
O anketler realle gerçeği yansıtmıyor tanımadan öyle gözükse de tanıyınca bambaşkalar.
- 1 yıl
Yani erkekler evliliği daha çok istiyor diyosun
- 1 yıl
İsteyeni çok daha demedim bazı zamanlarsa kadınlar.
- 1 yıl
Anladım ama ben şunu diyorum kadınlar erkeklerden daha çok istiyor evlenmek erkekler ciddi uzak kalıyorlar çünkü hani tam tanıyamadım ne kim yoğurdu üfleyerek yeme misali
- 1 yıl
Doğrudur.
- 1 yıl
Yani
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşmada konuşulmayacak kadar ciddi bir konu ilk buluşmada konuşuluyor ise o kişi boştur safsatadır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılOlmaz, yangından mal mı kaçırıyor? İlk buluşma için çok yersiz bir sohbet ve itici bir durum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılKuluçka makinesi değilim ama ben 😃
13 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha çocuk evresine geçene iyi kapak olur bu cümle rez aldım olduğunda😄😄
- 1 yıl
Yoksa niye direkt evlilik konuşsun değil mi dkjjd doğurtturacak belli ki djdj
- 1 yıl
Ahahah böyle biriyle buluşmadım ama aklımda kalacak bu eminim gece gece güldürdün tatlı şey♥️🥰🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılOlmaz, ikinci buluşmaya kadar sabretmeli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Olmaz , evlilik çocuk oyuncağı değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz dememek lazım belki fazla heyecan yapmıştır belki gerçekten istiyordur bunu ileriki zamanlarda düşünmek gerek gadası
12 Yorumla- 1 yıl
Karşımda böyle biri olursa aklımda gadası olsun😆
- 1 yıl
Hadi bakalım 🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de bence olmaz
10 Yorumla
1 yılHayır olmaz, ilk buluşmada da evlilik konuşulmaz yani
21 Yorumla- 1 yıl
Evett saçma😀
Evlilikten ne kadar bahsettiğine bağlı. Örneğin; ilk buluşmada sürekli olarak evlilikten bahsediyorsa amacı ya cinsellik ya da çocuktur bu erkekten uzak dur. Lakin ilk buluşmada çok sık boğaz olmayacak şekilde evlilikten bahsediyorsa, niyetinin ciddi olduğunu hissettiriyorsa bu adamdan olur. Evlilikten bahsetmesinin ortasını bulması gerekiyor. Seninle takılmak için birlikte olmadığını hissettirmesi gerekiyor. Bir çok erkek günümüzde evlilik yerine canımız kızlarımı takılmak için kullanıyor adeta. Kaldı mı bu devirde niyeti ciddi eli yüzü düzgün bir adam.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz güven vermiyor aklınca evlilik konusu açarak işte çok düzgünüm ben ciddi düşünüyorum diğerleri gibi değilim demeye çalışıyor da yemezler o tiplerden hayır gelmez bence.
Evlilik düşüncesi ilk buluşmayla olucak iş değil ilerleyen zamanlarda konusunu açarsa mantıklı olur.20 Yorumla Olmaz, ya yolu yolsuz atmıştır hayalleri kırılmıştır seni de denemek ister, ya da hayali rvliliktir ve tepkini ölçer ikisi de çok riskli adımlar, birbirini tanımadan evlilik konuşan erkek bana samimi gelmez, fiziğime göre yargılayan karakterimde sorun çıkartır, bana göre ilişkinin ilk 2 yılı genelde tanımakla geçmeli, evlilik sonra ki mevzu.
10 Yorumla
1 yılbu taktik tutmuyor artık lan ! denmesi gereken erkek cinsi 😊
42 Yorumla- 1 yıl
Hahaha😄😄
- 1 yıl
😅👍
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz evlilik düşüncesi ciddi bir karardır sorumlulukları ister oyuzden ilk buluşmada değil o güveni samimiyeti hissetmedigin ve kendini hazır hissettiğin zaman konuşulmalı
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinliklee canım💙
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk buluşmada evlilik konuşulması saçma. Böyle konuşan bir erkekse. Ya niyeti ciddidir, ya da sevgili bile yapamayan, damsız biridir. Bence kaçırma derim, en azından aldatamaz seni , işi bilmiyor çünkü😅
15 Yorumla- 1 yıl
Öyle biri yok yalnız şu an:D
Cevap sahibi1 yılBoş yaptın yani
- 1 yıl
Boş yapmak pardon?
Genel soru sormakla alakası yok bunun.😌
Cevap sahibi1 yılBoş soru sordun yani. Ondan dedim boş yaptın diye. Bizde ciddi bişey soruyor zannettik.
- 1 yıl
Boş soru değil. Bununla ilgili soru işaretleri kafasında olanlarda var. Sizde polemik için tetiktesiniz anlaşılan.
1 yılSamimi gelmez elbette ama uzun süre sevgili oluptA evlilikten bahsetmeyen erkekten daha samimi bence 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahah doğru dedin bak🤣🤣✌🏻
1 yılAma ııyyyyyyy
İlk buludmada evlilik mi konuşulur Allah aşkına210 Yorumla- 1 yıl
😆😆
- 1 yıl
Bide daha sohbete yeni başlamış kişiler var işte evlilik düşünen 😂
- 1 yıl
Ahh ahh akıl fikir versin😁
- 1 yıl
Ahhahahah
Aminnnnn aminnnn - 1 yıl
Vallah bazı erkekler bunu yapıyor hatta ilk konuşmada bile evlilik düşünüyor ve bunu rahat bir şekilde dile getiriyor hatta hayal falan kuruyor hahahaha
- 1 yıl
@günes121212 doğrusun🤣🤣
- 1 yıl
Öyle vallah
- 1 yıl
Çoğunlukla oyleler 🤣🤣
- 1 yıl
@fenerlihuso Peki sen?
- 1 yıl
@günes121212 Ben mi ben yok ilk bulusmada boyle bisey konuşmam ya da düşünmem beraz ciddiyet gerektiriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılValla kim ne derse desin ilk buluşmada hemen evlilik muhabbeti açıyorsa o kişi niyetim ciddi mesajı verip karşıyı elde etmeye çalışıyordur. Açıkçası gerçekçi de gelmiyor bana. Satış pazarlama stratejisi bana göre
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKartlarını açık oynuyordur. İstemeyen yön verebilir, adamın zamanını çalmasınlar!
12 Yorumla- 1 yıl
✨🫶🏻🤝
- 1 yıl
💙💙
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşmada evlen benimle dedi son buluşmamız oldu ahahahs
13 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha boş ver başlarken bitmiş en azından☺️
- 1 yıl
Başlamadı ki ya bana attığı fotoğrafla alakası yoktu resmen ben niye burdayım diye kendimi sorguladım ki genelde de öyle pek buluşmam yanii
- 1 yıl
İlk buluşma tanımada başlangıç onu kastetmiştim. Başlamadan bitmiş iyi olmuş diyelim🤝☺️
Kadına kaç kaç dedirten bir hareket. Yani kadını hemen uzaklaştırır. Her şeyin yerü ve zamanı vardır. Tanımadan , sevmeden bir zaman geçmeden o ciddi adım atılmaz. En başta bu teklifi yapanla tanışmak bile olmaz.
10 YorumlaAdam lovebombingin kitabıni yazmış heralde 😂
15 Yorumla- 1 yıl
Ahahah olmayan adam evet🤣🤣
- 1 yıl
Yaş telaşı hayatım😁😁
- 1 yıl
☺️🌿🌟
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Olmaz bence, oldu olacak nikah masasına da oturan hemen 😂🤷♂️
12 Yorumla- 1 yıl
Eksik olan ne bil bakalım?😁😁
1 yılŞıpsevdi bir yapısı vardır olmaz. Aynı şıpsevdi sakızı gibi.
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂✌🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılKimse kimsele ilk buluşmada evlilik düşünmez palavra
14 Yorumla- 1 yıl
Düşünmez😁😁
- 1 yıl
Sende buyur soruma toprak son günlerde yaşanan bu rezaletler hakkında görüşünü almak isterim
Türkiye'de kadın cinayetleri son dönemlerde sizce neden bu kadar arttı? ↗ - 1 yıl
@Biscolatagirl ama öyle ilk buluşmada evlilik düşünmek eşyanın tabiatına ters 🤣
- 1 yıl
Ters tabi genel sorsamda şimdi ilişki koçları tavsiyesi alacağım bolca😆😆😁😁
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılCok itici karsısındaki kisiyi dusurmek icin yalan, anında kacar giderim.
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede çok itici.😛
1 yılSöyleyiş şekline göre o karara varabilirim olur mu olmazmi
11 Yorumla- 1 yıl
Daha bir şey dememişim ki soruda😆
Bu işin altında bi poh vardır ahah
31 Yorumla- 1 yıl
Ahahah🤣🤣🤣🤣✌🏻
eğer bulusmadan once de konusmalar geçtiyse aranizda olur ama daha ilk konusmada evlilik konusuyorsa olmaz bence cunku buyuk ihtimalle sadece evlenecek ve kendisine evde hizmet edecek bir kadın ariyordur (ya da ciddi iliski ariyor olabilir ve bu yuzdn simdiden bunu konusuyor olabilir)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olmaz o insan toz pembe hayallerle yaşıyordur. Hayal dünyasında kendince ayrı bir dünyada yaşıyordur. Gerçekçi değildir ve ayakları yere sağlam basmaz.
10 Yorumla
1 yıldaha önceden bir tanışmışlığınız var ama ilk defa buluşuyorsanız evlilik konuşulabilir
ama daha ilk kez tanışmış ve buluşmuşsanız evlilik konusu açılmaz yanlış olur10 Yorumlao erkekten hiçbir şey olmaz. Evlilik vaadiyle karşısında ki kadının güvenini kazanmaya çalışır daha sonra sıkılır bırakır gider
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBence olur niyeti o yönde olduğu için dile getiriyo
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 yılEvlerden ırak. İlk günden evlilik mevzusu açan erkek ne ya? Beni iter. Yangından mal mı kaçırıyor?
20 Yorumla Çok ciddi düşünüyor demek ki bence kesin olur 😅
21 Yorumla- 1 yıl
Kesin🤣🤣😆😆
1 yılOlmaz. Kolay yoldan yatağa nasıl atarım taktikleri bunlar
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYani bence iki taraftan da olmaz yani görür görmez nasıl karar verilir ki buna bu arada görseldeki kadını evlilik değil de başka bir şey istiyormuş gibi bir hali var 🙂🙂🙂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evlilik istiyorum diye genel istediğinden bahsedebilir. Ama seninle evlenmek istiyorum diyorsa, profesyonel yalancıdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Biskrem versem deyince her zaman olmaz biraz zamana ihtiyaç var. O reklamda olur , taniyin birbirinizi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEn azından kafanda öyle bir düşünce bile olsa biraz zaman tanımak gerekir, evlilik bu bir ömür geçireceksin yani
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılİlk veya sonraki konuşmalar hiçbir zaman belirleyici olmaz. Burada önemli olan ilk etapta kafa yapısı ve zamanla tanıdıkça uyumun yakalanması durumunda anca evlilik konuşulur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSamimi bulmam , irite edici.. Doğru bir adam, zamanla konusunu açar ilk buluşmada evlilik konuşulmaz. Yangından mal kaçırır gibi hiç hoş değil.
10 Yorumla Hadi bir süre geçince tamam da ilk buluşma neymiş :)
Daha birbirini tanımadan, ilk dateden saçma.10 YorumlaBu kadar kolay evlilik düşünen birisi ile ben olsam bir daha görüşmezdim demekki çok kolay karar alabiliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar konuştuğuna göre değişir,
belki de evlilik düşünmüyorsan beni oyalama demek istemiştir.10 Yorumla
1 yılİlk buluşma, ilk tanışma ise hayır olmaz. Belli bir tanışmışlık seviyesinde olmadığı halde; tanımadan etmeden evlilik konusuna giren insandan olmaz.
10 YorumlaKaçın kızlar 😃
11 Yorumla- 1 yıl
🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️🤸🏻♀️🤸🏻♀️
Ben sevdim mi evlenirim mesela. Yani o noktaya kadar gitmeye hazir olurum. Fakat karsimdaki benimle devam eder mi bilemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılO tamamen sizin arz talebinizden kaynaklanan bir durum efendim. Lakayıt bir ilişki arayışı içinde iseniz o erkekten olmaz.
10 Yorumla Seninle evlilik konuşan adam sanırım gözünü boyayıp saplama peşine düşer
18 Yorumla- 1 yıl
Saplama:D
- 1 yıl
Konu ben dışında yalnız🤣🤣
Sordum gitti öylesine😁 - 1 yıl
Ahahaha soru açarken de diyordum şimdi herkes bana sakın yalan diye yorumlarla gelecek🤣🤣🤣
- 1 yıl
Daha çoktur ama hepsini okumadım😆😆
1 yılCiddi değil kendine zemin hazırlıyor.. şöyleki ilk buluşmada evlilik konu açıyorda biraz geçtiğinde cinsellik yasamak ister evliliği kullanarak evlen cegiz falan diğe cinsellik ister.. alacağını aldıktan sonra bir senle muhatap olmaz..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Konusmuyorsa olmaz. eglencesine konuşmasın kimse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik için buluşulmamışsa bana yalan gibi geldi
10 Yorumla Olmaz yaaa 😂 bu işin içinde bi iş vardır kesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNiyeti belli neden olmasın hatta doğru kişidir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBulmuşsun böyle erkeği hemen paket yaptırıp eve götür🤪😂🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur veya olmaz demek peşin hüküm vermektir ama aceleci davrandığı söylenebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sanmam ya ne kadin ne erkek ilk bulismada olmaz o is
10 YorumlaGüven kazanmak için konuşmadığını nereden bilcez ciks olmaz.
10 Yorumla- Devamını Gör (202)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat