Bence ilk buluşmada evlilikten bahseden biriyle pek olmaz. Çünkü bu, fazla aceleci ve ciddi bir yaklaşım. İlk buluşmada genellikle birbirini tanımak, sohbetin keyfini çıkarmak daha doğal. Evlilik gibi büyük bir konu, ancak bir ilişki derinleştikçe ve güven inşa edildikçe konuşulmalı. Eğer biri bunu hemen gündeme getiriyorsa, belki biraz fazla ileri gitmiş olur.
Olmazzzz! Kaç kaç kaç kaç! Sonunda tek ağlayan ve suçlanan sen olacaksın, sen acı çekerken o sanki hiçbir şey yapmamış, olmamış gibi hayatına devam edecek sakın! ( Bu yaklaşık bir kaç ay önceki halime de sesleniş olabilir :D )
Hayır. Odağı beni tanımaktan önce direkt evlilik üzerine kurulu biri ile olmam. Aksi durumda benimle bir hayat değil, herhangi biri ile sürdürmek istediği evlilik hayatının parçası olurum.
Evet olabilir, belli bir zaman sonra şunu da söylemeliyim ki insanlar belli bir yaştan sonra flört ederek kuru kuru sevgili hayatı yaşamak yerine evlilik ister, ama bu zamanda evlilik çok da uzun sürmez. O nedenle karşılıklı anlaşma durumuna ve ortak noktalarda buluşabilmek benim için önemlidir.
Birbirini tanıma ve tanışma sürecinde bu tıp konuların konuşulması gereksiz.. karakterı nasıl hayata bakış açısı vs fakat bellı bır sure sonra mutlaka ciddi konularda masaya yatırılır her lafın sözün zamanı olmalı kı anlamı olsun
Bu konu hakkında şunu söylemek istiyorum acaba yamanmaya mi çalışıyor diye sorarsın ve Bi an kuşkuya düşersin sonra da önce birbirimizi tanıyalım ondan sonra karar veririz dersen daha iyi olur evlilik düşüncesi olan birisi asla seni kullanıp atmaz ama diğer türlü tipler seninle sadece eğlenir sonra bir bakmışsın çevrende o insanlar kalmamış
Hayır, olacağını düşünmüyorum. Gerçekten ciddi düşünen insan tanıma fırsatı verir, karşısında ki insana. Öyle lap diye her şeyi dökülmez. Ağır başlılık önemlidir bu konuda.
Yani niye olmasın. Ama bu yem olarak kullanılıyor genelde dinleyip geçmek gerek. Ben istiyicem mi onla evlenmeyi bakalım. Begendirsin kendini , bakarız
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
iyi işte adam ciddi seviyorum yalanıyla seni kullanmıycak kadın ciddi değilse erkekle buluşmasın