Çevremde ne kadar evlenen varsa onu ilk gördüğümde hissettim diyorlar, sizce bu doğru mu?

Çevremde ne kadar evlenen varsa onu ilk gördüğümde hissettim diyorlar, sizce bu doğru mu?
Bence her denilene inanma. Bana arkadaşlar bizimkisi bir aşk hikayesi diye anlattı anlattı yaşadıklarını, sonra genç bir kız bundan hoşlanınca da adam hayatının aşkını unuttu hemen 🤣
Merhaba,
Hepsi yalan söylüyor, uyduruyor. Sanki daha öncekiler de hissetmediler! 😅
Zaten evleneceğimiz kişiyi biz seçiyoruz, hissetmeye gerek yok...
Ben böyle birşeye inanmıyorum varsa da bende olmaz.. ilk görüşte etkilenme hoşlanma olabilir, ama böyle bir büyük kararı verecek kadar bir hissiyat düşünce oluşamaz bana göre
Ya ben kocamı görünce hiç öyle bir şey hissetmedim hatta ikinci buluşma olmaz falan diye düşündüm.
Sonra nasıl ikna oldun
@AlmanPrens o da bana kalsın :D
Pardon sadece şey sanlardım kadın hayır dedimi ilk anda zordur ya
@AlmanPrens kadınlar hep ön yargılı 🤣
Teşekkürler 🌺
Cevap
29Cevap
7 sene düşünen arkadaşlarım vardı. Onlara bakınca hayır demek istiyorum.
Bence hisseder ya ilk bakışta güzel enerji alır farklıdır yani o
Bu insanların kendilerini kandırma şeklidir, aşk ve ilişkiler böyle gerçekleşmiyor..
Nasıl gerçekleşiyor
@pelinparlak12 Aşk zamanla oluşan bir hissiyattır.. Gördüm, aşık oldum ve evleneceğim kişi tarzındaki yaklaşımlar safsatadır..
Şu an görüştüğüm biri var zamanla bir şeyler hissedilir mi yani
Evet bnde hissettim bn bu cocukla anlasirim dedim evlenirim hissettim ama o öyle bisey hissetmedi galiba. Bn ondan cok hoslandim onun icin konustum yoksa konusmazdim maalesef o bnden hoslanmadi yani sordum mu bilmiyorum da
İlk görüşte evlilik hisseden tek celsede boşanma düşünür. Sevgi demek emek gerekitirir, evlilikte ne dendiğine değil en son ne yapıldığına bakılır. Benim çok güzel bir sözüm sevgi eylem gerektirir derim.
His dedikleri çok tartışılır bir durum. Ama insan anlar derler. Ama gözün açıksa. Belki bir sinyal olur ters algılar tamamen kaçan da olur… bazen hemen öyle anlayanda… sonuçta nasip mevzu vakti gelince olay gelişir.
Ben hissettim... hatta gördüğüm gün aynı ortamda en yakın arkadaşıma söyledim evlenirim diye gülüp dalga geçti... bende ona düğün davetiyesi gönderdim
Kesinlikle yanlış. Bu karşındaki kişiyi daha tanımadan oluşturulan boş bir ön yargıdır.
Çoğu zamanda ters teper, ilişki bile başlamaz ya da kendi gözünde onu büyüttüğün ile kalırsın.
Bence doğru değil ben eşimi ilk gördüm ama öyle bir hisse kapılmadım hatta ikinci görüşmede olmayacak heralde dedim oldu evlendik.
Nasıl oldu ya 🥹
O belli olmuyor. Bazıları dediğin gibi hissediyor bazıları da bu iş olmaz diye endişeleniyor sonra nikah ve 3 çocuk...
Ben eşimde hissettim ilk buluşmamızdan sonra içimden dedim ki biz seninle bir araya gelecez gibi hissediyorum dedim öyle de oldu evlendik 🤭
Gereksiz romantizm yaratıyorlar.
Toplumda binlerce kız gördüm belki, hiçte böyle bir his yaşamadım.
hayır hissedemez
eğer hissedilseydi yanlış evlilikler yaşanmazdı
Yok hata olabiliyor. Daha önce yaptım mesela ben o hatayı
Evlenir diye hissedip 3 ay sonra ''İyiki ayrılmışım'' dediğimiz de oluyor.
Hı hı ilk görüş, arabası evi olanın istenmesi hep ilk görüş oluyor :D :D
Bence çok düşük bi ihtimal. Hissetse bile yanılma payı çok büyük.
Hissetmez.
Sevgili olduktan sonra hissedersin bunu.
Öyle olsaydı boşanma oranları evlenme oranlarını geçmezdi.
Ben hissetmiştim, daha aramızda hiç bir şey yok iken hemen anlamıştım hayatımdaki yerini, hatta en yakın arkadaşım’a ve kardeşime söylemiştim benimle dalga geçmişlerdi.
Gereksiz yere hisettiğini zanneder. Gereksiz duygulara kapılır. İstemediği şekilde istemediği duruma düşer. Bu durumdan kimse onu kurtaramaz. Kısacası hissettiğini zanneder ve yanılır.
Dogrudeyil seni kandirmislar hisde edemezsin hayalde supriz olir insana qismetinde ne varsa artik
Bunu söyleyen bir kız arkadaşım Şu an o kişiyle evli ilk gördüğünde anlamış o adamın kocası oldugunu , hissetmis 😅
Fikirler zamanla değişebiliyor. İlk görüşte aşka inanmıyorum ben açıkçası.
Hayır ya bence hissedemez
Hissetmez
Hayır yok öyle bir şey javdjsbd
Hayır hissedemez
Hissedebilir ama hisler yanıtlabiliyor.
Evlenmeyi düşünmüyorum
Bilemiyorum hiç o kadar vaktim olmadı
Çok zor bence
hayır bu zamanla anlaşılır
Sanmıyorum 🤔🤔
Görmeden bilemem
Ben güven hissetmiştim