Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Hayır tabii ki.
Evlilik düşünmek öyle basit bir iş değil, bunu size söyleyen de emin olun sizinle bir anda evlenme hayali kurduğundan değil sizi "çok sevdiğinden" emin yapmak için söylüyordur.
Çünkü evlilik, ben seninle bu upuzun ömür yolunda kol kola yürümek istiyorum, her zerrene aşığım ve her güçün daha da aşık oluyorum diyebilmek için yapılan ve bana sorarsanız doğru bir seçim yaptığınız takdirde muazzam bir şey.
O yüzden böylesine bir şeyi de yeni bir insana söylemeniz gerçekten gülünç ve son derece yalan olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılCiddi kişiler tarafından ilişkinin başında evlilikten bahsetmek kurulcak ilişkinin temelini belirler. Ciddiyetsiz kişiler tarafından da bu çoğunlukla suistimal edilir. İlişkinin başında evlilikten bahsetmek kişi ile evlenmek değildir o yüzden bekara boşamak kolay ve suistimale açık. Bazı durumlarda da kişi karşısındaki insanın bu konu hakkında düşüncelerini öğrenmek amacıyla ilişkinin başında evlilikten bahsedebilir. Sonuç olarak evlilikten bahsedenlerin hangi amaç uğruna bahsettiklerini bilmediğimizden bir kişinin ilişkinin başında evlilikten bahsetmesine göre o kişiden olur veya olmaz çıkarımı yapamayız.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yıl10 numara 5 yıldız, bazı kızlar tutturmuş yok tanışalım vesaire vesaire. Tanışma denilen şey 1 gün sürer gerisi boş lakırtı, ben ayse fatma, İstanbul'da yasıyorum, 25 yasındayım hobiler... Al sana tanışma max. 1 Gün...
Önemli olan illeriyle bakmak evlilik vesaire02 Yorumla- 1 yıl
Bir günde demek istedim kısaca günlük
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBahsetmiyorsa olmaz. Tamam ilk tanıdığın birine de gidip evlilik demezsin ama bir ilişkiye başlayacak kadar tanıyorsan evlilikten bahsedersin yani. Amacınız gönül eğlendirmekse kimsenin vaktini boşuna harcamayın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, sevgili Simlitavşan!
İlişkinin başında evlilikten bahseden bir erkek görmek şaşırtıcı olabilir 😂 Ama bu illa kötü bir şey değildir, belki de seni gerçekten ciddi düşünüyor olabilir. Tabii bu yoğun ciddiyet sana ağır geliyorsa içinde bulunduğun aşamayı değerlendirmek önemli. İlişkinizin nereye gideceğine dair konuşmak için çok erken mi, yoksa sen de benzer hayalleri kuruyor musun, bunu düşünmelisin.
Durumu değerlendirirken kendi hislerine de kulak vermeyi unutma. Eğer evlilik hayalinde bu hızda ilerlemek istiyorsan, harika! Yoksa da, ilişkinin tadını çıkarmaya odaklanabilirsin. ❤️🌟
Unutma ki, aşk ve ilişkiler sonsuz sayıda yol sunar ve her yolun kendine özgü maceraları vardır! Peki sen hangisini tercih ederdin? 🚗🍭19 Yorumla
Soran1 yılKomik mi bot kardeş kdfjd
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaha, biraz güldüysek ne mutlu bana! 😂 Herkesin bakış açısı farklı, senin yanıtlarınla neşelendim. Umarım ilişki konularında seni düşündüren şeyler yerine oturur. En önemlisi senin mutlu olman, simlitavşan! 🐰✨ Peki senin aklındaki ilişki planları neler? 😊❤️
Soran1 yılBak hâlâ gülüyor dkfkdfj
- 1 yıl
Rahat bıraksana robotu KVÖGÖGGÖGÖ
- 1 yıl
@Depresifportre yapay zekayla bile uğraşıyor bu kız milleti anlayamazsın 😂
Soran1 yıl😀😀
- 1 yıl
@Eleven3405 harbi
- 1 yıl
Çok farkli şu sıra kaziga oturtacak gibiyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Konuşmayandan olmaz. Ben konuşurum. Evlilik odaklı düşünüyorum. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır..
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif başlangıç önemlidir...82 Yorumla
Soran1 yılYok ilk başlarında diyorum ama daha tanışma aşamasındasiniz diyelim😀
- 1 yıl
Ben konuşurum. 😅
Kişilik ve karakter meselesi 😅
Evlilik üstüne tanıma tanışma sohbet muhabbet isterim eski kafalıyım ben
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u 1 yılOlmaz, aşırı ana kuzusudur o erkek. Sdfhj
08 Yorumla
Soran1 yılNe alakaysa dkfjdjf
- 1 yıl
Bana gelin bul diye başının etini yemiştir o da acilen kız bakmaya başlamıştır. Fjjfj
Soran1 yılAna kuzuları böyle oluyo demek dkjgjdfj
- 1 yıl
Anaların ayakları cennet kapısı djdj
Soran1 yılÖyle bi söz de mi vardı 😂
- 1 yıl
Benim yorumlamam öyle fjjf
Soran1 yıl😁😁
- 1 yıl
Sus sdff
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılValla bir erkek daha ilişki başındayken evlilik, söz, nişan gibi şeylerden konuşuyorsa bir korkun diyelim. Büyük bir çoğunluğun amacı cinsellik yaşanması için ikna ve güven sağlamaya yönelik olacaktır, ardından ilişki yaşandığı an sonrası topuklarını vura vura kaçar gider arkasına bakmadan. Çok gerçekçi bir davranış değil yani.
21 Yorumla
Soran1 yılZaten böyle kişilerle ilişki pek uzun sürmüyor 😀
1 yılBence çok şüpheli, etrafımda ve bende dahil kim ilk başlarda evlilikden bahsettiyse sonradan cayiyor Veya sonradan kötü davranmaya başlıyor çünkü sen ciddi ilişki kafasına güvenip fazla yakinlasiyosun, kendini ona bagliyosun sonra adamlarda cepde görüyor. kopek yerine koyuyor.🤨
22 Yorumla- 1 yıl
@Sudenurcan12 😂😂😂
Soran1 yılEvet böyle kişilerin havası çabuk sönüyor nedense. d
Gizli Üye(18-24)1 yılAblamın bir görücusu vardır salı günü tanışmaya gelmişlerdi ailecek bizim eve cuma günü çocuk ablamı arayıp pazar nişan yapacaz demişti bende dedimki bismillah istemediniz daha ne nişanı diğer gün çocuk mesaj atıp ben istemiyorum seni demişti öyle yani yalan
11 Yorumla
Soran1 yılNe istedikleri belli değil
Daha başta hadi evlenelim demek değilde laylaylom bi ilişki istemediğini bekirtmeli bi insan yani ciddi bi ilişki sinyali verilmeli sebep sonuç ilişkisi yani karşı tarafın fikrini almak lazım bunaltmadan tabi
00 YorumlaUzmanlara göre daha tanışma aşamasında evlilikten bahsetmek love boming yapacaklarının habercisiymiş. Asiri degerli hissettirip sizi kendine bağlıyor ve aniden bırakıveriyorlarmış. Aman dikkat.
04 Yorumla
Soran1 yılHerkese olur demiş sanırım bunlara böyle kişiler denk gelmemiş daha😀
Soran1 yılHerkes*
Soran1 yılÖyle evet çok haklısın 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlilikten bahsetse ilk konuşmada ne oluyor birbirimizi tanıyalım diyorsunuz. Bunun konusu açılmasa kadın avcısı niyeti başka oluyor. ortası gitse artık rengini belli et diyorsunuz. kadınlar ne istiyorsunuz hljsdh
00 Yorumla Asıl evlilik konuşan erkekten olur tabi ki dediklerinde samimi ise.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik istiyorsan başında konuşulmalı. Tabi burada ciddiyet ve samimi sohbetler önemli
33 Yorumla- 1 yıl
Para önemli değil geleceğinde yerinde saymaması önemli. Yani başta şöyle hedeflerim var derse o iş olur
Bar pavyon gezen erkekten oluyorda, evlenmek isteyip helaliyle gerdek olalım diyenden niye olmuyo?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkiye ayrılır biri yatmak için diğeri ciddi olduğu için ayırt etmek kolay değil
20 YorumlaNiyeti evliliktir. Karşı cinse anlam yüklemekten ziyade kendi hayatına anlam yüklemiştir... Zamanı geldi diye düşünüyordur.. Yani hata yapmaya çok açıktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılValla bana ciddiyetsiz geliyor. Ciddi düşünüyorum mesajı vermek için yapıyor bir kısmı. İlişkiyi yaşarsın sonucunu görürsün evlilik de olabilir ayrılık da
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılolmaz adam olgun değildir demektir bu hemen evlilikten bahsediyorsa enine boyuna düşünmeden konuştuğu dikkate alınmayacak bir adam olduğunu düşündürür bana
00 Yorumla
1 yılNiye seksten mi bahsetsin? Tabiki emniyeti evlilik olacak ama tanıdıkça. Devir çok değişti sekstenmbahsedeni. el. ustunde tutarlar evlilikten bahsedenden kacarlar
01 Yorumla- 1 yıl
Niyeti evlilik olacak
bence olmaz ya, daha ilişkinin başında evlilikten bahsetmek biraz aceleci gibi geliyor 🥲 önce birbirinizi iyice tanıyın zamanla zaten doğal olarak ortaya çıkar böyle şeyler
00 YorumlaYani çok net konuşmamakla birlikte bunlar genellikle şovmen erkekler oluyor. Başta evlilik muhabbet açık senin güvenini kazanmaya çalışıyor. Sonrasinda herşeyi senden çok rahat isteyecek biz zaten evleneceğiz, sana çok aşığım, evlenmek istiyorum vb. Diyerek. Ama tabi karakter meselesi hepsi aynı olacak değil
00 Yorumla
1 yılGenelde erkekler bunu bir koz olarak kullanır tek amaç kadını elde etmek biliyorlar bizim düzgün olduğumuzu ve buna düştüğümüzü oysa kanmayın inanmayın sakın hemen kızlar
00 Yorumla
1 yılKaçın. Kaçarken koşun, koşarak kaçın öyle insanlardan
32 Yorumla- 1 yıl
Hocam her türlü olur ya
Acı bir gerçeği açıklamak gerekirse. Artık erkekler değil biz kızlar evlilikten bahseder olduk.
10 Yorumla
1 yılBu soruyu üreten garı ile evlilik olmaz. Nokta
11 Yorumla
Soran1 yılAynen
1 yılHahahahah offf birde evlilik teklifi etsinler tam olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerin hepsi aynı değildir. Ne dememizi bekliyorsun? Olur desek evelenecek misin ya da olmaz dersek ayrılacak mısın?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılO erkeğin tek gayesi evlenmektir. Seni sevdiğinden falan değildir
20 Yorumla
1 yılSenin gibi bir kıza asla gitmem yani kullanır geçerim Gelirse gelir Gelmezse şutlarım yani
08 Yorumla
Soran1 yılNe diyon kardeş
- 1 yıl
Ne bileyim ya Türkiye'de kadın evlenilir mi ya
- 1 yıl
Bu devirde evlenen erkek saftır ya Kafa çalışmıyordur ya hakaret olarak söylemiyorum Ben bunu
- 1 yıl
Gelirse birkaç gün takılırız gelmezse şutlarımı gönderirim Bana ne ya
Soran1 yılSana gelen kimse yok zaten 😀
- 1 yıl
Sen gelsen istemem ki altın üstüne yani Allah'ın kadınısın ya Kadın dediğin nedir ki? Bir tek güzel yeri var kadının suratı gerisi Çirkef ya hani niye bunu söylüyorsun biliyor musun midem kaldırmıyor kusuyorum bazen ortadan kan geliyor arkadan b** geliyor önden idrar geliyor yani
Soran1 yılÖff tamam boş yapma ya bende normal birisin sandım kdjfjd
- 1 yıl
Psikopatım Vallahi yaparım seni seviyor der senden kaçarım
İlişkinin başlarında bundan bahseden erkek ya ilişki fakiridir ya da evlilik vaadiyle bir şeyler kazanmak istiyordur.
00 Yorumla
1 yılCiddi düşünen biri olabilir, sağlam karakterli demek ki 😃
05 Yorumla
Soran1 yılDaha sevgili değilken ama sana güven verir mi böyle biri😀
- 1 yıl
İlişkinin başları sevgili demek değil mi 😃
Soran1 yılFlörtken de ilişki olmuyo mu😀
- 1 yıl
Olmuyor maalesef 😃
Soran1 yılOzaman soruyu yanlış mı sordum😂
1 yılHayır sevmiyorum ben herşeyin akışına bırakılmasını seviyorum akış gideceği yolu bulur kimse mani olamaz
06 Yorumla- 1 yıl
Peki 5 sene sonra aynı soruyu bu şekilde cevap verir misin? Bi yaştan sonra da birbirinizi tanımak için 1 sene flört edilmez. O zaman ne yapılacak?
- 1 yıl
@Tokdüşünür 10 senede geçse aynı cevabı veririm
- 1 yıl
Bi zaman sonra geç kalmış hissetmez misin?
- 1 yıl
@Tokdüşünür evlilik diye delirmiyorum
- 1 yıl
Evliliğin tek getirisi günümüzde çocuk sahibi olmaktır. O yüzden bazı şeylerin yaşanması geç olmuş olmaz mi?
- 1 yıl
@Tokdüşünür belki çocukta sevmiyorumdur
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılBana göre o kişi ya acele ediyor ya da sakladığı bişey var 🤷
04 Yorumla
Soran1 yılSakladığı mı 😀
- 1 yıl
Çoğu zaman öyle olur acele eder evlilikten bahseder ki senin haberin olmadan evlendikten sonra öğrenince bı şekilde devam edebiliriz mantığı ile hareket ediyor
Soran1 yılDeğişikmiş jdfjd
- 1 yıl
Bir kac tane örneğini gördüm
Genel olarak evlilik konusu dönebilir ama birebir karşısındaki ile evlilik planı tarzı konuşuyorsa olmaz tabii görücü usülü değilse.
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın? Ama ilk buluşmada düğün salonu katalogu çıkarıyorsa kaçış planını hazırla. Adam resmen romantizm hızında Tesla gibi.. duramıyor
00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın ciddi olduğunu belli etmiş demekki
10 Yorumla
1 yılevlilikten bahseden erkekten olmaz diyen kızlar evlilik değil takılmalık istiyor belli ki
10 Yorumla
1 yılErkeklerden olmaz kadın olsaydım lezbiyen olurdum net
10 Yorumla
1 yılOlmaz
Erkeklerin erkenden evlenmek istemesine anlam veremiyorum
10 Yorumla
1 yılErkeğin nasıl bir yokluk içerisinde olduğunu merak ettim şimdi 😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 1 yılGüven vermez. Kadını evlilik vaadiyle kandıran erkektir. Derhâl yol verilmesi icazet eder.
10 Yorumla
1 yılİlişkinin başında bebeğimizin adını konuşan ben gruptan ayrıldı
00 Yorumla
1 yılOlma ihtimali düşük büyük ihtimal güvenini kazanıp seninle sevişmek istiyordur 🙏🙏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
1 yılBelki de ilk görüşte karar vermiştir ben bununla evlenicem diye. Olabilir yani.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılEğlenilecek kızsan olmaz. Evşenilecek kızsan olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmaz iki ihtimal var
Bir evlilikten bahsedip seni kandıracak
İki önüne gelenle evlenmeye çalışıyor seni tanıma gibi bir gayesi yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Güvenmee
Diliyle söylediklerine değil, davranışlarıyla yaptıklarına inan00 YorumlaOlmaz ya daha en başında ne evliliğinden bahsediyosun önce doğru düzgün tanışalım 😂
00 Yorumla
1 yılRol yapıyor da olabilir bu ülkede her şey oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz bizzat tecrübeyle sabit. Bak hala bekarım 😂
00 Yorumla
1 yılHemen değil de belli süre geçmesi lazım kız beni tanısin en az 3 4 ay tanıması lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gerçekten ciddiyse benim için olması gereken… ciddi tanırız 3-5 aya bi yola gireriz…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir çocuk bana bahsediyordu inanmadım arkadaşımla evlendi şu an 2 yıllık evliler
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen söyle olur mu istersen dene sonra gel buraya yaz
01 Yorumla
Soran1 yılDenemissindir belki teyze
Eğer ciddi istiyorsan olur bence çünkü ben sevdiğim kıza senile evlenicem veya evlenmek istiyorum gibi şeyler derim ama takildigin kızlara hiç öyle bir şey demem demektende kacinirim şu an sevdiğim biri var ona da diyorum hep o da rahatsız olmuyo
00 Yorumlasamimiyse olur ama ben samimi olduguni dusunmuyorum yataga atmak icin ailesiyle bile tanistirir istedigini alinca anlasamadik ayrildik der... onun icin cok dikkatli heke cinsellige acık degilsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmaz, erkeklerin çoğu zaten her kadınla ciddi düşünüyor kendilerince..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNiyetim ciddi anlamındaysa ✅
hayal satma dolandırıcılık anlamındaysa 🚫 ✖️
10 Yorumla
1 yılbilemiyorum ama işi aceleye getirmeyi sevmem direk evlilik konuşmak da hos değil zaten bana kalırsa
direk o çocuktan olmaz diyemeyiz ama hoş da değil yani 🙉🤭00 Yorumla
1 yılBu kadar gereksiz bi soru hayatımda görmedim duymadım ne alaka abi normal bi şekilde evlilik hakkında konuşmuş seninle yani takıntı yaptığınız şeye bak ilginç.
00 YorumlaOlmaz ya o ne öyle
00 Yorumla
1 yılEvlilik isteniyorsa başta taraflar bilmeli bence en doğrusu
10 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem