AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
Tabi ki yılların tecrübesi sonunda insan sarrafı olmuş ve ilk görüşte anlamıştır. Hayırlı işte acele etmek lazım hemen kabul etmelisin
Yaşı çok büyükse evlenmem lazım diye kadın arıyorsa ondandır
1 hafta bile olmadıysa “bir b*kluk var” diye düşünürüm.. gerçi 3-6 ayda bile teklif edenleri gördük anlamıyorum ve anlayamıyorum erkekleri bide bize zor derler :)
Evlilik düşüncesi hep vardı... Guven karsilikli oluşan bir duygudur.
Şaka yapmıştır çok ortak noktamız var demişsin şaka yapmış işte ama gidişat olumlu gibi geldi bana
@DeathAngelll Burcu sen misin Mert ben üyeliğim giitti haber bekliyorum
Mohendis ben bana mesaj at
Burcu hanım haber bekliyorum akrostiş diyorum beni tanımanız için
Atamıyorum canım kapalı mesaj kutub
Aaaa takip etmen lazım sanırım bilmiyorum
Nasila acicam
Olmadı telegram gel seni kaybetmek istemiyorum @Mertoki nickim
Burcu?
Sana bir şarkı hediye edicem eğer şansımız olursa artık konusmak
Burcu ama cevap vermen lazim
Yatağa atmak için diyor olabilir ya da takıntılı biridir her ikisi de tehlikeli uzak durmak lazım
Bazisi da 2-3 yil tanismaliyiz diyor o da sacma degil mi
Bunu izle ve en sonunda kendin karar ver 😂
https://www.youtube.com/embed/wO8CGbueOtUÇıktığı her kızla evlenecekmiş gibi yüzük takan erkeğe "yüzüklerin efendisi" denir.
yani demem o ki inanma.
tabiki güvenilmez. hemen evlenelim diyen erkek tehlikeli bir çapkındır. sen sırtını duvara daya aman sakata gelme.
Siz zaten nerde sevmeyen var işi gücü cinsellik olan var onları sevin onlara güvenin kanka boş ver evlenelim diyen adam güvenilir olur mu hiç
1 ayda tanışıp evlendik 24 yıldır birlikteyiz 20 yaşında oğlumuz var , neden olmasın?
Maşallah ne güzel
Kısa ve net
Güvenilir ya da güvenilmez demek yalan olur. Biraz zaman ver bakalım ilişki nasıl ilerliyor. Sadece bir heves mi yoksa gerçekten ciddi mi düşünüyor. Karşındakini iyice tanımadan sakın evlenme derim ben.
Ben öyle yıldırım aşkı ile evlenen bir çift tanıdım. Gerisini sen düşün
Hiç samimi değil-dir ve kesinlikle mantık barındırmayan bir cümle
Bu sorudan kaç saat sonra evde film izleyelim teklifi gelir 😎
Şu an öyle bir çift tanıyorum baya mutlular 15 yıl oldu evlilikleri. Tabi 1 hafta değil 3 hafta max.
Bence hiç güvenilmez, dereyi geçtikten sonra değişen cok gördük 😂
Öyle langadanak diye söyleyen erkeğe git boşal gusül al abdestlen öyle gel konuşalım de.
Hahaha beni görür görmez evlenmek istemisdi bence güvenilir değil 😂 tabi sen bilirsin
Mümkün değil. yürümez o evlilik. Eğlencelik evlilik olur anca o işten..
Değildir diyemem gerçek örneklerin olumlu sonuçlarına şahit oldum
kesinlikle güven yıldırım nikahıyla evlenin. 3 çocuk yapın
Hayır çok erken zaman ile birbirinizi tanımalısınız.
Ben de evlenme niyetindeyim, kendime güveniyorum. İhtimal düşük de olsa mümkün
ay kız araştırmadan sakın ay sonra pişman olmıyasınız yani
Kanka daha birkaç ay önce ask acisi cekiyordun sen cok hizlisin. Resimden hatırladim
1 haftada evlenme kararı alan birinin samiyetini sorgulamak çok saçma
Guvenilir hemen evlen😄1 hafta sonra problemlerini sorarsin
Geçinemiyoruz ne yapmaliyim?
2. Günden sonra iş ciddiye binmistir. Yoksa daha gelinlik bakmaya başlamadin mi? Oyalama çocuğu
Ciddi anlamda söylüyorsa tamam de bakalım. Sen aşk acısından ne ara evliliğe dikey geçiş yaptın 😅
Ben de öyleyim
Herkes aynı değil kimi yolun sonunu hemen görür kimi uzun zamana ihtiyacı duyar
ben şu an gördüm anında aşık oldum evlenelim evi arbayı üstüne yapayım :)
Ben spontane şeyleri severim o yüzden bana göre uygun
hala şu laflara kanan kız olması ne kadar da vahim :d
Bunun haftayla alakası yok benim 2 yıldır birlikte olduğum sevgilimde evlenelim derdi inandım ve aldatıldım
Aynisi başıma geldi ben kaçtım. 1 haftada evlilik istemek bireyleri kapatmaya çalışmaktır. Aşık olmuş olabilir
Samimi değil de maldır bence. Böyle bir ülkede, bu pahalılıkta ve bir Türk kızıyla evlenmekte ne diyeyim yani artık. İstisnai kızlar hariç ama, onlar da ne kadar ki zaten...
Türk değilim
Güvenilir. Çünkü ömrü hayatında eline kız eli değmemiştir ilk bulduğuna atlamıştır, ölümüne peşinden gider bence evlen 😊
Valla niyetini ciddi gösterip seni kazanıp yatağa atma niyetinde olabilir yapmışlığımız var 20 li yaşlarda söylemesi ayıptır 😬 1 hafta çok kısa iyi düşün derim
Asıl mesele şu; Seni tanıyınca mı evlenme isteği geldi ona. Yoksa zaten evlenecek birisini arıyordu da sen karşısına çıkınca mı evlilikten bahsetti?
Bence ikincisi biraz daha önde gibi...
İçtenliği kadar samimidir
bir haftada kimse kimseyi tanıyamaz belki tiyatro oynuyor uyumlu biriymiş gibi gösteriyor kendini
Bana biri oyle dedi 10 ay gecti hisleri kalmamis terk etti yani her dedigine inanma bence
Ya gah sihtr diyeydin. Bi kere istediğini alınca bırakıp gider o
Ben çok gördüm böyle tipleri ilk böyle tipler aldatır
Bismillah bu ne acele kaç kaç uzak dur 😂😂
Evlenmek istemesi güzel hayatlarınızı birleştirmek istemiş olabilir ama samimiyete bağlı bu işler şakaya gelmez bi bakmışsın adam piskopat çıktı o yüzden dikkatli olmakta fayda var 👍🏻😂
Bence hiç mantıkıı değil , araşturmalara göre bir kişinin sana uygun olup olmadığını 4 yılda anlarmış insan..
ne kadar hızlı bunu söyleyebiliyosa o kadar hızlı bitirebilir
Ya yaşlıdır zamanı geçiyordur ya da fikrimce boş yapıyordur sözde güvenilirliğini belli etmeye falan çalışıyor evlenmek istediğinden değil yani güvenme ona
Evlilikte bi kumar. Ha bir hafta ha 10 yıl sonuç ya kazanırsın ya da kaybedersin ;)
senin işine gelir işte. 27 yaşına gelmişsin bu fırsatta kaçarsa evde kalırsın teyze
ben de şu aralar birine öyle yaklaşıyorum amacım basmak bilgin olsun
Cok kararktersizsin ya
dürüstüm ama ordan bi puan ver
Tanimadiklarina cok durustsun bravo
E hadi kandirdin istegini aldin sonra uzulmicekmisin kiz sana ben sana inandim guvendim dese
sanalda yapıyorum ben ya reelle işim yok
Nasil bu isin sanalimi olur
olmaz mı
Oglum sen cok picsin haa valla ben bilmiyorum 😃
öğretirim 🙃
Yok almayim saol
bi kere alsan müptezel olursun
Zaten ondan istemiyorum
sende hiç fena değilsin
Yok abi ya biz bu love işlerini beceremiyoruz flört mlört ciddi ilişki bizden geçmiş
ic sesim (kapattik love defterlerini)
Love yok artik sadece degerimi bilenlerle muhabbete giriyorum
evet boylesi daha iyi cidden
Belli olmaz aslında !!! Bazen yıllardır tanıdığın hayatını cehenneme çevirebiliyor ! Temkinli olmakta fayda var...
Şahsen ben çok ortak yönümün olduğu anlaşabildiğim insanı bulduğumda ertesi gün evlenesim geliyor 🤣 oda benim gibi bir adammış evlenin hemen 🥰😃
Bu garibim daha önce ya hiç aşkın çukuruna düşüp çıkmamış ya da evlenelim falan dersem kıza ekstra güven sağlarım ayakları yapan bir çakal 😉
Bir haftada bu kadar etkilenme nasıl olmuş ya 😅 sen iyi bağlamış sin demekki 😂
Bunu şaka olarak söylediğini varsayıyorum 😅 aksi olarak düşünürsek abazanin bayrak tutaniyla karşı karşıya kaldığını sanıyorum 😅😅