Eşim çok saf, ailesinin kötü niyetini görmüyor, lütfen yardım edin?

Arkadaşlar merhaba, artık sinirlerim öyle bozuk ki yaşadıklarımı yazarken bile sinirden ağlayasım geliyor, neyse konuya giriyorum. Eşimle çok aşık bi şekilde evlendik, birbirimizi çok severek. Eşim küçük yaşta annesini kaybetmiş bi abisi var onunla kendi kendilerine büyümüşler yani başlarında doğru düzgün bi baba bile yok, varda yok gibi bişey. Yani abisine çok düşkün haliyle normal olanda bu ben bunu anlıyorum, ama bende öyle bir elti var ki düşman başına. İkimizin durumu da çok iyi değil ailelerden hiçbir destek yok eşyalar, düğün herşeyi kendi kendimize yaptık ki benim ailem hariç, ailemin her türlü yardımı yaptı bize yapmaya da devam ediyorlar, Annem damadını çok sever bizim için yapmadıkları fedakârlık kalmadı. Ama o eltim varya şeytanın ta kendisi. Kendi ailesi destek olmadığı için kiskancligindan bana yapmadığı şey kalmadı ben hayatımda onun kadar sinsi onun kadar şeytanini görmedim. Biz küçük bi yerde yaşıyoruz herkes birbirini tanır. Bu eltim benim ailemi cekemedigi için aramızı bozmak için yapmadığı oyun kalmadı benim eşim biraz saf yani saf derken iyi niyetli ama aynı zamanda nankör. 3 yıllık evliyim bu kadar zamandır ailemi tanımıyor gibi o eltim ne şeytan olduğunu bilmiyor gibi bu aramızı kötülemek uydurulan şeylere inanıyor yani ikilemde kalıyor, ama tek sebep eltim değil sadece o dese belkisupheye düşmez ama abisi de aynı ve gerçekten kıskanıyor eşimi, ona destek olan yok bize olan var diye. Ailemle eşimin arasını bozmaya kalktılar sadece eltim söylese belki inanmaz ama abisinden duyunca ne dersem diyim çare etmiyor, üç yıldır o kadar iyiliklerini gördü, o kadar yardımlarını gördü hadi onları geçtim ben onunla evlenmek için çok fedakârlık yaptım yokluk gördüm o kadar, benim de mi lafimin hiç kıymeti yok. Hadi abisini anlarım ne kadar kötü olursa olsun kopamaz kopmasinda zaten ailesinden kalan tek insan o yüzden bu kadar bağlı ona biliyorum. Ama dostu düşmanı iyi niyeti kötü niyeti de görsün yeri gelince bı mesafe koysun ama onda mesafe sıfır zaten abisinin onu kiskandigina ne desem inandıramam, ve kötü olan ben olürüm, biliyorum. Demek ki hiç degerim yok lafimin hiç kıymeti yok. Ben anlatmaya çalıştıkça ne kadar sinsi olduklarını, anlamıyor ve onlara yakın olmaya devam ediyor. Delirmek üzereyim nolurbi akıl verin yapılan o kadar iyilik o kadar fedakarlık hiç mi değeri yok. Dilimde tüğ bitti, ama ben kötü oluyorum anlatmaya çalıştıkça. İyice bunaldım.
Eşim çok saf, ailesinin kötü niyetini görmüyor, lütfen yardım edin?