Eşimin çekirdek ailesini görmezden geliyor?

Eşimin ailesi yüzünden iki kere boşanma aşamasına geldik. Kaynanam beni hiç istemedi istemediği içinde elinden geleni ardına koymadı. İki tane bebeğimi mezara koydum onlar yüzünden. Sorsan kabul etmezler ama. Eşim borç içindeyken yardım istenildi annesinden. Banane borcundan nasıl ödüyorsa ödesin dedi annesi. Ertesi gün kayınpederim kardeşiyle geldi baskın yaptı resmen neye burcun var diye. Eşimde borcum yok dedi. Hiç bir zaman sıkıntıda olduğumuz zaman yardım etmediler. Eşim işten atıldı Yine yardım etmediler. Aldığı tazminatta herkesin bir fikri ama hepsi yönlendiriyor. Yine biz bir şekilde altından kalktık karı koca. Eşimin babası arabasını yükseltecekti. Bizde kirada olmamıza rağmen ve bebeğimiz olmasına rağmen köşeye altın attık. 20 bin TL civarında. Kayınpederim eşime elinde ne kadar varsa getir bu arabayı sana vereyim dedi. Verdi ama tapusu kayınpederimin üstüne hala. Eşime sorduğum zamanda sigortasını falan hep babam ödüyor o yüzden sprun yok diyor. Ya diyorum ki bize çok zarar veriyorlar hala hiçbir şey olmamış gibi görüşüyosun ve eskisinden daha samimisin bu beni çok incitiyor. Ortak bir karar veremiyoruz hep annenden babandan akıl alıyorsun diyorum senin gibi canım dan mı akıl alıcaktım diyor. Tartışma böyle ilerledi gitti. ben seni görüştürmüyorum daha ne istiyosun diyor. Siz olsanız naparsınız? Böyle bir ana babaya?

Eşimin çekirdek ailesini görmezden geliyor?