Eşimin düşüncesiz ailesi?

Eşimin ailesi pazarcı eşim bazen kendi işinin tatillerinde onlara yardıma gider sabahtan akşama kadar şu an yıllık izinde saat sabahın 5 inde babası gel pazara mal indirelim diye arıyor evli adamı bu saatte izinli gününde karısının yanından kaldırıp gel demek ne demek erken doğum riskim var yatmadan önce alınıcak ilacımı içtim tam uyucam babası arıyor ilaç ağır bir ilaç yan etkileri var sabah eşimde gördü ilacı içince yerimden kalkamadıgımı artık bunların hala eşim bekarmış gibi davranmasın dan çok sıkıldım eşim gelince konuşmayı düşünüyorum ve bu böyle devam edicekse boşanmaya kadar gider sadece bu kadarla da bitmiyor abisinin canı sıkılınca hasta numarası yapıp şehir dışındaki hastanelere gider ve eşim arabasıyla götürür eşimde hasta numarası yaptığını biliyor ama babasını kırmamak için götürüyor sizce haksızmıyım
Güncellemeler
+1 yıl
ya da mesaj atıp o gelmeden eşyalarımı toplıcagımımı söylesem çok kararsızım
Güncellemeler
+1 yıl
akşam gidip sergiyi toplamasına izin verdim yorulmuşlardır diye ama bu kadarı da kabak tadı verdi eşim onları başka şehire götürmese arabayı isticekler arabanın moturu küçük devirinde vites atmazsan motor çakıyor onlarda bunu bilmiyor ve motor çok pahalı bişey 5 10 bin bozulsa yaptırmazlar benimde yaptırabilecek maddi durumum yok arabada gitmicek sende gitmicen desemmi
Eşimin düşüncesiz ailesi?