Eşimin baş belası ailesi?

Siz siz olun iyice tanımadan evlenmeyin. 1 buçuk yıllık evliyim ama asla aynı adam ile evlenmek istemezdim. Ailesi tam Bi bela. 2 aylık kızım var ve kaynanam sanki kızımın annesi gibi davranıyor. Bi emzirmediği kaldı. Eski eski adetleri kızımda denemek istiyorlar su tereyağı şeker verin diyor mesela kızıma. Anne sütü fazla dedi doktor 3 saatte bir emzir dedi beslenmesi çok iyi dediği halde her fırsatta mama ver diyor artık Bi gün cinnet geçirip yeter diyicem. Bir kaç gün önce hastaneye götürdük kızımı gazı var diye orda tutturdu su ver diyo, hayır dedim gitti doktora soruyor verelim mi diye vermiyorum dedim gidip eşime diyor doktora sordum su ver diyor insanı çıldırtıyor, akşam da kayınpeder aramış biberon la su ver diyor. Kadına kaç kere dedim ki su vermicem hala kendi bildiğini yapmaya çalışıyor. Eşim de annesini geçiştirmek adına doktora sorduk vermeyin diye yalan söylüyor. İdare etmek için. Kızımı öpmeyin enfeksiyon kapar iz oluyor yüzünde dedim her fırsatta biraz daha büyü seni öpecez ısıracaz diyip mesaj veriyor ailesinden nefret ediyorum. Eşimin de iki tarafı idare etmeye çalışıp beni ezdirmesinden nefret ediyorum. Ailesine karşı mesafe koyuyorum ama yüzsüzlük ediyorlar sizce ne yapmalıyım artık bu insanlara karşı?
Eşimin baş belası ailesi?