Eşimin ailesi her şeye karışıyor?

Durum biraz vahim. Eşim oldukça varlıklı bir ailenin evladı diyebilirim. Babası öleli iki sene kadar oluyor ve biz de bir yıldan fazladır evliyiz. Ailesi ile yaşamıyordu bekarken. Evlendigimizde annesi başlarda onlarla yaşamamızı istedi ama biz kabul etmedik. Bir eltim var, onların da iki çocuğu.. Ne zaman eşimin annesine özel bir şey söylesem ertesi gün eltimin ağzında duyuyorum, ya da tam tersi. Birlikte yaşıyorlar ve araları çok iyi. Sürekli bizi akşam yemeğine çağırıyorlar ve eşimin gözüne görmek için uğraşıyorlar. Eşim sürekli bahaneler üretip onları ekiyor ama bu sefer de beni suçlu buluyorlar. Oğlumuzu bizden uzaklaştırdı gibi şeyler söylüyorlar. Eşime bu durumdan, onların bu hallerinden bahsettim ve çok kızdı. Annesi ile konuştu başta, o da geri adım attı ama eltim hiç durmuyordu. En sonunda eşim abisine de söyledi ama kadın hâlâ durmak bilmiyor. Sürekli bizi saçma sapan şeylerle vurmaya çalışıyor. Neymiş, kendi eşi senelerce çalışmış ama onun yerine benim kocam çökmüş. Bir türlü çocuk yapmamışız vs. Bunlar eşime söylemediğim şeyler çünkü bunları bilse zaten sakin kalamaz. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, eşime her şeyi bir bir anlatmam doğru olur mu?
Eşimin ailesi her şeye karışıyor?