Durum biraz vahim. Eşim oldukça varlıklı bir ailenin evladı diyebilirim. Babası öleli iki sene kadar oluyor ve biz de bir yıldan fazladır evliyiz. Ailesi ile yaşamıyordu bekarken. Evlendigimizde annesi başlarda onlarla yaşamamızı istedi ama biz kabul etmedik. Bir eltim var, onların da iki çocuğu.. Ne zaman eşimin annesine özel bir şey söylesem ertesi gün eltimin ağzında duyuyorum, ya da tam tersi. Birlikte yaşıyorlar ve araları çok iyi. Sürekli bizi akşam yemeğine çağırıyorlar ve eşimin gözüne görmek için uğraşıyorlar. Eşim sürekli bahaneler üretip onları ekiyor ama bu sefer de beni suçlu buluyorlar. Oğlumuzu bizden uzaklaştırdı gibi şeyler söylüyorlar. Eşime bu durumdan, onların bu hallerinden bahsettim ve çok kızdı. Annesi ile konuştu başta, o da geri adım attı ama eltim hiç durmuyordu. En sonunda eşim abisine de söyledi ama kadın hâlâ durmak bilmiyor. Sürekli bizi saçma sapan şeylerle vurmaya çalışıyor. Neymiş, kendi eşi senelerce çalışmış ama onun yerine benim kocam çökmüş. Bir türlü çocuk yapmamışız vs. Bunlar eşime söylemediğim şeyler çünkü bunları bilse zaten sakin kalamaz. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, eşime her şeyi bir bir anlatmam doğru olur mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Söyle eşine ne mal olduklarini bilsin tükürsün agizlarina. Onlar madem cocuk istemiyordu yapmasalarmis size mi sormuslar cocuk yaparken
Bu sorunun çözümü kolay
Nedir
Takip er detaylı anlatim
Garip bir soru sormadım takip edecek bir durum göremiyorum
Niye onlardan uzakta yaşamıyor sunuz
Eşin seni takmiyor galiba
Uzak yaşıyoruz zaten onlar birlikte yaşamak istedi ama ben istemedigim için eşim kabul etmedi ama sürekli çağırıp duruyorlar. Esimin isleri yüzünden çok da uzağa gitme şansımız yok
Nasıl bahsettim bilmiyorum ama eşim beni ailesinden bile cok sever. Bircok kez ailesiyle benim yüzümden kavgalık olduğu da oldu. Sadece tamamen her şeyi anlatırsam yine büyük bir kavga çıkarmasından korkuyorum
Peki eşinle aranız nasıl birlikte oluyor musunuz
Evet cinsel hayatımız gayet güzel ve çocuk da düşünüyoruz son zamanlarda. Bizim iki kişilik ailemizde çok büyük sorunlar hiçbir zaman olmadı zaten, tek sorun bu bahsettiklerim işte.
Peki eşinin her istediğini yapıyormusun yatakta
Tabiki. Bizim cinsel hayatımız eşimin tatmin olduğu şekilde ilerliyor zaten. Ben de aynı şekilde gayet memnunum.
Soruyla alakası yok kusura bakma evlisin diye sordum peki haftada kac kere oluyor ve anal oral oluyor mu
Önemli değil. İki ya da üç gecede bir oluyor ama bunun genel bir günü yok canımız ne zaman isterse oluyor bazen aynı gecede birçok kez oluyor. Oral çok yapıyoruz ama anal çok nadir oluyor.
Peki anal niye cok nadir oluyor
Cinsel hayatınız kötü galiba biraz
Niye sustun
Ne alakası var? Her pozisyonu bayılarak yapmak zorunda değiliz ve günah olan bir şeyi bayıla bayıla yapacak da değiliz. Benim canım yanıyor ve bir duygu hissetmiyorum bu yüzden eşim de beni zorlamak istemiyor.
Peki sen hic zevk almıyor musun analdan
Analı kim istiyor peki yapmak
Çocuk var mı peki
Yeni evli sayılırız henüz çocuğumuz yok. Analı başlarda ikimiz de istiyorduk ama zor olduğu için ben vazgeçtim. Zevk alıyorum ama canım da yanıyor. Normal ilişki daha iyi olduğu için onu tercih ediyoruz cogunlukla
Peki toplam kaç kere anal yaptınız
Bir yıllık evliyim saymadım
Ve evlenmeden önce hic ilişkiye girdinizmi
Bir kere oldu o da evliliğe yakın bir zamanda olmuştu. Ayrıca hiç anal yapmadik demedim yanlış anladiniz. Arkadan da iliskiye giriyoruz ama sürekli yaptığımız bir şey değil. 10 kere önden oluyorsa 1 kere anal oluyor gibi
Peki bisey sorcam tkpp atrmsnn
Hayır uygulamayı uzun süre kullanmayacağım
Tm sen tkp at sonra silersin beni
Burdan spam yiyorum çünkü
Yok teşekkürler
Niye böyle yapıyorsun bişey sorcam sadece sonra engellersin beni
Yaşlarınız kaç eşinle
Niye sustunn
Sürekli müsait olamıyorum çünkü. Benim yaşım 25 eşimin 31
Aranizda biraz yaş farkı var peki sevgiliyken kac kere ilişkiye girdiniz
Bir kere girdik demistim. Aramızdaki yaş farkını ben istiyordum zaten başlarda o bu yüzden ilişkiye sıcak bakmıyordu ama sonra kabullendi
Sevgiliyken nerden yaptınız peki ve siz nasıl tanıştınız
Arkadan olmuştu. Arkadaşlarımız tanıştırdı ama o zamanlar böyle bir durum yoktu tabi. Aynı grubun içinde iki yabancıydık. Sonra gelişti bir şeyler. Bir de onun maddi durumu iyi, benimki normaldi ve bu yüzden ben istemiyordum. o yaş yüzünden istemiyordu derken engeller vardı. Ama en sonunda kavuştuk işte
Peki esin ne is yapıyor ne kadar zengin
Sen çalışıyor musun yoksa ev kadını mısın
Kendi işini yapıyor var olan bilindik bir kafe zincirinin sahibi. Soruda bahsettiğim kavgaların genel sebebi de bu iş yüzünden zaten. Eltim kendi eşi değil de benimki patron diye delirip duruyor. O gayet zenginken ben dümdüz, asgari ücretle geçinen klasik bir türk ailesinin kızıydım ve bu yüzden kendimi asla ona layık görmüyordum. O da başlarda yaşımı sorun ediyordu, hatta bana kardeşim diyordu:) Ama sonra isler degisti
Peki eltinin kocası ne is yapıyor ve eltin kendisi zenginmi de seni küçük görüyor
Çalışıyordum işi yeni bıraktım, şu anlık çalışmayı düşünmüyorum aslında eşim istemiyor pek. Bir de çocuk yapma düşüncemiz olduğu için boşuna girmek istemiyorum
Kendisi daha onlara yakışır bir gelin olduğunu düşünüyor. Eşi de eskiden babası ile birlikte bu işi yürütüyordu ama sonra eşim geldi. Babaları ölünce de başa eşim geçti. Eltimin eşi de zincirlerden birinin müdürlüğünü yapıyor sadece.
Paranız varsa esin sana para veriyorsa birak bencede isi cocuk yaparsın kendi çocuğunla ilgilenirsin
Eltin kaç yaşında peki o senden öncemi evlendi
Belkide eltin senden çirkin olduğu için seni kıskanıyor olabilir
Yaşca büyük benden 32 33 falan. Bilmiyorum neden kıskandığını ama eşim de o yüzden olduğunu söylüyor:) çalışmayı eşime muhtaç gibi görünmemek için istiyorum ama çocuk olursa haliyle birkaç yıl çalışmam. Eşim de istemiyor zaten pek. Birde girdigim çoğu işte patronla ya da çalışanlarla ya ben ya da eşim tartışıyoruz. O da kimseye güvenmiyor artık bu konuda
Evet genelde is ortamında evli bekar fark etmiyor bütün kızlara sarkıntılık ediyorlar
Hangi sehirdesiniz peki
İstanbul
Yakınmış peki Bursa'ya geliyormusunuz hic
Ve bu senin ilk sevgilinmi
Eşim mutlaka gelmiştir ama ben hiç gelmedim. İlk sevgilim değildi ama ilk ciddi iliskimdi. Onun da aynı şekilde.
Peki kaçıncı sevgilin di ve sen bundan önce hic ilişkiye girdinmi biriyle
Hayır kimseyle olmamıştım. 4. sevgilimdi ama bu ta çocukluktan beri olanlar diğerleri çocuksu geçici şeylerdi. Hicbir duygum yoktu yani. Onunla tanıştığımda da 22 yaşındaydım zaten, ona aşık oldum ilk ve onunla gerçekten büyüyüp olgunlastim diyebilirim
Peki bisey sorcam anal yaparken canın acıdığını bildiği halde hızlı mı yapıyor yani acıtarak mı yapiyor
Evet seks sırasında fazla serttir. Bu yüzden sevmiyorum analı zaten, canımı bu kadar acitmasa belki daha iyi olabilirdi. Ama benim en çok sevmeme sebebim ilişki esnasında göz göze olmak istemem ve analda bunu çok az yapabiliyor olmak. Ben icime girdiğinde eşimle göz teması kurmak ve ne hissediyorsam yansıtmak isterim.
Analda niye göz göze gelmiyorsunuz siz hangi pozisyonda anal yapiyorsunuz
Doggy denileni oluyor genelde ama bacaklarımı omzuna aldığı da oluyor. Yine de ben yakın olmak istiyorum aslında. Onu öperek, sarılarak duygularla sevişmek istiyorum
Peki krem sürüyor mu analda ve analdan sonra onunkini yalıyor musun
Bazen kullanıyoruz ama gerek kalmadığı da oluyor. Anal için değil genel olarak oral yapıyoruz sürekli. İlişkiye girmesek de oral yaptığımız çok oluyor, ilişki esnasında da
Soruyu yanlış anladın arkadan çıkınca yaliyormusun hiç ve arkadan prezervatif lemi giriyor
Ve kremsiz nasıl giriyor öyle cok acır
Genelde beni bir kere boşaltıp öyle arkaya giriyor. Arkadan çıkınca da yaladigim oluyor. Prezervatife arkada gerek yok zaten. Önden de iki ay kadardır ikimiz de korunmuyoruz. Öncesinde o korunurdu ama ben öyle çok sevmedigim için onun yerine kendim sonradan korunmayı tercih eder, ona prezervatifi çok kullandırmazdım
Peki arkadan zevk alıyor musun hic ve arkadak kaç dakika sürüyor
Ve arkadan çıkınca nasıl yalıyorsun orası pis deilmi
Hic suresini hesaplamadim ama kisa sürmüyor. Çok uzun da diyemem. Temizlenip öyle ilişkiye giriyoruz niye pis olsun. Daha normal sorular sorarsanız iyi olur
Zevk alıyor musun peki arkadan ve temizliği nasıl yapıyorsunuz
Canım acıdığı icin aldığım zevkin çok önemi kalmıyor. Temizliğini de siz ilişki yaşayınca öğrenirsiniz. Şimdi gitmem gerek, iyi geceler
Benim sevgilim yokki iliski yaşamıyorum ilerde olursa denemek isterim sen niye gittin
Ben de ilişki yaşadığınız zaman görürsünüz demistim zaten. Gecenin o saatinde neden gitmiş olabilirim?
Pardon pardon günaydın
Musayitmisin şimdi
Evet
Tkp atsana ordn devam edelim
Daha öncesinde hayır demiştim
Sen nabiyon simdi nerdesin
Evde kahvaltı hazırlıyorum
Korkuyor musun sorun ney anlamadım
Esinde evdemi
Herhangi bir sorundan değil, canım istemiyor. Eşim şu an evde çıkmasına bir saat var
Burdan zor oluyor konuşmak ve herseyi rahatca yazamıyorum
Dün aksam erken gittin ne yaptınız gece
Evli çiftler gece ne yapıyorsa biz de ondan yaptık
Hm peki dün gecede anal oldumu
Hayır
Peki en son ne zaman anal yaptınız ve her yaptığın da eşinmi istiyor yoksa ilk basta sende arkadan yap diyormusun
Cevapp
Bunlar önceden planlı olmuyor, ne zaman istersek o zaman oluyor. En son anal geçenlerde oldu, çocuk düşündüğümüz için düz ilişkiye daha çok giriyoruz artik
Peki içine boşalıyormu
Evet bu hem hoşuma gittiğinden hem de çocuk istedigimizden boşalıyor aynı gecede birkaç kez
Peki bu nasil iş hamile kalmalisin kac kere boşalacak içine
Bir yıl boyunca korunduk. Bu yüzden hamile kalmam için bir süre uğraşmamız gerekiyor. Zaten ben düzensiz olarak korunuyorum bazen. İki ay olmuyor zaten korunmayı bırakali, onda da ara ara korunuyorum
Sen neyle korunuyor sun peki
Hap
Peki arkana boşalıyor mu
Bazen, değişiyor. Normal sorularınız var mı? Sürekli aynı şeyi soruyorsunuz da çünkü
Varda tkpp atsn insan gibi ordan konuşsal
Konuşsak
Bunun olmayacağını söylemiştim diye hatırlıyorum
Peki peki nabiyon
Bu saatte niye burdasın
Niye yasak mı
Yoo merak ettim ne yapıyorsun diye günaydın
Sen nerde yaşıyor sun
İstanbul'da
Kapalı mısın peki sen
Hayir
Çok açık giyinir misin
Aslen nerelisin
Eskiden daha çok giyerdim ama evli olduğum için pek mümkün değil. Trabzonluyum
Boy ve kilon kac peki
Boyum kısa 1.58, kilo da 56 civarı
Balık etlisin yani
Maalesef. Öyle değil aslında ama basen ve kalcamda toplanıyor kilom
Popon ve göğüslerin büyük ozaman
evet öyleler
Peki kaç beden sudyen giyiyor sun ve göğüslerin sarkık mı
Hayır değil, 90c kullanıyorum ama evlilikle ilgisi yok. Doğuştan
Doğuştan derken ney doğuştan
Peki seks oyuncakları kullanıyor musunuz
Hayır kullanmıyoruz. Yani evlendikten sonra eşimin ellemesi yüzünden büyümedi, doğuştan büyüktü göğüslerim
He anladım peki eşin popona kırbaçlıyor mu
Hayır daha insani davranıyor
Peki kuyruklu anal tıkaç alsa eşin ne yaparsın
Onun ne olduğunu bilmiyorum ve eşim kendi organı dışında hiçbir eşyayı içime sokmaz, bunu ben istesem o istemez yani
İnternete bak bak seninde hoşuna gider anal kuyruk yaz
Dediğim gibi ben istesem de eşim öyle seylerden hiç haz etmez
Peki seksii ic çamaşırı giyermisin
E tabi ki giyerim, bir yillik evliyim sonuçta 50 değil
Peki esin hiç dövüyor mu seks yaparken
Sadece kalçalarıma vuruyor ve bazen boğazımı sıkıyor
Peki kremsiz anal yapıyor mu sertce
Bu soruyu cevapladigimi hatırlıyorum
Neyse saat geç oldu, eşim şimdi duştan çıkacak iyi geceler
Unuttum bidaha söyle
İliskiyemi gireceksiniz
Bilmem, öyle ümit ediyorum
En son ne zaman ilişkiye girdiniz
Dün gece ama bu aralar sürekli yapmaya basladik, aynı gecede birkaç kere oluyor. Bu gece de yaparız büyük ihtimalle
Peki sadece anal isterse
Bu aralar istemiyor, hedefi başka onun
Peki hiç önden yapmadan sadece anal yaptığınız oldumu hic
Evet oluyor
Günaydın dün gece ne yaptınız
Se*s
Anal da yaptınız mı
Yapmadık
Peki kabız olunca hic anal yaptın mı
Ne alaka ya
Merak ettim alakası yok söyle bi
Çok saçmalık sana birşey sormak istiyorum