Eşimin ailesi napmaya çalışıyor?

Herkese merhaba, benim farklı görüşlere ihtiyacım var herkes fikrini söylesin lütfen. Ben 1 sene önce nikahlandım 1 sene sonra düğünüm oldu eşim asker izni anca denk geldi. Sorun şu ki eşimin ailesi çok kötüler yaptıklarını abartmadan anlatıyorum. Eşim asker dediğim gibi izni kısıtlı bizde 1buçuk ayda bir haftasonu görüşebiliyorduk ve eşim beni hep gezmeye götürdü sabit bi yerde kalmadık, biz gezmeye gittiğimizde kaynanam çıldırıyo havaalanında konuşmaya başlıyodu bize de gel özledim rüyamda gördüm falanlar, sonra eşim bana ehliyetimi aldım diye hediye alıyor hemen atlıyo maaşlı oğlumuz var bi bilezik alan yok ya da gezmeye gidiyoruz ben de orayı görmedim şöyle böyle duygu sömürüsü yapıyo beklentili konuşuyo. En son 3 ay önce annemler ilk defa gittiler evlerine şehir farklılığından dolayı eşim de geldi haftasonuna denk getirip. Mesela bize ayrı eşime ayrı yemek hazırladı, küçük oğlunun sevgilisi var herkes biliyo ona gitmiş onu mu seviyosun beni mi seviyosun demiş çocuk cevap vermemiş bunu gelip herkes yattığında eşime anlatıyo bekliyo ki kardeşine kızsın o el kızı niye anneme seni seviyorum demedin falan eşimde öyle bişey demiyo yastık yapıyodu yastığı attı gitti, daha neler neler oldu oraya çok girmeyim. Düğün zamanı geldi herşeyi zorlamayla yaptılar yokuş yaptılar yarım yamalak yaptılar. Para yok dediler araba aldılar, düğüne yüklü miktarda kredi çektim deyip dekontu göstermiş para istemiş ama ev yaptırıyo kimseye söylemedi ve ortada aldığı hiçbir şey yok 2 tane bilezik aldı 1 tane de tel gibi set aldı. eşim gidince görmüş. Düğüne 3 gün kala akrabaları öldü ordaki düğünü iptal ettik sadece bizim tarafta oldu düğünde de el gibi geldiler güttiler falan neyse videolarda hep akrabaları altın vermiş köşelerde ama bize takmadılar sadece bizim akrabalarımız taktı falan. Eşim ailesiyle hiç konuşmak istemiyor çünkü annesi o kadar fena ki karda yürüyo izini belli etmiyo ve herkesi doldurmuş babasını kardeşlerini herkesi. Babasıyla konuştu ben ezdirmem bu kızı annemle konuş diye ama düzelmedi tavırları daha da şiddetlendi kaynanamın bu sefer sinsiliğe başladı. eşim hem annesinin bana yaptıklarından hemde babasının düğünde yaptıklarından dolayı ve gerçek yüzlerini gördüğünden ciddi anlamda ailesinden soğudu ve ortak kararımız uzunca bir süre onlarla hiç görüşmemek, o uzun süre sonunda da yabancıyla tanışıyor gibi konuşmak. Ama herkes diyor ki eşin ailesine döner bu da beni korkutuyor sizce döner ve beni dışlarlar mı eskisi gibi çok samimi olurlar mı?
Eşimin ailesi napmaya çalışıyor?