Eşimle öyle kötü şeyler yaşadık ki yeri geldi aileler de kötü oldu ama ben herşeye rağmen annesinin babasının yinede elini öpmeye gittim fakat eşim beni kendi anneme götürdüğünde ailemin yüzüne bile bakmadı öyle zoruma gitti ki şimdi kendisi yarın anneme kahvaltıya gidicem istersen sende gel dedi sizce gitsem mi eşim benim ailemi görmek bile istemiyor benim onun ailesine gitmem aptallık mı sizce bu duruma karşılık...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ailelerin birbirine karşı saygısı sevgisi kalmadıysa gerçekten de bu büyük bir problem teşkil etmektedir. Çünkü ailelerin birbiriyle uyumu eşinin ailene saygı göstermesi gerçekten de çok önemli eğer eşin ailene sana saygı göstermiyorsa bu konu oturulup konuşulacak bir konudur ve seninde onun ailesine gidip saygısızlık yapman hiç bir şeyi değiştirmez aksine eşinin bu davranışını destekler bir niteliğe getirir bu yüzden kafana takma bu ve bu türlü sorunları hayatına bak gerisi senin için yeterli olacaktır ama eşinle mutlaka ve mutlaka bu konuyu konuşup aranızda bir iletişim kopukluğu olduğu çok belli bu iletişim sıkıntısını gidermenizi ve ailelerden yana bir sıkıntınızın olmamasını şiddetle önermekteyim :)
https://www.youtube.com/embed/xntOiGrWv_s37 Yorumla- +1 yıl
Sarkı cok ıyı geldi tesekkur ederim
- +1 yıl
Keske ama umudum kalmadı 😔
- +1 yıl
Dayanacak gücüm kalmadı
- +1 yıl
Cok Sagol 😔
En İyi Cevaplar
+1 yılSağlıkta bir terim var kangren olmuş uzuv ampute edilmek zorundadır.
Eğer artık olmayacağını düşünüyorsan bu durum çoktan kangren olmuş zaten
Yapabileceğin en iyi şey çocuğunu daha güzel bir ortamda büyütebilmek için yolları ayırmak olur
kimse istemez yuvasının yıkıldığını ama olmuyorsa uzatmanın bir manası yok kendine de yazık çocuğuna da yazık ailene de yazık ama içinde düzeleceğine dair zerre kadar ümidin varsa mücadele et.00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşinizin ailenize tavırlı olması tabi çok kötü bir durum. Eşiniz ailenize tavırlı diye sizde onun ailesiyle aranıza mesafe koymayın aksine daha da çok samimi olun. Neler yaşadınız bilmiyorum ama illa ki yumuşayacaktır eşiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen şuna çok takıldım...
Ben annemlere kahvaltıya gidiyorum istersen sende gel... Sizde aile kavramı yok mu? Herkes kafasına göre mi? Enteresan...
Git tabii ki de gitmezsen yine ortalık karışır...04 Yorumla- +1 yıl
Valla hıcte karısmadı ben gitmedim diye gitmedi 😊
- +1 yıl
İyi ama sürtüşmeyin yuvanız dağılmasın bak bebeğinizde var Allah bağışlasın ☺️❤️
Benim kızım onun kadar şanslı değil maalesef 🙄😔 ayrıldık biz siz ayrılmayın hele hele gözünün üstünde kaş var diye boş muhabbet için hiç ayrılmayın - +1 yıl
Bosanmak isteyen sorun yaratan o ıyı okursanız keske sizde ayrılmasaydınz
- +1 yıl
Yahu buna müsaade etmeyin sizde eşinizde bizim olur yanı yoktu o yüzden ayrıldık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
48Cevap
Eşimin 2 . evliliği ilk evliliğinden bir oğlu bir kızı var. benimde 1 oğlum var kocamın ailesi beni hep dışlıyor. hafta sonları bütün aile kaynanamda buluşur eşimde gider bende gelmek istiyorum dediğimde kalabalıl yabancılar var diyor yabancı olanlar ise ablası enistesi abisi. bunlar yabancıymış yine susuyorum ailesine bir saygısızlık yapmıyorum ama eşim benim aileme saygı göstermiyor ailemde kocamı sevmiyor. Kocamın aileside beni sevmiyor ilk gelinleriyle bağları kuvetli buda benim ağrıma gidiyor. 20 yasındayım eşim ise 36 yaşında bazen düsünüyorum acaba yaştan dolayı mı düşünceler farklı böyle giderse ayrılmak çözüm diye düşünüyorum yardım edin arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?
00 Yorumla
+1 yılEşiniz ailenize karşı bu soğuk tavrı çok üzücü bir durum..
Fakat siz kendi kişiliğinizden ve adımlarınızdan emin olan bir birey olduğunuz için nasıl davranış sergiliyorsaniz ailesine oyle devam edin daha da tam tersine yakın olun olunki bir gün eşinizde bunun farkına varicaktir... Her sey umarım. Hayatınızda guzel olur ve yoluna girer şimdiden Allah yardımcınız olsun..00 YorumlaKonuyu bilmediğim için bir sey diyemicem, ama eğer benim aileme saygısı yoksa karşılığını misli misli öder gitmem ne bayramlarda ne başka yerde görmem. Aileme saygisi olmayan banada saygisi olmaz canı cehenneme
41 Yorumla- +1 yıl
Kesınlıkle haklsn
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ailem ince çizgimdir. Bana yaptigi sabırsızlığı alttan alabilirim ama onlara yapılanı asla alttan almam. Kendi ailesinden olumsuz bir sey görmediysen sen de onlara olumsuz davranma. Ama zaten onlarda tavirliysa sen de aynısını yap.
10 YorumlaAileyi yıkan en büyük sebebler. Annemi niye aramiyorsun anneme neden anne demiyorsun annemle neden görüşmüyorsun sonra ortalık savaş alanı. Istikamet adalet sarayı.
20 Yorumla
+1 yılAraya soğukluk sokma ve eşini yalnız bırakma. Kötü örnek hiç bir zaman örnek olmaz. İkinizde ipin bir uçundan çekerseniz ip kopuncada ne yapacağım kocam boşuyor beni dersin. Sen iyi davran. Mutluluklar.
10 Yorumla
+1 yılTabıkı de gitme bunu bir erkek olarak soluyorum bu en dogal hakkın kusura bakmasınlar benim ailem nasılsa seni kide o degwrde olmalı ikisi birbirinden ne az ne cok olmalı
30 YorumlaBenim esimde benim ailemi evden kovdu yine ben durdum yeni dogan bebegim vardi lohusayken ailesi asagi inio 1 bardak su bile vermedi bende cocugu yollamak istemedim kayin pederde yollamayınca beni evden kovdu Şu an esimle ayri yerlerde kaliyoruz bosansammi
00 YorumlaIstemedigin hiç birşeyi yapma buna mecbur değilsin evki olman birşeylerin kölesi olman anlamına gelmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Haklsn canım
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYarın anneme kahvaltıya gıdecegım ne demek ! Gıdelımmı ya da gıdersem kızarmısın burada tek kalırmısın dıye sormalı
02 Yorumla- +1 yıl
İste kendi kendne katar verms
- +1 yıl
Oglene kadar uyu kalkma hastasın hem sen üşütmussun :D
Bence basim agriyor filan de gitme zaten anlicak neden boyle yaptigni ama sonralar git ve ailesine cok iyi davran
10 YorumlaO öyle yapıyor diye senin de aynısını yapman saçma olur eşin ile konuş saygı göstermesini işte sevmeyebilir ama onlar senin ailen saygı duymak zorundadır zaten eşin de anlayışlı biriyse konuşarak halledebileceğini düşünüyorum
00 YorumlaSen onun ailesine gidiceksen o da senin ailene karşı iyi olmalı, karşılıklı saygı ve sevgi çok önemli
10 Yorumla
+1 yılailene saygı göstermiyor ise sana da saygı göstermiyor demektir
010 Yorumla- +1 yıl
Evet göstermiyor
- +1 yıl
o zaman ona nasıl eş diyebiliyorsun ki
- +1 yıl
Napim cok sevdim ben onu
- +1 yıl
ah be güzel kadın sevgi bir gün biter saygı kalır yaşlılar hep bunu söyler hiç mi duymadın.
- +1 yıl
Evet duydm
- +1 yıl
bence otur konuş baktın olmuyor yapılacak şey beli
- +1 yıl
Konustm
- +1 yıl
sonuç
- +1 yıl
Kırıcı seyler söyledi son kez kırdı beni
- +1 yıl
malesef ayrılmaktan başka çaren kalmamış. Ya ayrılacaksın ya mutsuz olackasın
Git yenge git..
Huzur güzel birşey..
Şimdi boş yere huzursuzluk olmasın evinizde..
El öpsen neolur? ne kaybedersin.
Sen görevini yap o yapmasın oda onun ayıbı..00 Yorumla
+1 yılSize karşı sevgi özellikle de saygı yoksa siz de benzer şekilde gitmeyerek en azından bir şey yapmış olursunuz bence yani gitmeyin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba benim kuzum da aynı şeyleri yaşamıştı ama sonra o çözümü buldu istersen paylaşayım seninle takip ettim sende et
00 Yorumla
+1 yılNedir senin bu çektiklerin. Her günün ayrı sıkıntılı
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda ne geçti bilemiyorum ama maden sen saygısızlık etmemişsin bence eşini karşına al herşeyi konuş eğer bir değişme olmazsa ona göre davranırsın aranızda ya da aileler arasında ne geçti kim haklı kim haksız bilemiyorum
00 Yorumla Bence gitme eşinde neden diye sorarsa sende senin ailene düzgün davranmadığını söylersin
10 Yorumla
+1 yılsen de eşin senin ailene saygı gösterene kadar posta koyacaksın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık problemleri olmadığı sürece sen de onun ailesine ziyarete gitme. Kendi gidiyorsa gitsin..
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılGitme abla çünkü senin kendi aileni yok sayıyor hep kendi ailesini düşünüyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılSaygı karşılıklıdir saygı görmüyorsan sen de gösterme
00 Yorumla
+1 yılGitme tabi ki senin ailene saygı göstermiyorsa sendende beklemesin.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki görüşme. Saygı dediğin şey karşılıklı olmalı, ailene sahip çık biraz.
00 YorumlaGit sen git, git ki ileri de laf sokacak bişi olsun elin de 😉
00 Yorumla
+1 yılGit evlenirken sadece onu değil ailesinde kabul ettin
00 Yorumla
+1 yılBence konuş onunla. Kırıldığını ve yanlış bir davranış sergilediğini söyle.
00 Yorumla
+1 yılSen saygıda kusur etme. Eşinede kendi ailesine senin de öyle davrandığında neler hissedeceğini sor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşlarda yapılan en büyük hata;
Mutlu bir evlilik hayali kurmaktır. :):00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sen yine de git. Büyüklük sende kalsın. Eşini mahcup et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen öyle yapma eğer öyle yaparsan onsan bir farkın kalmaz sen hep iyi ol gün gelir annene babana muhtaç olur sonra gelir senden özür diler
00 YorumlaBence gitme senin annen olduğu kadar onunda annesi ayrımcılık yapamaz bence🤨👍
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen hep iyi gelin ol.. ailesi sevsi ler seni.. degilse sen esinle sorun yasadiginda arkanda destek olacak onun tarafindan kimse bulamazsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin yaptıkları ile senin ilgin yok gitmelisin bence
010 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ılgın yok ıyıce okudunmu
- +1 yıl
Onu demiyorum yani eşin kötü davranıyor diye seninde kötü davranman gerekmez
- +1 yıl
Ama bu haksızlık degil mi benim hattım ıcın annemin ne gunahı vardı sankı yuzune bile bakmadı benim ıcım acıdı
- +1 yıl
Haklısın tabiki ama elinden gelen bir şey var mı
- +1 yıl
Vardır elbet
- +1 yıl
İyi hissettirecekse yap
- +1 yıl
Kafam cok karısık
- +1 yıl
Her ne yapacaksan iyi düşün olan sana olacaktır
- +1 yıl
Napıcam ınan bilmiyorum
- +1 yıl
Allah kolaylık versin
+1 yılBence herşey karşılıklı saygı görmüyorsan sende gösterme anlasınlar
00 YorumlaEşinin yaptığı çok ayıp öyle olsa bu evlilik yürümez ailen ona ne yapmış olabilir ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitme ne yapıyorsa aynısını yap empati kuramıyo ögrensin
00 YorumlaEğer çocuğunz varsa onlar için fedakarlık yap ve aranızın açılmasına izin verme. Yok sa da karar senin gitmiceksen bile evde işlerim var de
06 Yorumla- +1 yıl
Kızım var canim ama benim aileme gitmedi esım
- +1 yıl
Yanı 😊
- +1 yıl
Sagol canim ama inan kafam cok karısık cok haksızlık yasadım yasıyorum da ama esim ı yınede seviyorum gitmesem ne dusunur bilmiyorum ama gitsem de degerım olur mu bilmiyorm onunda
Yanlışa yanlışla gitmemelisin sen doğru ol yanindakide duzelir
00 Yorumla
+1 yılİyilik aptallık değildir canım ama anlayana iyilik yapmak lazım. Senin eşin iyilikten anlamıyor. Bence gitme. Mecbur değilsin ama eşinle de tartışma
00 Yorumla
+1 yılBence esinle konusmalısn ama asla kendi saygınlıgından da odun verme o oyle yapıyor diye senın oyle yapman yanlıs bence
00 YorumlaBence gitme ne gitceksin o senin aileni kendince cezalandırmış sende onunkileri cezalandır
12 Yorumla- +1 yıl
Cok haklsn
+1 yılEşinin de ayni nezaketi göstermesi gerk saygı istiyorsa ailesine ailene saygı duyacak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılO eşinin terbiyesizliği ama ailesi sana iyidavraniyorsa git derim
00 Yorumla
+1 yılKısasa kısas. Sen de onun ailesine tavır yap asla taviz verme
00 Yorumla
+1 yılBu durumu kavgaya dönüştürmeden gidin ama şunu da unutmayın eşinizle neden böyle olduğunu konuşun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilesini konferans konusmasi yap herkeze sov sigara yak esini bekle 😈
00 Yorumla
+1 yılBu tür problemler çok zor bence. Umarım çözüm bulursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicte kahve delisi gibi durmuyorsun fotoğrafa bakilinca
00 Yorumla
+1 yılUmarım düzelir aile çok önemli her iki taraf içinde
00 Yorumla
+1 yılBence gitme çünkü o yanlış yapmış o yüzden gitmeki yaptığı hatayı anlasın
00 Yorumlaİstersen demişse gitme.
10 Yorumla
+1 yılGit ablam konuş. En iyisi.
00 Yorumla
+1 yılBırak o onun saygısızlığı olsun sen git görüş
00 YorumlaGörüş goruş iyilik her zaman kazanır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı. Aranizda ne geçti biz ne bilelim
01 Yorumla- +1 yıl
Cok sey
Boşan da kurtul, ne çektin
01 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle beraber olarak intikam alabilirsin ondan
02 Yorumla- +1 yıl
Ne sacmalıyan
Cevap sahibi+1 yılBana gel
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim aileme saygı göstermiyor, ben onun ailesiyle görüşmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım