Erkek arkadaşımın anlamaması normal mi sizce?

Bir erkeğin Çok yakın kız kardeş anlamında gördüğü bir arkadaşının duygularının Farklı olduğunu hissedememesi normal mi? Erkek arkadaşımla ortak bir arkadaşımız vardı ben kız kardeşim gibi görüyordum üçümüzde üç senedir aynı yerde çalışıyoruz ve geldiğimizden beri çok samimiydik ama bu kız arkadaşım erkek arkadaşıma son zamanlarda sohbet arasında fotoğraflar göndermeye başlamış evde otururken hallerini filan açık seçik fotoğraflar değil ama kendini güzel çıkarma çabasında fotoğraflardı birde eskiden görevlendirmeye giderken ki çekilmiş fotoğraflarımızı gece vakti atmış erkek arkadaşıma ikisinin çekildi bir fotoğraf atılmış birde iki tane erkek arkadaşımın komik hallerinin olduğu fotoğraflar atılmış. Ben aralarında bir şey olduğunu düşündüm ama erkek arkadaşım olmadığı konusunda çok çabaladı kurana bile el basarak yemin etti ve yakınımızdan biri olduğu için öyle düşünmediğini söyledi ve içimden bir ses hak verdi ama anlamaması normal mi sizce? msjlar yoktu ben erkek arkadaşımın galerisine girince görmüştüm
Erkek arkadaşımın anlamaması normal mi sizce?