Öncelikle lütfen boş yorum yapmayınız ve mümkün mertebe konuyu çözmeye yönelik yorumlar yapın. 7 aylık ilişkim var ben koç o aslan burcu. Birbirimizi çok seviyoruz keza şu an bitirmiyorsam bir nedeni de karşılıklı olan sevgi ve verilen değer. Ama artık çok bunaldım. Ben altta kalacak ya da dizginlenmeye çalışılacak bir insan değilim. Üstümde baskı kurulmasından ve yönetilmekten nefret ederim. Erkek arkadaşım ise çoğu kez bunu yapmak istiyor. (Bkz. özellikle kıskançlığından doğan problemler...) Ya da bazen laf anlatamıyorum ona. Aşırı önyargılı bir insan. Yani oturup yarım saat hatta abartsız 1 saat bişeyi sakin, tane tane anlattım sonuç yokk. Verdiğim örnekleri bile biyerlere çekmeye çalışıyor. Bunalıyorum. Sinirden oturup ağlamışlığım var ben neden laf anlatamıyorum diye. İlişkimin bitmesini istemiyorum çünkü çok seviyorum. Ama böyle yaparak tiksindiriyor beni. Önerileriniz nelerdir...
Not : Defalarca oturup konuştum ve çoğu zaman hatasını kabul etmeyip çoğu zaman ise düzelceğini söyledi. Sonuç mu? Tık yok.
Not : Defalarca oturup konuştum ve çoğu zaman hatasını kabul etmeyip çoğu zaman ise düzelceğini söyledi. Sonuç mu? Tık yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için çook teşekkürler, hallettik :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer