AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
Kalbim daha çok kirilirdi sanırım itiraf etmesini bile kaldıramıyorken. Sinirle gider bağırır çağırır hem kıza hem ona saldirirdim tokat atar yüzüne tukurur hizlica uzaklaşmaya çalışırdım aglardim zaten muhtemelen giderken. Yazık ışte herşeye
evet ya cok zor bir durum
https://inciswf.com/1305369665.swf
...
o ne?
Swf Görseli.
acılmadı
İntikam kadar saçma bir şey yok. Öfke den çok üzüntü yaşarım öyle bir anda. Bırakıp gitmek en mantıklısı.
ama insan o da acı cksin istiyo
O acı çeker zaten illa ki. Acıyı vermek benim işim değil. Ben bir insanla birlikteysem onu sevdiğim için birlikte olmuşumdur. Sonu nasıl biterse bitsin sevdiğim bir insana acı çektiremem.
hala sevdigm insan diyebiliyosn?
O an için sevmiyor olabilirim ama geçmişte sevmişimdir.
doğru
Yüzüne ona acıdığımı belli edecek şekilde bakar hiç bir şey demeden acı bir tebessüm yerleştiririm suratıma çeker giderim ve onu görmezden gelirim
yeticek mi?
eğer görmezden gelirsen hiç yaşamadığı vicdan azabını yaşar görmezden gelmek derken onu umursamadığını göstermek ve hayatına onsuz devam edebildiğini göstermek. bazen ne küfür ne de bağırmak insanı etkiler. en iyi yolu nedir bunun biliyo musun? ya susmak ya da sakin şekilde ama anlanması zor ağır cümleler kurmak
evet aslında mantıklı
Kolay kolay kimseye güvenmem çok seçiciyimdir. Eğer bir insanla berabersem gerçekten çok güveniyorum dur.. Öyle bir anda görürsem kendisini o ortamdan gerçekten sessizce çekip giderim kişi de bana bir daha ulaşamaz
evet en mantıklısı...
Öldürmek icin giderim. Benden once baska bir lavuk gelip hepsini oldurur. Muebbeti ben yerim. O kadar da esaretin bedeli o kadar da bahtsiz bedeviyim.
yazık ya
Gördüm zaten, ağzına sı*tım çıkıp gittim. Şimdi de o peşimden koşuyor. Hep derim, şu insanlara komşu bahçesindeki çim her zaman daha yeşil gelir.
Aldatıldığımı sevgilimin arkadaşından öğrendim ve yaptığım tek şey öğrendiğimi sevgilimin yüzüne vurup çekip gitmek oldu :D
en güzeli
Sanırsam ama istiyerek yaptığım bir şey değildi hala hazmedemedim doğrsu
hmm anladm
12 dk uzulurum sonra gecer mutluluklar dilerim sonra eve gidip terapi yaparim hayatima bakarim gecer bir kac gune ama yarasi kalicak icimde
o yara işte geçmez kötü olan yanı da bu
Lakin o yaranin izini yok edecek biri olursa iyi olur
gördüğüm anda kızın saçını başını yonarr saçlarına uhu dökerim! erkeğinde yüzüne tükürür. onun en yakın arkadaşıyla gezerim
herşeyi anladım da ''uhu'' kısmı? :D
saçlarını kesmek zorunda kalsın:D
uhuyu nerden bulcan :D
uhuyu sonrada döksek olur yakalayıp yani :D
tamam :D
Dah önceden olsa intikam derdim ya da oracıkta rezalet çıkartmak amaa şimdi olsa onunda beni son görüşü olur..
uwww cok atarlı :)
Sonuçta aşk olsa aldatılmazsın ve bunu gözünle görüyosun çoktan bitmiş ilişki zaten:)) O An Kavga çıkararak ya da üzülerek ne kadar güçsüz olduğunu belli edersin gül geç ve seni bidaha göremesim aldatan üzülsün sonra
evet cok doğru haklısın
o zaman en iyi cevap benim mi? :P :))))
dur bakalım bir diğer cevaplara da :)
Çok ağır sözler söylerim. Biraz adamlığı kaldıysa baya içine oturur kalmadıysa da ben söyleyip rahatlamış olurum. Sonra da onu görmezden gelirim.
evet cok mantıklı...
Hic bisey yapmam sadece giderim onlari yakaladigimida belli etmem hic bir aciklama yapmadan giderim dusunsun dursum niye gitti acaba ogrendimi falan diye
hmm
şöyle bir beynim uyuşur. bir kendime gelemem bir kaç dakika sonra sinirden gülme krizine girerim tabi fark ederler süpersiniz devam derim giderim heralde ya da öldürürüm belli olmaz.
o an ki ruh hali önemli...
yani olmadan yorum yapmak doğru olmaz bence o anlık psikolojiyle her şey olur
evet
O an kafa göz dalarim tüm hincimi alirim. Sonra cikaririm hayatimdan tabii. Hicbi sekilde ulasamaz bana. İntikam falan da almam yani ugrasamam ahlak yoksunu insanlarla.
cok doğru değmez hiç bişeye
Kesinlikle.
Öncelikle temiz bir nefes alırım gordum yerden koştura koştura gelir kafayı koyarım sonra sakin sakin kızla konuşur balgamı yapıştırırım surata sonra gidesiye kadar aşk sevgi olmadığını çıkar ilişkisi olduğunu dusunurum
balgama takıldm ben :D
Yüzde daha sempatik durduğunu düşünüyorum :D
hahaha :D
2 tercih var
geberticen
ya da onun hayatından çıkacan
hangisini seçersin?
tahmin bile edemiyorum şu an
uww :))
Çeker giderim bir sigara yakarım veya içki içerim kafa dağıtmak için
o anlık geçer de üzüntün ya sonra?
Sonrası hayatıma devam onu silmek olur
evet cok doğru
İntikam ne yaa. İşimi sonraya mı bırakacam. İkisinin de o an işi biter. Zebanileri olurum
ouww...
Yaşadığım acının tarifi olmaz ayrılırım oradan hızla
aynn
Tabikide terkederim. Affedersen bir daha yapar erkek doğası
affedilmez ki
Anlık bir durum ama sanırım ordan kaçardım olabildiğince hızlı koşardım olayın şokunu atlatınca da onu karşıma alır defol git hayatımdan derdim
en güzeli
Önce onu bir güzel parcalarim tabiki o kizi hastanelik yaparim sonra onu hsyatimdan cikaririm
en güzeli
Aldatılmışsın işte onda bitmişsin demekki uzatmanın anlamı yok.
Bazen susmak hiç bişey yapmamak çok daha etkili olabiliyor
bencede
Sessizce çekip gitmektir mantıklı olan.
Çünkü seni hak etmeyen birisinin gerçek yüzünü görmüşsün.
Uzaklaşmak, bir daha dönüş yapmamak daha hayırlıdır.
İntikam almaya çalışsan onun düştüğü seviyeye düşeceksin.
evet bencede en mantıklısı bu
caktirmam, kendime baglarim o ara birini bulurum sonra baskasini seviyorum hadi eyvallah derim.
cok ii ama caktrmadan nası durcaksn nası sıcak olablcksn ki?
Aptalca bid zihniyet ;)
şu an kestiremiyorum ama iyi olmayacagı kesin, umrumda olmazlar
umrumda olmaz diyosn iyi olmaz diyosn :) tezat şeyler
Umursamam, fakat o anki ruh halimi kestiremiyorun
anladm
Ben gördüm ve kıza saldırmıştım, gözüm dönmüştü o an :D
ouww :D cocuk noldu peki
En son ona da söylenip tokat atmıştım, bir süre sonra bana geri döndü tabi ki affetmedim. :D
iyi yapmşsn
Yanlarına giderim. Hayırlı işler kolay gelsin derim.
ahaha allahım ya :D
Gördüğümü belli ederim biraz bağırırım sonra da girmemek üzere cıkarım o kişinin hayatından
evet cok mantıklı ;)
Dapiesda, seni kimse aldatmak bence adamı bağlamışsındır sen şimdiden kendine bea
Aynen öylee hayatta aldatamaz :)
Önlerine çıkar hiçbir şey olmamış gibi gülümseyerek geçerim.
dayanabilr misin bişe demeden yapmadan?
o AN çocuğu camdan aşağı atarım.. Cam yoksa bir yerine zarar vermeden asla bırakmam... Kıza gelince Öyle bir tokat atarım ki belki tokadın şiddeti ile aklı başına gelir ve başka erkekleri üzmez...
bence akıllanmazlar yine yaparlar olan sana olur
Olan bana neden olacak? Öyle kızdan hayır mı gelir? ben zarar verdikten sonra onlara istediklerini yapsınlar..
tamam da ölseler hapsi boylarsın yaranlasalar şikayetci olcaklar bir sürü tantanaya değer mi?
Öldürmeden zarar veririm... Şikayet te edemezlerdi O namussuzluğu yaptıktan sonra... Onlar şükür ederlerdi az yaptı neyse ki ucuz yırttık die.. O yakalanma psikolojisi ile bir de şikayet mi edecekelr.
eder ederler yani belli mi olur
Hmm :D öyle diosanız öyle olsun o zman
:))
Bağlamadığınm takıkmalık kızsa yanındadakini dövebilir
Eğer ciddi düşündüğüm biriyse ikisinin suratına tükürürm sonra bir tane kıza osmanlı tokatı yanındakinede bir yumruk yeter
Allah yaşatmasın ya cok kötü bir durum
Amin
Bu şarkıyı söyleyerek gidersin 😉
https://youtu.be/b6vN1XdifoE:D :D :D
👍👍👍
çekip giderim onu bırakırım ne hali varsa görsün çok derinden etkilenirim ama intikam felan almam kendi kendine pişman olmasını isterim ama asla dönmem geri büyük konuşmaym ama
evet bende öyle
umursamayacaksın o kadar ama ben umursarım hayatımı bu intikama adarım
ilginç
Tepki vermek çok zor. Ama kesin buraya yazarım ne yapmalıyım canını yakmak istiyorum
:D :D
Hic bisey yapmam. Evlerine roket atar mutluluklar dilerim :D:D:DD:
:D :D o da güzeldi
dimi :D ne uzulcem :D https://i.hizliresim.com/XYJgNj.jpg
sonucta o secimin yapmis beni aldatmis.. o saaten sonra askimdan gebersem donup yuzune bakmam :)
Hiçbir şey yapmam, sessizce çıkarım hayatından.
O düşünsün.
evet cok doğru
Hic bisey yapma giden gitmiş gönlü senle olmayanin bedenini napican Birak gitsin
evet ama işte şöyle bir tokat atmak istemez misin?
O zevk sana kalmis basima geldi hic kimseyi sevmiyorum 1 senedir soguttular
haklsn
Allah dusmanıma vermesin o psikoloji ile dağıttim ortalığı
amin
Heralde 5 dk kadar donarım sonra çekip giderim, saldırsam ne olacak
bişey olmicak ama ne bilim insan intkm almak ister
İsterim o an bağırmak vurmak daha beteri belki de ama şu an mantıklı düşünüyorum , o an kötü şeyler olabilir Allah göstermesin
evet doğru
Kesin herifi hastanelik ederim. Karımı da bir güzel döverim. Ama öldürür müyüm yoksa * git sen kendi işine bak mı derim bilmiyorum...
anladım
Her seyi affederim ama aldatilmayi asla deyip tokati cakar arkama bile bakmadan kosarak ve aglaya aglaya giderim kimseyi aldirmadan:'(
ben tokat bile atamazdım :(
afedersiniz ama kurtlar vadisinde laz ziya karısının kırığının boynunu kesti. karısını da astı:) başka şeyler de yaptı da neyse.
:D :D
İkisini birden bir güzel döverim o sinirle. Sonra çeker giderim, hattı kırarım, ulaşabileceği heryerden kendimi soyutlarım. Bu kadar basit.
evet en mantıklısı ama dövmeye bile gerek yok bence değmez
Fazla sinirli biiriyimdir o sebepten. Yapmazsam o sinirle başka insanları üzebilirim en azından hakeden üzülmüş olur.. Normal bir tartışma, kavgada vs bayana asla el kaldırmam fakat ihanette bu değişir..
haklısın
Aldatırsa beni sevmemiş demektir niye beni sevmeyen biri için kendimi perişan edeyim yürür giderim arkama bakmam bile
aynen öyle cok doğru dedin
Yufka yurekliligimin en kotusu de boyle bisey olursa uc maymunu oynamak. Ancak yol, su, elektrik olarak geri doner. :)
Bence o an oldurursun :)
:)) iyiymiş
Iskence en guzeli. Bence. :)
hahah :D
Ellerimi cebime sokarım, Ferdi Tayfur şarkıları mırıldanarak yolumu alırım. Belki biraz ağlar, biraz hüzünlenirim ama vakur duruşumu asla bozmam.
cok şekil :D
Benim triplerim bile şekildir :D
:))
İğrendiğimi belli eden bir bakış atarım. Söze gerek yok. Ortamı terk ederim. Bu da bir tecrübe olur en acılısından ve akılda kalıcısından.
bu kadarı yeter yani sna?
Allah ikinizin de belasını versin der ve ortamı terkederim. Gözyaşı da dökmem adi için. Allah'ından bulsun.
cok doğru..
Bu konuda güçlüyüm değil mi. :)
evet
eşim bunu yapsaonun gibi orsbuluk yapmam ama agzının ortasına yapıştırırım belki kız biliyorsa onuda döverim kızı ailesine eşimide ailesine hatta sülaesine yayarım sonsuza denk biter oglunuda göremez
Onun için yapacağım boşanma dışında hiçbir hareket layık değil.. :DD Ne döverim.. Ne söverim (bekli :)).. Ne elimi kan bularım..
anladım en mantıklısı..
Yasadim cocuga dedim kardes bu o* sana layik degil bugun beni aldatan yarin seni aldatr dedim kiza tokati bastim cocukta vurdu ikimiz bir gittik snraa daha ne oldu bilmiyom kiz hala mesaj atmadi ;)
cocuklamı kanka oldnz peh :D
Kanka olmadik ama beraber gittik kizin yanibdan ikimizde tokati attik ole yani zaten o kiz o an btr benim icin donusu olmaz daha
evet doğru
hc bellı etmem bır araya geldıgmızde knuyu oraya getırım sorarım ama hemen degıl alıstıra alıstıre snra nıye bole bıse yptıgnı sorarım snrasında vay halıne :D
ben olsam dayanamam belli ederim hemen
çocuk arkadaşım flnan değilse hiç bişe yapmam kızada bişe yapmam aslında ahlaksız şerefsiz biri için dil dökmeye gerek yok ha bide hiç aldattığını öğrenmemiş gibi yapar oyle bırakırım salak niye bıraktı diye düşünsün hiç yoktan
evet mantıklı
Önce yanındaki erkeği bir güzel pataklarim. sevgiliminde yüzüne tükürütüm. ondan sonra ayrılır, ben nası bir insanla sevgiliymisim diyerek başka aşklara yelken açar ya doğru kişiyi bulduguma inanana kadar beklerim.
demek o olaydan sonra bile insanlara güvenebiliyo olcaksn?
Her erkej yazmis soyle yaparim boyle yaparim ula sanki hic biri sevgilisinu aldatniyo ne adamlar :) ama benee gorsem 2 sinide keserdim o ayri konu :) ne tuhaf hayat :) erkek yapinca sıkıntı yok :) ama kiz yaptimi oldurmek istiyoz sacma bise la bu :)
saçma tabi bu işin erkeği kızı yok !
Tabi ama insan oglu nankorr ne kiza guvenilir ne erkegeeee
evet
Ya oyle
aldatıcak o an kendimi kaybetme olasılığım yüksek elimden bir kaza çıkabilir bayana
bence her ikiside hakeder
ortak naber der gider kızdan bir makas alır yanlarına otururum :D
yok artık :D
:) niye yok artık hak edene hakettiği gibi muamele bende yaptım zamanında eşşeklik kızlar gittiler facebookta grupkurdular ismim +gerçekleri die gerçi kendileri daha çok rezil oldular ama olsun dersimi aldım ben bir kere :)
hmm
peki
bu arada eksi veren arkadaş gerçekten sebebini çok merak ettim :) ha bu arada asıl yapacağım bu değildir kesinlikle çeker gider sebebini araştırır kızla adam akıllı konuşur ayrılır yaptığının yanlış olduğunu anlatmam idrak ettiririm ama sözlerimle ve kırmadan kibarca.
anladm