Bir kafeye, partiye, evinize vs. gittiniz. Bizzat gözünüz ile aldatıldığınızı öğrendiniz...
Gözlerinizle canlı canlı aldatıldığınızı görseniz ne yapardınız?

Bir kafeye, partiye, evinize vs. gittiniz. Bizzat gözünüz ile aldatıldığınızı öğrendiniz...
Gözlerinizle canlı canlı aldatıldığınızı görseniz ne yapardınız?
Bana böyle kanıtlarla gel aslanım diye bağırirdim.. Geçmişte cevabı olmayan sorularım olmazdı.. Karşımda sonuna kadar inkar eden kabul etmeyen bir adama inanmak zorunda hissetmezdim kendimi. Acabalarim olmazdı.. Buraya gelip beni aldatıyor mudur diye sormak zorunda olmazdım. Kendi içimde ona dair sorularım kalmazdı.. Kalbimi çıkarıp asardim bembeyaz bir sayfaya.. Çok iyi olurdu.. Harika hissederdim kendimi !!
Allah korusun abla. Niye aldatılacakmışsın. Seni tanıdığım kadarıyla aldatma potansiyeli olan bir erkeği seçecek bir kadın degilsin.
Sana şunu sormak istiyorum. Bir erkekle evlisin diyelim. O erkek çok efendi... Seni aldatmıyor, sana bağlı. Ama istese de aldatamaz. Yani sen olmasan ona kimse bakmaz. Sense ışıl ışıl bir kadınsın diyelim. Bütün yakışıklı zengin uzun boylu kaslı erkekler etrafında pervane.
Tüm bunlara rağmen sen onu aldatmayacağına Allah kitap üzerine yemin edebilir misin?
Muhtemelen bir an donardım ama dışarıdaysak bir yere saklanıp gizlice video fotoğraf çekerdim ya da çaktırmadan. Ondan sonra nasıl bir intikam alsam diye düşünürdüm 😂
düşünmek bile istemiyorum 😅
teşekkür ederim ✨
Ne demek, rica ederim. :)
Sela sesi mi o? 😃
Teşekkür ederim ✌️
Ricalar :)
Cevap
12Cevap
Ayrılırdım tabi ki de direk.. ve bir daha affetmezdim
Sessizce giderdim demek çok isterdim ama parçalar öyle giderdim heralde haha
Önce şok olurdum. Sonrada o anki duygu patlamasıyla üzerlerine saldırırdım bağırır çağırır küfür ederdim ikisini de parçalardım heraldi. Amann düşüncesi bile iğrenç Allah korusunnn
O an ne yaparım.. Hayal gücümün sınırları yok benim..
Ağıt yakarım ağlar zırlar dövünürüm bileklerimi keser depresif şarkılar dinler bunalıma girerim kolonya içerim kanımla duvarlara elvada yazarım ölmezsem de açar şirinleri izlerim napim
Asla aldatmayacağıma adım Yakup gibi eminim ama aldatılma korkusuyla yaşadığım için ömür boyu evlenmeyeceğim.
Hiçbir şey yapmam bir de kendimk rezil duruma düşüremem. Mesaj olarak bir daha asla görüşmeyeceğimizi söyler konuyu kapatırım. Uğraşmama yazık.
Oooo bensiz mi çok alındım derdim 😄 ne yapcam bana ziyarete gelirken temiz çamaşır getirmenizi rica ederim muhtemelen 🥲
Bidaha görüşmeyelim derim. Evdeki eşyalarını çöpe atarım
Abiş Türk dijileri gibi şenaryo şonu kan çıkay hem ben daha bebeğim şevgilim olamaj
Bu benim için en iyisi inkar etme oranı sifir
Güzel ve faydali şeyleri hayal etmeyi severim. Böyle seylerle zihnimi doldurmam.
Kızin benim varligimdan haberi yoksa direk manite dalarım kızı kendi tarafima çekip bak ikimizde oynatmis diyip kizida manitanin üzerine salarim güzel bi dayak yemiş olur
Hastanelik olurdum muhtelemen, tansiyonum düşer, bayılırdım
Rabbim kimseye yaşatmasın o an olacakları ben bile düşünmek istemiyorum elimden kurtulmazlar.
Önce bi şoka uğrar sonra mahkemede kanıt olsun da çabuk boşanalım diye vidyo çekerim
Bazen hiçbir şey yapmamak hiçbir şey söylemeden gitmek en büyük cezadır. Ama bir ömür tek kelime dahi etmeden.
yıkılırdım ama ona asla belli etmezdim gucsuz olduğumu düşünmesine izin vermezdim boş vermis veya takmiyor gibi görünmek en iyisi
Hiç görmemiş gibi yapardım bi kaç gün sonra onu aldatıp kendisine söyleyip s. ktiri çekerdim
Bir daha tek kelime konuşmadan boşanma davası
Kör bıçakla doğrarım..
Gider onları oraya gömerim.. şiddeti severim :))
Yaşamadan bilemem inşallah başıma gelmez
sinirden gözüm hiçbir şeyi görmez valla o an
3 lu olsun guclu olsun derdim
Ben sinirli insanım o an katil olabilirim
Katil olabilirim 👀
Ayrilirdim kesinlikle
Umurumda olmaz
Esselaaa
canına okurum
Boşamıştım….
Kan çıkar
Allah korusun bilmiyorum