aldatılmak değilde bir kızdan hoşlanıyordum bu kızı bir arabada esrar içen iki erkekle samimi muhabbetini gördüm kıza fazda yakınlaşıyor kolunu beline geçiriyordu benle sık sık konuşur şakalaşırdık o kızı kaybetmekten korktum ya ona aşık olur birdaha benle görüşmeyip beni unutursa sinirlendim bu iki esrarkeş meğerse çeteymiş bir mazret bulmam lazımdı mazerette bu sokakta esrar içemezsiniz dedim ikiside bıçaklarını çıkardılar sevdiğim kız ve kız arkadaşları beni uzaklaştırmaya çalışıyordu onlar arabalarına binip senle göreşeceğiz deyip arabayı hareket ettirdiler haykırdım sinirden ve karanlıkta arabalarını yolda sürerken aniden yolda önlerine çıkıp bıçağı belimde çıkardım onlara gösterdim kenarımda çekip gittiler ve uzun süre gözükmediler takıldıkları yeri öğrendim bana onlar kalabalıktır kendi yerleri gitme dediler seni öldürürler onlar hapçı çeteler dediler aldım bıçağımı onların takıldığını hemen karşısında bekledim onlar gelmedi meğerse benle alakalı haber alıyorlar arabayla yine onları bir ara gördüm önlerine geçtim onlar yahu be adam psikopatmısın kafaya bizi takmış her yerde bizi arıyorsun o an tartıştık bitti bende bitmedi sevdiğim kızla görüşemezsiniz onlarda aşk mı bu kadar gözünü karartan diye sordular
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yasadim bu durumu...
Cafede gördüm uzaktan izledim biraz belliki aldatiliyodum davranislari ve samimi hareketlerinden belliydi
Sonra ikiside ellerini birbirini yanaklarina surtuyordu
Ugruna canimi verecegim kızin gözleri baska erkegin gozlerinde isildadigi farkettim
O an gözlerimi kapattim ve uzaklastim ertesi gün bir yere oturduk
Yagmur yagiyordu gozlerine baktim sordum neden diye neden yaptın
Anladı bisey diyemedi tabi kendimi tutamadim gozlerimden damla damla aktı aglamama izin vermedim * kendiliginden damla damla akmaya basladi oda affet dedi oda aglamaya başladı
Sonra bir sigara yaktim gozlerine bakarak
2 dakika sessizlik çöktü hic bisey demeden yagmurun sesini dinledim
Sigarami bir yandan icerken o konussana yalvaririm affet demeye basladi
Bense son kez ona bakıp gozlerimi kapattim ve derin bir nefes alıp kalkip gittim..
Arkadasi aradi ve bana bisryler soyledi kansere yakalanmis beni aldattigi oglanda bunu kanser oldgnu ogrenince cekip gitmis ama bende gitmedim onu gormeye allah sifa versin dedim ve bdha hattimi kirdim hic bir zaman bana ulasmasini saglamadim03 Yorumla
Çok acı bir durum...
Maalesef 2 ay önce yaşadım, hemde kendimden çok sevdiğim biri tarafından.
Ilk sanki içime, sıcak su döktüler bir anlık şok yaşadım.
Ellerim, gözlerim her zerrem resmen dile geldi hakim olamadım hissizleştim resmen.
Kalbim çıkacak gibi oldu yerinden, sanki canımı almışlardı ve ben seyirci kalıyordum.
Yapıştım yakasına neden yaptın, neden, bunu hak edecek ne yaptım diye hesap sormaya başladım..
Sustu, cevap vermedi...
Sarılıp öpmeye çalıştı, sevdiğim adamdan resmen iğrendim.
O an onu öldürmek geçti içimden, ağır geldi yaptığı.
Çektim gittim , teli kapattım.
Saatlerce ağlayarak yürüdüm, perişan bir haldeydim.
Eve geldiğimde odama çekildim ve haftalarca gözyaşı döktüm..
Ailemden gizli..
İştahıım koyboldı, nefes almakta zorluk çekiyordum.
Bitmişti bende artık, sevdiğim adamdan hem nefret ediyor, hem iğreniyordum.
Açmadım günlerce telefonunu, hala arar durur...
Stresten 1 ayda 7 kilo verdim.
Çok acıydı, ama geçti gitti...
Asla konuşmadım 2 ayda.
Kendimi toparladım ve bütün sevgimi aileme adadım.
Bir dahanbu kadar güvenip sever miyim, bilmiyorum...89 Yorumla- +1 yıl
Alay değil yazacağım şey.. Kilo verme kısmı iyi olmuş ama ;) Umarım yüzün gülmüştür biraz..
- +1 yıl
Bana aynısı olsa buzdolabı boşalırdı :)) Ne vakit sinirlensem iştahım açılıyor..
- +1 yıl
İşte.. Bende de tam tersi.. O anda baba o adamı verseler onu yerim o derece..:) İşin iyi yanından bak, ben daha hiç aldatılmadım.. çünkü en uzun ilişkim 4 yıl sürdü.. Onda da sevgilime bir bağırsam adam ağlıyordu..
Ben her zaman sevgilime söylüyorum herseyi yap ama aldatma diye en tahammül edemedigim şeydir bu.. Beni aldatiyorsa zaten hayatının hatasını yapar çünkü biliyor sonucunda neler olacağını sesini çıkarmıyor:) beni aldatirsa tavada yağ kizdirip bir tarafina dökerim sonra şutlarm. Şimdi gitsin o kızla baci baci yatsın:)))))
18 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
+1 yılben yasadm o durumu 2 yıllık ilişkim vardı sonra araya bir kaç ayırılk girdi toparlamaya çalıstık o günlerden birinde süpriz yapaym dedim okudugu sehre gittim adresi vardı gördüm biyere gidiyodu seytan takip et dedi o ara. bir cafeye gitti cocugun masasına oturdu yanak yanaga selamlaştılar konusmaya basladılar biraz izledim ama gözümde bir damla yasla. sonra kahkahalar falan dayanamadım kostum atladm herifin üstüne bir yandan dövüp bir yandan sinirimden ağladım tabi insanlar üstünden almaya çalısyolar beni kız aglıyo durun diyo beni ancak 4 5 dk sonra çektiler coçugn üstnden agzı burnu kırlmıs vaziyete geldi kanlar içinde kaldı gözleri şişti kapandı tanınmaz hale geldi. kıza baktm ağlıyo onada sağlam bir tokat attım gerisi karakolda ifade mahkeme falan uzadı. sonra öğrendim ki hanım efendi nasıl sa ayrılmak üzereyiz deyip teklif eden birini değerlendiriyormus
13 Yorumla- +1 yıl
o yüzden bnde iki yıldır kimseyle konusmuyorum Allah hayırlısını karsıma cıkarır illaki
+1 yılDerin bir nefes alirsin.. önce.. elin ayagina dolasir..
ne yapcam diye düsünürsün
icinde bütün kötülükler dolasir..
o an onlari yok etmek istersin...
ama sonra döner gidersin ama dönüp giderken attigin her adimda
aska ve sevgiye dair ne varsa
icinden atarak
kalbini sökerek gidersin
bir daha eskisi gibi olurmusun
bilemem..63 Yorumla- +1 yıl
zamanla oluyorsun.. sindirmen gerek önce.. zor zamanlardi ama sindirdim..
onları öldürmeyi düşünmem çünkü ölmeyi hak etmiyorlar bu kararı ben veremem. Zaten bu onlar için kolayca bir kaçıştır. Onlara ölümden daha beterini yapmak gerek eklem yerlerindeki lifleri koparmak ya da omuriliklerinin zedelenmesini sağlayıp ömür boyu felç etmek - Hadım etmek gibi :)
16 YorumlaBaşıma geldi. Yatakta yakaladım. Helal olsun kişiliğini bu kadar belli edip bu kadar haklı çıkardın bu devirdeki güvensizlik duygusunu. umarım aynısını yaşarsın deyip çıktım geri. hiçbir müdahaledede bulunmadım. vicdanı sızlarsa ömür boyu yeter o laf. Sızlamazsada benim kaybedecek birşeyim olmadı kendisi kaybetti. İntikama gerek yok. onun için uğraşmaktansa kendi hayatıma bakmak her zaman daha iyi.
24 Yorumlaben sinirlerimi kontrol edemeyen birisiyim sevdiğim kişiyide candan severim
okdar çok sevdiğim kişi beni aldatırsa ve bunu gördüğüm o an aldattığı şahsıda kendisinide imha eder
daha sonra doya doya ağlar sonra intihar ederdim :S zaten ordan hiç bişey yapmayıp çekip gitsem kaldıramamki böyle bişeyi :S01 Yorumladur sana aldatılma hikayemi anlatıyım ama sonu mutlu son :)
bir ara vantilatorün gece beni serinletmediğini hissettim ve bir baktımki abima dönükmüş kafası pis hain beni aldatmıştı hemen kafasını bana döndürdüm sonra abimin yorganını açtım sonra hasta oldu ezk. d sonra vantilatörümle mutlu mesut yaşadık :D03 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=vbrII7frHV0 Avzim feys sung dinliyorum kafam biraz güzel :D
+1 yılgözümün önünde aldatan birini hoşuma gider doğrusu :D çünkü böyle bir duygu ilk defa tatmış olacağım ama zaten şu an sevgili kısmı liseden beri hiç olmadı üni. 2 okuyoz ama buralara kadar boş geldik burdan sonra boş devam ediyoruz ya kalp sevgiyle dolar elbet birgün ben öncede aklımı parayla doldurayım da :) aldatırsa aldatsın :D hiç olmadı o duyguyu tadarım :)
03 Yorumla- +1 yıl
aldatılmayı sevmem aslında beni tanıyan bilen bilir :) beni bulupda aldatacak birini tanımıyorum şu hayatta :) o yüzden böyle bir durum yaşasamayı merak bile ediyorum tepkim ne olurdu filan :D büyük ihtimal üzülmem de :) kaybeden kişiye bakıp güler geçerim sanırım ben kaybetmem o kişi kaybeder :)
+1 yıl1. İntikam acıdır. Unutmak ona yaptıgın en kötü şey olur unut ve vicdan azabı ol :)
2 Resimlerini çek :D
3 resmi kargoyla gönder ve yanına bir nazar boncugu koy ve kısa bir not yaz
ŞEREFSİZLİĞİNE BONCUK TAKDA NAZAR DEGMESİN :) Adam olana bu söz ömrü boyunca yeter Şeref onur kavramı varsa.:)03 Yorumla- +1 yıl
teşekkür EDİYORUM :)
+1 yılIlk mimdicen noluyo yansuan cunku o sok baska seyebbenzemez sonra inanhissettirmemeye valisacaksin sonra bir 4 5 gun uzulceksinnsonra of sacma sapan nenuzuluyorum ya diyeceksinnbunu kabul etmen de 1 2 gun surer bu aldatma olayini aslamunutmazsin ama aklina ilknbaslardaki gelmez ama yasadiginnaci o sok hep beyninde bir yerlerde olurnbuyuyunce de gecer...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Dövsen dövülmez öldürsen öldürülmez yaksan yakılmaz atsan atılmaz öyle bir çelişkide kalırsın ki her ıkı durumdada acı çekersın acı çektırmek ıstersın ama yapamazsın acı çekersın her geçen gun kinlenir nefret edersin intikam ateşi içinde yanar büyür ama birşey yapamazsın gerçekten sevmişsen hiç bir şey yapamazsın... ALLAH'tan tek isteğim bu konularda kimseyi böyle durumlarla karşılaştırmasın böyle erkekler-kızlar birbirini bulsun ama bizim gibi onurlu gururlu insanlara dokunmasın..
01 Yorumla
+1 yılÇekip giderdim sonuçta gözlerimle görmüşüm bir başkasından falan duymamışım. Öyle bir durum içinde herhangi bir geçerli açıklamasının olacağını düşünmem. İntikam almak bence hala onu önemsediğimi gösterir öyle bir şey yapmam kendisinin benim gözümde hala değerli olduğunu sanabilir gerek yok kısaca böyle bir şeye.
01 Yorumla
+1 yılEğer bir anlık bir şey olduysa görmezden gelirim o an acımı içime atarım onu kendime daha çok bağlayıp ummadığı anda ben aldatırım. Ama sevmediği için aldatıyorsa yapılacak tek şey hayatından çıkar giderim her yerden silerim bir daha asla ulaşmaz nasılsa dönmeye çalışcak o zaman o yanacak
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Bu tarz çaresiz durumlarda tek çare polis ve askerlerimizin birçok suç kaydı olanlara susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
https://www.youtube.com/embed/IxROCzV75xY(Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 tam kafadan headshot ölü suçlu insan)
00 Yorumla
+1 yılGider suratına tokatı geçiririm sonra yanındaki kıza gelir seni or.. şimdi si. tim seni der bir güzel haşatını çıkarırım sonrada çekip giderim intikam almak için falanda hiç ugrasmam o zaten karaktersizliğini gostermis bende onun gibi olamam bu bana yakısmaz
00 Yorumla
+1 yılBaşıma geldi. Nişantaşı Rumeli Caddesinden Maçka'ya doğru inerken, karşı kaldırımda gördüm onu ve diğerini. Beni gördü; elini çocuktan çekti. Gülümseyip selam verdim. Bir daha aramadım. Sonra ilahi adalet ki; çocuğu tribünde gördüm. Yer misin yemez misin.. :)
05 Yorumla- +1 yıl
Bana mı iyi olmuş? O neden? :)
- +1 yıl
Bence de :)
+1 yılönce kızın hakkından gelirim saçından tuttuğum gibi yere yapıştırırım o s*rtüğü, ölmemesine dikkat edecek şekilde bir güzel döverim ağzından burnundan kanlar gelene kadar, sonra bir zamanlar sevdiğim adamın karşısına geçer şiddetli bir tokat yapıştırırım ömür boyu unutamasın diye, işim bittikten sonra orada durmanın anlamı yok zaten çeker giderim bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılaldatılmak onur kırıcı bir şey.
toplum aldatma olayının yükünü aldatılana kesiyor alttan alttan.
yani mağdur yine aldatılan oluyor.
bütün bu gerçeklikle o cinnet anında ne yapılır bilemiyorum.
ama çocuklarım varsa s. ktr çeker evlatlarıma bakarım.01 Yorumlamerak ediliyorsa nedenini nicinini sorup akabinde oracikta iliskiyi bitirmek. intikama falan gerek yok, vaktiniz degerli, kendisiyle ugrasarak harcamayin. kisa zaman icinde taslik endeksi kendisiyle en az esit olacak biriyle birlikte olmak kafanizi da rahat tutar. heyecan mi aramis? siz de kendinize daha baska heyecanlar arayin iste, daha da karmasiklastirmanin alemi yok sanirim.
01 YorumlaHiç belli etmem, çaktırmadan videosunu çekerim... Ertesi gün ; Dün şu saatte nerdeydin dediğimde söylediği yalanında gizli kamerayla videosunu çekerim.. Sonra o videoları öyle bir yere koyarım ki tanıyan ya da tanımayan herkes onun nasıl bir insan bozması olduğunu gözleriyle görür.
25 YorumlaHiç bir şey yapmamıştım zamanında. Bir şey olmamış gibi akşamında buluştuk, bugün ne yaptın diye sordum, bir sürü yalan dinledim, tamam dedim, eve gittik. Sonra ben bugün neler yaptığını sana söyleyeyim, böyle böyle yaptın, buraya gittin, bunları yaptın vs anlattım. Sonra da kapıyı açtım ve tek kelime söylemedim.
03 YorumlaYasamadim yasamakta istemem o anki ruh halim bilmiyirum susarim bilmemezlige vururum gizliden zehurlerdim yavas yavas oldururdum onu vicdaniyla.. ya da oanda rezil ederdimm avazim ciktigikadar bagirip zina var derim milleti basina toplar aglar kendimi acindirir onlari rezil ederim.. ya da umursamayip boyle iyi oldu diyip hayatima bakar beni sevnlere deger verenlere odaklardim kendimi. Allahindan bulsun ya :-)
01 YorumlaYaşadım bunu. Tam olarak ikisini yanyana değil ama gerek mesajlarla gerek arkadaşı sandığım zamanlarda gördüm. Hiçbir şey demedim bile. O da biliyordu gördüğümü. Hep konuşmaya çalıştı sonradan, pişman olduğunu söyledi ve hayatımda ilk defa biri benim için ağladı. Ama affetmem imkansızdı
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatıldığımı görmedim. Ama çok sevdiğim ve beni terkeden kızın terkettikten çok kısa bir süre sonra alsancakta (izmirde popüler bir semt) bir çocukla beraber takılacağını ondan öğrendiğimde onları bulup o çocuğu öldüresiye dövebilmek için tek tek bütün mekanlara girdim çıktım. aklına gelebilecek her dükkan kafe mağaza. hepsini tek tek aradım. üst katlarına baktım her yerlerini aradım. ama hiç bir yerde yoktular. meğer benimle yürümüyor diye uydurmuş sadece. takılmamış kimseyle.
01 YorumlaIlk sevgilim ilk askim di benim evimde ve benim yatağımda ve en iyi arkadaşımla oturdum ve izledim arkadaşım beni çok uyardı ve ispatlamak için yaptı sonra zaten ne olduysa oldu ben ile çıkan kızdan bidaha hayır gelmedi tanış ve yatağa gir 1 hafta yoksa yol ver gitsin kadına acıma yok
09 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Nedeni ni anlamaya çalışırım. Neden başkasına tercih ettiğimi merak ederim. Kaba kuvvet vs uygulamam sanırım. Nerede eksiksem o konuda tam olmayı amaçlarım. Hiç sevgilim olmadı belki ondan böyle rahat konuşuyorum ama
İlişki durumumu değil hayatımı değiştirecek birini bulduğum an yukarıda dediğim şeyi yaparım. Bi' şans daha veririm. Uzun vadeli düşünmek lazım hemen kesip atmak olmaz belki suç bizde?03 Yorumla
+1 yılGözlerine bakar derim ki; "Beni beni... Bihter'ini.. )))="
61 Yorumla
+1 yılo fotografını cekmeyı akıl edebılıyorsam oyle yaparım sonra hemen ararım ne yalan soyleyecegını dınlerın en kısa zamanda gorusme ayarlarım ve gulerek sevımlı bır sekılde karsılarım hıc ummadıgı anda tokatı basarım
01 Yorumlakesinlikle çaktırmam gördüğümü. beklerim bir süre, daha yakın davranırım hatta. sonra en yakın arkadasıyla çıkar onu öyle bir hale sokarım ki keske bütün kemiklerim kırılsaydı da böyle bir acı yasamasaydım der.
03 Yorumla
+1 yılgörmedim ama gözümün içine baka baka ben seni aldattım dedi. biliyodum zaten çok ani bir tepki vermedim durdum suratına uzun uzun baktım tepkisiz bir şekilde ama sonra gülümsedim iyi sen bilirisn diyip masadan kalktım
03 Yorumla- +1 yıl
yalvarmalar ağlamalar başladı 7 ay oldu halada bitmedi
Giderim yanına yanağına öpücük atar Sevgilinle tanıştırmıcakmıssın aaa çok ayıp ettin niye benden saklıyorsun biz yabancımıyız derim. kızlara vurmadığım için azımda nakarat sıvi varsa suratına atarım. AA ama çocuğu döve biliyoduk dimi tualete kafasını sokar şifonu çekerdim :D
01 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yapmadan çekip gider gerçeği öğrenmeye çalışırım. Bazen cidden gördüğümüz şeyler göründüğü gibi olmuyo. Ama eğer gerçekten aldatıyosa yapıcak bir şey kalmamış demektir boşa sinirlenip yıpranmanın anlamı yok bence
01 YorumlaAldattıgı erkek dayak yer o kesin kıza gelicek olursak tamamen 2 gün sonraki ruhsal halima göre ya intikam alırım ama biraz farklı duygusal acıdan tamamen acı çekmesini isterim bunun için her şeyi yaparım ya da bir daha yüzüne bile bakmam
01 Yorumla
+1 yılo an gider tekme tokat dalar bütün ortama rezil ederdim onu hatta o an ses kaydına videoya falan alıp tüm arkadaşlarına yollar işte bu adam böyleymiş diye insan içine çıkarmazdım
01 YorumlaTepki vermem keskin bir bakış atarım o bakış hayatinin sonuna kadar aklından çıkmaz. Daha sonra onu ve gördüğüm herseyi o bir dkkalik sahnenin icinde gömer giderim.
01 Yorumla1. si ne kadarlik bir iliskiden bahsediyoruz ve sevgi seviyesi ne
2. si Ne yapabilirsin ki seni hice sayip başka biryle olduğunu gözümle görsem öldürecek halim yok beni pas geçen biri icin elini kana bulamaya ayrica onu öyle bir assagalarm ki yasadigina pişman olur insan içine cikamaz01 YorumlaYanlarına giderim, kolay gelsin deyip geçer giderim. Fransız rahatlığı böyle birşey. Tavsiye ederim hepinize. Sence bu durum normal mi @spagetting ben ikizler erkeğinden çok fransız erkeği olabilir miyim?
04 Yorumla- +1 yıl
Tam bir ikizler erkeğisin
+1 yılO anki duruma bağlı, sinir krizi geçirip çocuğu dövebilirimde, kızın karşısına çıkıp öyle durup hiç bişey demeden çekip giderimde (sonradan intikam almak şartıyla :D) ama büyük ihtimal orada masayı vs dağıtırım gibi geliyor
01 YorumlaO saniyeden sonra tüm irtibatımı keserim. En ufak bir muhabbet, özür dahi dilemesine izin vermeden. Ve ne olduğunu dahi anlamadığı bir anda, bir süre sonra hak ettiği nefreti tadacaktır...
01 Yorumla
+1 yılHiç çaktırmadan orayı terk ederim. Sonra eşim olacak kişiye daha yakın davranarak üstündeki mal varlığını üstüme yaptırıp aldattığı kadına yollarım :)) Çocuğum da varsa, onu da düşünmeliyim..
01 YorumlaNişanlımı ve kuzenimi aynı yatakta yakalayan biri olarak bu soru tam benlikmis :) hiç bişe yapmadım söylediğm iki kelime onlara yetti hala da cezalarını çekiyorlar
04 Yorumla
+1 yılYanımda buna teşebbüs edebiliyorsa eğer ben yokken kim bilir ne yollarla aldatıyordur diye düşünürüm hiç bir şekilde hayrı yoktur o insanın zaten gözü kaşı ayrı oynayandan korkacaksın bu devirde
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen o yüzden öyleleri hep uzak dursun bizlerden
Gözümle gördüm. Anında tiksindim. Bir insandan soğuma hızım ışık hızıyla yarışır. Ne uğraşcam intikamla Allahn en aciz kulu kendisi. Hayatı boyunca bunun vebaliyle yaşıycak zaten benim bişey yapmama gerek yok.
01 YorumlaCaktirmadan fotografini cekeceksin, aksam konusurken diyeceksin ki askim bugun ne yaptin, gunun nasil gecti diye, anlatsin o, sonra fotografi gondereceksin yanındaki kim diye, sacmalamasini izleyeceksin. Sonra guler misin ağlar misin :/
13 YorumlaAninda oraya gider tokadi basarim. Hem beni aldattigi kiz onun ne mal oldugnu anlar hemde ben iyi bo tokat atmis olurum. bir daha da tellerine cevap vermem hayatimdan cikaririm
01 YorumlaOnu yapabilecek karaktere ve yapıya sahipse onun kalbi aynı... benzemiştir artık o boşluğu siz doldurun bu durumda hayatta başarılar derim kitabımdan da silerim...
01 Yorumlaçeker giderim, birdaha hiç bir telefonunu açmam, kisa zamanda numarami degistiririm. Ve allaha havale eder daha iyisini bulacagima, onun ise sürünecegine inanirim.
03 YorumlaO an tum gucunu toplayıp kafanda bişeylerin bıttıgını anlayıp o kısıyı orda cok acayıp rezil ederım. Sonrası olaya göre gelişir ya kavga cıkar ya giderim :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bunu yaşadım. 2 yıllık ilişkimdi ve güvendiğim bir insandı. telefonunda aşk mesajları yakaladım eski sevgilisi ile olan. kıskançlık içimi yiyordu ama belli etmedim. ona herhangi bir şey yapmak ya da kötü bir söz söylemeyecek kadar seviyordum. suçu kendimde buldum belki yanlış bir insana güvendim diye ya da onun başka birisini tercih etmesine sebebiyet verdim diye.. sesiz sedasız kayboldum hayatından.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgerçekten bir izi kalıyor bu doğru. en doğrusunun bu olduğunu düşündüm ve en zorununda aslında.
+1 yılO an patlatırım bir tane benim gibisini bulmuş bide başkasına bakacak? O kafa bonzaide bile yok :)))
11 Yorumla
+1 yılcep telefonunu çıkarır o anın fotoğrafını çekerim :)
sonrada "ilk tanıştığımız yerde seni şu saatte beklerim" derim.
benim olan kadın benimle evlenmiştir. başkalarına göz dikmem01 Yorumla
+1 yılİkisinide Hastanelik etmesem adam değilim. kızın bacağını ayırıp lades tutuşurum kafasını patlatırım Çocuğun omur ilik soğanına depik atarım adoket yaparım parmaklarım kırılana kadar yumruklarım sonra arabanın arkasına bağlar sürüklerim. Bukadar.
01 YorumlaBağırsaklarından kolye,
Gözlerin küpe yaparım.
Ciğerini deşip b*ok köpek balıklarına yem yaparım.
Aletini kesip kendi g*tüne sokarım.
Kafasını sopanın ucuna takıp Bisikletle dünya turuna ibret olsun diye çıkarım.02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yıl31.media.tumblr.com/.../...ef3LJK1rzagpno1_400.gif kes l*n sesini :D
03 Yorumla- +1 yıl
arada adamın burnuda kaynadı ona çok güldüm :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce o yanındaki kızı güzelce bir döverim bayıldığı an benı aldatan pislik şahsın suratına tükürür osmanlı tokadını basar çekip giderim. Sonra intikam ıcın bırseyler düşünürüm işte.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyapsın ya yapmasın demiyorum ama yaptıysada sonuclarına katlanmak zorunda :Dd
- +1 yıl
manyak bu *
Cevap sahibi+1 yılsaol :D
+1 yılYanlarına gider Naber aşkım , arkadaşın kim derdim... tabi kafamda Sevgilimi çılgınca bicakladigimi hayal ederdim ama caktirmazdim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. hakkımda hayırlısı neyse o olsun dersin sesizce orayı terk edersin. intikam almak medenice bir şey degil. bütün ilişkini kesersin
05 YorumlaÖfkemi kontrol edebilirsem cekip giderim benim kimseye karsı ıntıkam alma gibi bir duygum olmaz, muhatap olmam yoluma bakarım
04 Yorumlagaleri8.uludagsozluk.com/.../...h-gülen_548971.jpg
bu moda girerim13 YorumlaGördüğümü belli etmem ertesi gün koluma birini takar aşkım kusura bakma senden daha iyisini buldum yanımda gezmen bile utanç verici bir daha beni arama derdim o travma yeter ona...
01 Yorumlaasla. gidip bravo der ki oda içim rahatlasın diye derim onu öldü bilirim. bu ihaneti yapanın hayatımda yeri olamaz
01 Yorumla- Devamını Gör (354)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat