Elbette hepimiz bir kez bile olsa bir durumu yaşadı veya yaşattırdı değil mi. Aldatmak bence özgüvensizliktir, ne karşındakine ne de kendine güvenin vardır, bunun sonucunda da aldatırsın ya da aldatılır. Aldatılan insanın özgüvensiz olduğunu düşünmüyorum. O bence bizim enayiliğimiz dimi, o yapmaz, o öyle biri değil vs vs.. Peki daha önce aldatıldığınızda ya da aldattığınızda, bu durum gün yüzüne çıkınca sizin ve karşınızdakinin tepsileri nasıldı?
Aldatıldığınız ortaya çıkınca siz ve karşınızdaki ne tepki verdiniz?
Aldatıldım yakaladığım da da açıklama yapmaya çalıştı. Bende aldatmanın açıklaması olmaz. Kavga etsek çözümü de olmaz. Sonuç belli ayrılcaz hiç yormayalım birbirimizi bitti dedim gittim. Aldatmış zaten neyin kavgasını edecem. Ben bir şeyi çözmek istersem karşımdakini affetmek istersem tartışım yoksa gerek duymam. Uğraşamam.
Daha önce böyle bir şey yaşamadım ama yaşasaydım bile bana iğrenç yüzünü ve midesini gösterdiği için mutlu olurdum. Tâbii ardından boşanma ardından tazminat davaları efendim şöyledir bunlar;
Aldatmadan ayrı.
Evli iken zina suçundan ayrı.
Beni rencide etmekten ve utandırıcı hale düşürmekten ayrı.
Tazminat davaları ile elinde ne varsa ne yoksa alırım malının mülkünün tazminini ekstra bir de dava açıp bana bu suçlarından dolayı şahsıma ödeyeceği yüklü bir tazminat davası açarım. Ve zaten yüzde 99 bu davaları kazanırım.
Efendim ondan sonra bu hatuncuk bir heves uğruna başka bir erkeğin koynuna girmenin utancını, acısını ve ödeyeceği yüklü tazminat paralarının hesabını kitabını yaparken. Ben ondan alacağım o güzel paraları başka kızlarla yemeye devam ederim taa ki ondan gelen paralar bitene kadar ki öyle çabuk bitmez o işler en az 10 yıl öder. 😂
Yani kızlar, beyler bu işler öyle filmlerde, dizilerde görüldüğü gibi kolay bitmez. Evlilik içerisinde böyle suçların çok ağır tazminat karşılıkları var hele hele iyi bir avukat tanıdığınız ile (ki benim çok var) o kimseye hayatı dar edebilirsiniz. O sebebten mütevellit akıllı olun, madem sevmiyorsunuz boşanın, bakın işinize gücünüze hayatınıza bakın. Ha yoksa kişisel fantezileriniz uğrunda koşmakta kararlı iseniz hayatınızdan maddi anlamda 8 - 10 yıl boyunca birilerini sadece zengin edersiniz. Tâbi bunun sonucunda sizde zaman içinde oluşacak psikolojik ve sosyal çevreye olan sıkıntılarınız hat safhaya çıkacaktır.
Yani demem o ki kendinizi yakmayın vücudunuzu da fantezileriniz uğruna birilerine satmayın hadi kolay gelsin. 😂
Aldatılınca bir insan çok ama çok üzülür çok hemde gerçekten sevdiğinden beklemediği bir hareket sonuç olarak, sonrasında ise kin tutabilir ancak kin tutmaması lazım kin tutmak falan intikam almak asla bana göre birsey değildir ki böyle birsey yapmam yani kin tutsak ne değisir kin tutmasak ne değisir? iyi ki aldatmıs derim çünkü bu sekilde gerçek yüzünü görmüs olurum, böyle olması anlayacağınız bir insan aldatıyorsa zaten sevmediği için aldatıyordur ancak aldatan insanların çoğu pismanlık yasar zaten pismanlık olsada aldattıktan sonra önemi yoktur artık.. çünkü bu sekilde asla gerçekten sevmediğini göstermis olurlar ki aldatan insanlara kin tutmak hatadan baska birsey değildir bu dünya ya kendilerini fazla kaptırıyorlar ancak son güler herzaman iyi güler birgün hepimiz gideceğiz dünyadan ozaman ise adalete yakalanacaklar kimse yaptığı kötülüğün bedelini ödemeden bir yere gidemez.