AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
235Cevap
hiç bir şey yapmam sadece tokat atar mutluluklar dilerim
mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum :D sen atarsan eğer :D
birazdan atarım
ona gorunup hicbirsey demeden cekip gittim ben bunu yasadim
kötüymüş ya sonra naptı peki?
onun naptigi degilde damla damla eriyip utandiginida gordum
Gözle herkez aldatır illerde evlenince anlarsın cokta umursamazsın
yok gözünün önünde oluyo demek istedim
Valla elime bir odun bulurum baya bir patlatırım sert sonrası psikolojime bağlı.
anladm D:
yeter be yorum yapmayn suna artk :D her ana sayfaya gırısmde cıkıyor yeter.
ha ha ha :D ne soru sormuşm :D sen niye yapıyosn :D
bakkkkkkkkk :D boyle yaparak benı kandıramazsnız yorm yapıyorsnz yıne guncelelnıyor ben yorum yaparsam yıne guncellenecek bu ısın kurtulusu yok nabalm cekecez :)
banane yorum yapcam :D
sen yap ama ben yapmayacağım derken bile yorum yazıyorum bunu yapmamalıyım :)
hahaha canıma değsn :D
O DEGLDE FENA GUNCELLEDK SORUYU :D
evet ya her dk yorum geliyo :D
başarılar. d güzel kültür soruları sorun da bnde dogru duzgun cevap verm =) en azından bu seklde degl :D
onu da yaparız ;)
Allah askına kaldır su soruyu ya valla sıteden sogudum soguyacam ana sayfa hep aynı :D
Gözümle aldatıldığımı görürsem sen beni nasıl gözümle aldatırsın der gözümü çıkarırım :P
of ya :D
Öyle açık net yani :D
O kisi gozumde biter zaten , suratina tukurup giderim.
vurmaz mısın bir tane de?
O an cikarim ordan , cunku öfkem vurmaya kadar gitmez öldürmeye kadar gider
ouww.. o derece diyosn
Nefretim de sevgim kadar buyuktur
doğrudur
Yani ben gozumle goruyorum zaten baska seyle goremem ki :S
alkış sana!
Tisikkurler sipirmen. s. s
:D :D
:D :D gul iste fena mi ya? Aldatan aldatsin. Ben de aldatildim hic belli oluyor mu oradan :P
yok :D
Olmaz tabi :P
:)))
İntikam almam ALLAH'ndan bulur o zaten. Öyle bir ilişki yaşarkende zaten ne kadr mutlu olabilirler ki. Herkes yaşattığını yaşar. Ben aldatlyorsam onunda başına bir olay gelr elbet yatacak yeri yok onun :) cok ah alr bde iste o zamn vay haline :)
evet cok doğru onun da başına gelir elbet.. o zaman anlar
Çok yanlş yapms olur ama gec olmus olur. Bide pisman olup dönmelri yok mu adami deli ediyorlar
asla kabul edilemez!
Asla. Bazıları çok sevdiğinden dönerler o da aptallık
evet
çekip giderim daha sonrasında konuşurum. intikamla falan uğraşmam
hmm...
Sende bir baskasiyla gidip onun seni görmesini farkettir mesela :) insan kendisine yapilmasini istemedigi biseyi baskasinada yapmamali dimi ama.
evet haklısın
Gelmişini geçmişini 7 ceddini sülalesini gelenini gidenini sevenini sevdiğini üzülenini... kondiklerim :D (daha uzatırdımda uzar baya :D
hahahahaha :D
döverim aldatanıda aldattığınıda Allah ya onlara verir ya bana ama yine de öyle bir durumdan Allah korusun
amin
Hiçbir şey. Özel bir konuşma dahi yapmam direkt bittiğini söylerim öyle bir insana harcayacak vaktim yok
cok doğru
Fotoğraf çeker cepten atardım ve bitirirdim. Yüz yüze ona bir şans tanırcasına konusmazdım müdahelede etmezdim
en güzeli
Hani yatağa atılıp sonra terkesilen kızlar var ya. Heh işte o kız bunu hakeder... Yoklan ben döverim 😄
:D :D eline sağlık
müdehale nasıl ediliyor bilmiyorumda
müdahale etmem. beni görmesini sağlarım 1 şekilde. gözünün içine bakar, dönüp arkamı giderim.
o yeter ona diyosn
ona yetip yetmemesi umrumda değil bana yeter
Yemin ederim kirilmadik yerlerini koymam o kizinda saclarindan tutar sürüklerim yoldaa aglata aglataa sonraa derimkii allah brlani versin senin
ohh eline sağlık
Eyvallah. Zaten beni taniyan biri yapamaz oyle
hmm
Kiza kufr etcek sart :D , aldatan kisiyede bir tokat atmadam cejkip gidemem valla. Baya cirkeflesdim :D
:D oh ne güzel :D
bazısı der bnde onu aldatırım hiç öyle yapıp ne onun seviyesine inerim nede kendimi basitleştiririm sıkıcaksın topuklarına anlasın hatasını :) sonrada görme bir daha yüzünü arkadaş
olan sana olur uğraş dur bence ona bile gerek yok
hiçbirşeyde olmaz emin ol canım ne işlerdrn yırtan insanlar var en mantıklısı bu bak bakalım bir daha yapıyo mu
:)))
kendimi bir gösteririm napıyonuz bakıyım burada diye bir sorarım sonra ne halleri varsa görsünler çeker giderim
napıyosnz mu? enteresan :D
işin gerçeği soruyu iyi niyetli olarak düşünmüştüm ama sanırım sen yatakta yakalamaktan bahsetmişsin o durumda da görsem erkeği doğduğuna pişman ederim eğer kadınla aramda resmi bir bağ varsa sonuçları daha farklı olur ama bir o* için kendi hayatımı mahvetmem itin götüne sokarım cümle aleme rezil ederim
göör sdüüm çokk acıı soka gryorsunkii agzın acık kalyoorr
:((
Aldatıldığımı daha dün öğrendim, içimde acı yoktu, sadece kin ve nefret birikti ve bırakıp gittim işte. beni adam yerine koyupta özür bile dilemedi, sanki aldatan taraf benmişim gibi
hiç umrunda olmasın allah seni korumuş öyle düşn
bu saatden sonra yapacağım tek şey bu
haklısın
bir bardak soğuk su iç hayat hala devam ediyo salla gitsin
diyosun
Çekip giderim
Çekip gitmezsem sonuclari kötü olur
Aldatan biri için böyle salaklıklar yapmam
evet bencede en doğrusu
İkizi var heralde der susarım. Bana yalan söylemez cünkü asdfghj:)) ağzına kürekle vururdum;)
hahaha bu cok iyiydi :D
Çekip giderim vicdan azabı çeksin bidaha ne yüzümü görür ne sesimi duyar hayatından çıkıp kaybolurum o ızdırap ona yeter
benim bayan arkadasım eşini başka bir erkekle yakalamıştı :/
ay cok kötü bir durum ya naptı peki
2 tanede evladı vardı küçüğü bebekti büyügü 5 yasında.. aradan 3 sene gecti, cocuk hala unutamadı bu durumu.. boşandı arkadasım napılabilirki :/
ayy kıyamam ya
kanka eic seçmeyeceğin için fazla kasma gereği duymadım.
nerden biliyosn belki seçicekdm :D
tahmin ettiğim cevabı verdin ama 201 kişiyi seçmemişsin beni mi seçeceksin.
bekledm belki daha iyi cevap gelir diye hep birikti sonra baksana :D
o ana bağlı aslında ama yazıklar olsun der çeker giderim.
aynen en güzeli
ben intikam alınması taraftarıyım hem de en acı şekilde..
bencede
çünkü altta kalmayı hiç sevmem. kin de tutmam gerçi ama bir cevap verilmesi gerekiyor bu noktada. alıcaksın yanına kızı nispet yapar gibi bilerek önünden geçeceksin oh:D
evet bu da güzel taktik :D
sende az değilsin haa. içinde intikam tohumları besliyorsun gibi geldi bana:d
öyleyimdir
ama seni aldatacak olan erkeğin de aklından şüphe ederim yanii
tsk edrm
rica ederim
Aslında intikam en mantıklısi ama o an mantığın devreye gireceğini pek sanmıyorum :)
bazen insan değmez diye de düşünebilir
Ewt aslında suratına tukurmeye bile değmez haklısın ama o anki psikoloji insana neler yaptırır bilinmez tabi
evet cok doğru
Gider yuzune tükürürüm. kızada geçmiş olsun der çeker giderim
niye geçmiş olsun?
Büyük ihtimal o kızıda kandırmıştır. yanı kızında haberı yoktur benden. nekadar ığrenç bir ınsanla çıktığı için geçmiş olsun derım
hmm anladm
çeker giderim Allaha havale ederim kendinisi başka yapacak bir şey yok.
anladım
Yumruğu suratının ortasına gömerim bir daha da karşıma çıkamaz
ouww cok sert :D
7 ay önce yaşadım sessizce çekip gittim hiçbir şekilde bana bir daha ulaşamadı bir şey demeden hayatından çıktım
en güzelini yapmışsın
Kıza söylerim o kisiliksizi o kızla beraber döverim onun işi bittikten sonra kızı tek başıma döverim 😁😁
çok zekiceeeeee :D bayıldım bu fikre :D
Ben döverim her şekilde de sen dikkatli ol yinede :D
neden
Dayak yeme :D
yemem :D
Peki :D
gülerdim elimde koz varsa oynardım fazlası değil zihnen acı çekmesi yapabileceğim bişeyse yapar yapamazsam öenmsemezdim
anladım...
o bayanı ya da adamı öldürsen ne olcak? yapılan ihanet aldatma yapılmış bir kere. boşa kürek çekilmez.
evet eline bişey geçmez
Allah düşürmesin öyle durumlara düşünmesi bile kötü. ceketini alıp çıkıcan muhatap olmaya gerek yok kii
evet ama işte cok zor ya
aynen başına gelmeyen bilemez
evet
Herkes vururum giderim silerim falan demiş :D bu yüzden mi aldatan erkekler/kızlar yalnız kalmıyor :D
enteresan :D
Kesinlikle :)
intikam mı ödül olur o :D
umursamam sevse öyle yapmazdı sevmiyorsa artık benim sevgimi de hak etmiyor demektir
ama için içini yemez mi? hiç bişey yapamamak zoruna gitmez mi?
yapamamak diye birşey yok yapmamak var ve değmez elini bile oynatmana
ilk başlarda yiyebilir ama sonradan umursamazsın
zamanla geçer diyosn
tabiki umursama hayatını yaşa :)
Sadece hayatımdan çıkarırım müdahale etmeye intikam almaya bile değmez beni aldatan biri içinde bir damla bile göz yaşı dökmem
değmez bence de ama insan dayanamaz ya
Evet o da var güveninin boşa gittiğini görünce
aynen öyle
ikisini soyarım sonra fotograflarını cekerim internete yayarım daha sonra erkeğe etek giydiririm o şekilde sokaga cıkartırım taksim meydanında dolaştırırım
rezil etcen yani :D
tabiki yok istersen birde tebrik edeyim
tepkimi ortaya koyarım Ağzıma geleni sayarım pişman ederim ikisinede Allah karşılaştırmasın Alah korusun iyilerle karşılaştırsın
aynen ya amin
İkisinide kolundan tuttuğum gibi kapıdışarı ederim kıyafet filanda vermem artık insanların yüzüne nasıl bakarlar bilemem ve şehri terk ederim
en güzeli
Aynen hiç affetmem
evet
Gider tanışır , bu mu l*n beni aldattığın kevaşe der yardırırım.
Laf sokmasam olmaz.
Ayrilirim. Oylede yaptim. Yine olsa yine yapmam suphelendigim an tekmeyi totosuna koyarim
Yoo derim yetiyor mu yetmiyorsa bende gelem. Geniş insanım kasmaya gerek yok
hahaha :D cok cooll
Ben ayrımcılığa karşıyım çoçuğu dövüyorsam kızı da döverim...
hakederler bence ikiside
Allah korusun diyelim
amin
İlk önce bana bir inme iner, sonra ikisini de tokatlar küfürü basardim
ben olsam onu bile yapmam
dusunmek bile istemiyorum halini. akillidir o oyle bir hata yapmaz
inş yapmasın zatn :D
yani
:))
Allah kimsenin başina vermesin çok zor cidden aldatsa o kadar ayar olunmaz heralde.
zor drum
Kesinlikle öyledir başima gelmedi ama tahmin edebiliyorum..
aynen bende
Ordan ayrilir, musait bir yerde sinir krizi gecirirdim:)
hahah :D
çekip gitmek en güzel intikamım olur zaten ne gerek var saçma sapan şeyler yapmam
evet mantıklı
Gördüm zaten aldatıldığımı. Sessizce çıkıp gittim ve sonra intikamımı acı olarak aldım
ne yaptın?
Ne yaptığımı söylesem olmaz suç çünkü bu ama kısaca rezil ettim diyebilirim
merak ettim
yapacaklarımın yarısını ben bile tahmin edemiyorum :)
adamı yipratirum :)
uwwww
öldürmeyi öyle çok istedim ki anlatmam ama gel gelelim değmez bir şerefsize ahireti yakmak
aynen öyle.. herkes ister ama değmez
yanlarına gider hayatımdan çıkmasını sölerim. bir daha o yöne bakmam.
ben onu bile demem
doğru onu bile yapmayabilirsin. daha sonra polemik yaşamamak için kendimi gösteririm ve cevabını verir orada bitiririm daha sonra af özür v. s. duymamak için
Yanlarına gider kolay gelsin derim herhalde:) o an ki psikolojime bağlı hersey olabilir:))
:D evet o ana baglı bencede