kız arkadaşım ile 1 seneyi geçen güzel bir ilişkimiz var. benim bu konu hakkında hassas olduğum için daha öncesinde bana yaşamış olduğu geçmiş ilişkisinden, eski sevgilisi ile seviştiğinden felan çok temel düzeyde bahsetti. normalde bu duruma aşırı takıntılı olmama rağmen maksimum 1-2 ay içerisinde atlattım ve hatırladığımda beni bu durum üzmez oldu. fakat birkaç gün önce bana daha önceden ondan ayrılırım diye bahsetmediği ama bilmemi istediği kısa bir ilişkisinden bahsetti. tam ilişki de denemez 1 hafta sürmüş sonuçta. f*ck denmesi daha doğru olur. fakat bu kişi benim eski yakın arkadaşım ve uzun zamandır konuşmadığım kendisinden de pek haz etmediğim birisiymiş. öğrendiğimden beri darmaduman haldeyim ve geçmiş ilişkilerinden bahsettiğinde bu kadar etkilenmemiştim. sizce bu durumu nasıl unutup normalleştirebilirim?
-Rica ediyorum kaçıncı yüzyıldayız bırakın bu zihniyeti geçmiş ilişkisi seni hiç alakadar etmez yazacaksanız yazmayın-
-Rica ediyorum kaçıncı yüzyıldayız bırakın bu zihniyeti geçmiş ilişkisi seni hiç alakadar etmez yazacaksanız yazmayın-
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer