• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kıskançlıktan nasıl kurtulunur?

MeLody
MeLody Takip Et
Yoda Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sevgilimi aşırı boyutlarda denebilecek şekilde çok kıskanıyorum, yok mudur kıskançlıkla başetmenin bir yolu? :S

Kıskançlıktan nasıl kurtulunur?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• natuka
    natuka Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 47%
    +1 yıl

Kıskançlığı ikiye ayırabiliriz; sağlıklı olan kıskançlık ve sağlıksız olan kıskançlık olarak.Sağlıklı kıskançlıkta, ortada eşinizi/partnerinizi kıskanmak için açık ve net kanıtlar mevcuttur.Örneğin, eşinizin cep telefonunda, başka bir insanla yapılan uygunsuz içerikli mesajlar bulabilirsiniz ya da eşinizi dışarıda bir ortamda başka bir insanla çok samimi bir şekilde görebilirsiniz.Bu durumda hissettiğiniz kıskançlık gerçek bir sebebe bağlı olan normal bir duygudur.

İkinci olarak bahsettiğimiz sağlıksız kıskançlıkta ise, kıskanmak için eşinizin bir şey yapmasına gerek yoktur. Siz, eşinizin herhangi bir davranışından, ya da gerçekte problem oluşturmayacak bir tutumdan eşinizi kıskanabilirsiniz. Bu duruma örnek vermek gerekirse, eşinizin yaşanan bir aksaklıktan dolayı eve geç gelmesi gerektiğinde, sizin bu durumdan bambaşka anlamlar çıkararak kıskançlık yaşamanız gösterilebilir.

Sağlıksız kıskançlık, ikili ilişkileri, hem kıskanan hem de kıskanılan için çekilmez hale getirir. Kıskanan insan, yaşadığı endişe, korku, öfke duygularının ateşinde kavrulurken, kıskanılan eş ise hayatının devamlı kontrol edilmesinden, kendisine karşı duyulan güvensizlikten ve kısıtlanmaktan dolayı psikolojik problemler yaşayabilir.

Kıskançlıktan Kurtulmanın Yolları...

İlk olarak kıskançlığınızın türünü belirlemelisiniz. Yaşadığınız kıskançlık sağlıklı bir kıskançlık mı yoksa sağlıksız kıskançlık mı? Bunu belirlemek için, eşinizi nelerden kıskandığını düşünmeli ve gerçekten ortada ilişkinizi tehdit eden bir durum var mı değerlendirmelisiniz.

Eğer ortada eşinizi kıskanmak için net kanıtlar olduğunu düşünüyorsanız, bu durumu eşinizle konuşmalı ve birlikte bir çözüm yolu bulmalısınız.

Eğer ortada ciddi anlamda bir kanıt yok ve siz hala yoğun bir şekilde kıskançlık hissediyorsanız, yaşadığınız kıskançlık büyük ihtimalle sağlıksız bir kıskançlıktır.

Sağlıksız kıskançlık yaşayan kişiler, yaşadıklarının sağlıksız olduğunu belirleyerek ilk adımı atmış olurlar.Durumu tespit ettikten sonra, hangi durumların, sizi kıskançlığa sürüklediğini belirleyin.Bunlar, eşinizin başka bir erkekle/kadınla konuşması, eşinizin o gün eve geç gelmesi ya da sizin eşinizi telefonla aradığınız zaman telefonun meşgul çalıyor olması gibi durumlar olabilir.

Sağlıksız kıskançlığınızın sebeplerini belirledikten sonra, belirlediğiniz sebeplerin üzerine düşünüp, ana sebepleri bulabilirsiniz: Örneğin, eşinizin herhangi bir karşı cinsiyle konuşması gerektiği için konuştuğunu ve sizin bu sebeple eşinizi kıskandığınızı varsayalım.Bu durumda kıskanmanızın ana sebebi, sizin temelde eşinizin sizi yeterince çekici bulmadığı için herhangi bir insanla sıradan meseleler için konuşurken bile o insanı sizin yerinize tercih edeceği korkusu olabilir.

Bir an için aklınızdan geçen kıskançlık sebeplerine dair en kötü senaryonun gerçek olduğunu varsayın. En kötü ihtimalle neler yaşarsınız? En kötü ihtimalde yaşayacağınız şeyler gerçekten çok mu korkunç?

6
    4 Yorumla
    • natuka
      natuka
      +1 yıl

Aklınızdan geçen olumsuz senaryoları düşünüp, “bu durumu başka birisi yaşasaydı neler düşünürdü ve nasıl değerlendirirdi?” sorularını kendinize sorun.,

Olumsuz ihtimallerin yanında olumlu ihtimalleri de aklınıza getirin.

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

Allah korusun, gerçekten de korkunç.. bu yüzden kıskanıyorum bende işte:(

Yorumla
    • natuka
      natuka
      +1 yıl

sonuçta karşınızdaki insan bir düşman değil, değer verip sevdiğiniz eşiniz.En azından bunu hak ediyor olmalı.

Evlilikler güven üzerine kuruludur.Siz eşinizi gerçekten kıskanacak bir sebebi apaçık görmediğiniz müddetçe eşinize inanmak zorundasınız.

TAMAMEN ALINTIDIR..

Yorumla
    • sersernm-tiryaknm
      sersernm-tiryaknm
      +1 yıl

+1

Yorumla

En İyi Cevaplar

• kr4L07
    kr4L07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 61%
    +1 yıl

Şeytanın yarattığı bir gökkuşağı gibidir kıskançlık. İçinde siyahtan mora doğru her tür karanlık rengin kıpırdadığı bir gökkuşağı… Sevdiğin tarafından sevilmediğin endişesinin yarattığı keder. İstediğine dokunamamanın getirdiği huzursuz, yalnızlık duygusu, beğenilmediğine inanmanın yarattığı aşağılanma, bir başkasının sana tercih edildiğini düşünmenin getirdiği eziklik ve öfke... Alay edilme korkusu. Benliğine olan güvenini kaybetmenin sonucunda kendini değersiz görme. Bir başkasının beğenisine muhtaç olduğunu hissetmenin zavallılığı…

Bütün bu karanlık, bu yok edici duygular demirden bir kapak gibi kapanır üstüne. Kendini tutsak, kıskandığını özgür görürsün. Ne gariptir ki, seni sevindiren o gülümseyiş artık seni aldatmak için olduğunu düşünürsün. İşte bu sefer kuşkularına düşmanlık karışır. Bir insanın, birini hem sevip hem de ona düşmanlık duyması kadar taşınması zor bir duygu ikiliği inanın az bulunur.

Bunca olaydan acı çekmişsindir. Tek kurtuluş yolu şudur belki de; sevdiğini sevmekten, kıskandığını kıskanmaktan vazgeçtiğinde, çektiğin acının intikamından da vazgeçeceksin demektir!

4
    0 Yorumla
  • topuklu
    topuklu Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.

Öncelikle kendine bi inandırmalısın.Sen kıskansanda kıskanmasanda hiçbişey değişmiyor aksine onu çok sıkıyosun.Belkıde kafanda üretiyosun yazıyosun onun aklında olmayan şeyleri aklına getırıyosun,guvensızlık hıssı verıyosun.Bunlar tbıkı ılıskıyı kotu etklıyo.Şimdi şöyle düşün.Çok güzel son model bi araban var nereye gıtsen dıkkat çekıyor.Herkes bakıyo fılan.Ama o araba senn.Yanı sadce ornek verıyorum :) sureklı kendıne telkın yap.o zaten senın ve senı sevıyo bu değişmez diye düşünceksin.Hergun kendıne söyle tekrar et.Kıskanmanın bıze zararı var,o zaten benım diye.Çok fazla sıkarsan bunalır zaten.Kıskanmadığın ılgılenmediğin zaman o senınle daha çok ılgılenır ışın bu yonude var.Dengeler değişebilir.Kendını tutmayı öğren.

9
    10 Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

teşekkür ederim, çok güzel anlatmışsın, dediklerini deniycem ve örnekte çok olmuş, evett çok bakıyorlar ona bz birlikteyken:(

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

örnekte çok güzel olmuş demek istedim*

bazen hemcinlerimden işte bu yüzden nefrett ediyorumm.. ya inanılmaz bakıyorlar biz birlikteyken:(

Yorumla
    • topuklu
      topuklu
      +1 yıl

rica ederim :) bi çok arkadşımda gordugum sorun bu malesef.aslında bıraz rahat bırakıp ılgılenmıyomus gıbı yapınca denge degısıyo.bızım ıcın mucadele edıyorum kendımle ve kıskanclık yonumu torpuluyorum kavga etmeyelım dıye huzur ıcın flan dendiği zaman hatta daha fazla değerlenıyo kız.ama erkeği fazla sıkınca nefes almak ıster.ve buda ıyı sonuç doğurmaz malesef.

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

maalesef.. bn defalarca yaşadım bu olayı, psikoloğa da gittim ama ne yapsam kurtulamıyorum :(

Yorumla
    • topuklu
      topuklu
      +1 yıl

sureklı kendıne hatırlatıcaksın,hatta yaz.hergun.telkın yapıcaksın o zaten senın ve bu onu benden uzaklaştırabılır bu bıze zarar verebılır dıye.kıskançlık bıze zarar veremez.ben bunu sürdürürsem bize zarar veririm.benim elimde diye düşün.

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

deniycem canım çok teşekkürler :)

Yorumla
    • topuklu
      topuklu
      +1 yıl

rıca ederm canım :)

Yorumla
    • leyla38
      leyla38
      +1 yıl

topukluya katılıyorum;) +++

Yorumla
    • incibas001
      incibas001
      +1 yıl

cidden psikoloji doktoruna git gitme ye müsaitsen bi sakinleştirici at hiç bişiyi tınlamıyosun :)

Yorumla
    • justhe
      justhe
      +1 yıl

yazdığın ve düşündüğün şu mantığın tamamı yanlış. "kıskançlık ve müdahale etmek" farklı kavramlardır.

Yorumla
  • böceek_-92
    böceek_-92 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

senın halını o kadar ıyı anlıyorum ki. bence bu aşırı sevgıden baglanmaktan kaynaklanıyor..ama aşıırısı gercekten cok kötü sonuclara yol acabılıyor. ornek ben sevgılımı cok kıskanıyordum aynı senın gıbı hep derdı bana ben senı sevıyorum bırak aartık su huyunu soğuyorum senden dıye ama yok ıste kendımı kontrol edemedım ayrıldık :( sana tavsıyem eger o kız arkadaslarıyla konusurken kıskanclık yapıp kavga cıkarıyorsan oradan uzaklas görme baska seylere yogunlas.. sende arkadaslarınla konusuyorsun erkek arkadasların var o anlayıs gosterıyor degıl mı mesela.. unutma o senı sevıyor :) hadı bakalım kolay gelsın..

2
    3 Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

teşekkür ederim canım, evt aslında tamamen anlattığın gibi bir durum var ve snin durumuna da çk üzüldm.. aslında benimkisi biraz ileri boyutta yani kızlar öyle yiyecekmiş gibi bakıyorlar ki, çıldırıyorum :(

Yorumla
    • böceek_-92
      böceek_-92
      +1 yıl

emınım o kızlar da kıskanclıktan çatlıyordur bence keyfıne bak :) o kadar kız arasından senı secmıs daha ne olsun onun için özelsın bunu bılıyosun :) boşuna keyfınızı bozmayın :)

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

ya onlara ne oluo ki zaten, çatlayıp patlasınlar zaten :S sırf bu tarz kızlar yüzünden hemcinslerimden nefret ediyorum ya canım.. ama bunu bizim aşmamız lazım, bunu da biliyorum..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

54

Cevap

52

Cevap

• uçuranitfayeci
    uçuranitfayeci Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50 , eic 39%
    +1 yıl

kendine hakim olacaksın.daha başından belli etmeyecek triplere girmeyeceksin.kavga etmeyecek tavır takınmayacak sabırlı olacaksın.ortalık sakinleşince parlamadan sinirlenmeden öfkelenmeden bir sohbet edasıyla sorularını sorabilir cevap alabilirsin. konrtolsüz kıskançlık hasete dönüşmektedir. ateşin odunu tüketmesi gbi hasette defterlerindeki iyiliklerini-sevaplarını yok etmektedir.(aşkım o kadın kimdi sana öyle doya doya sarıldı öptü seni.? amcanın kızı falanmıydı.? dayının kızımıydı.? kimdi o.? gibi) eğer o kimdi çabuk söyle o sürtk seni nedne öptü yoksa aranda birşeymi var yoksa beni aldatıyormusun.? allah belanı versin ben bunu hak edecek ne yaptım gibi ters hareketler çok klasik ve insanı hep hataya düşüren hareketlerdir. tersini yapar güler yüzle sohbet edasıyla sorarsan yani tatlı dille sorarsan hem kıskançlık anındaki hatalarından dalayı tövbede edebilirsin. (allahım be ne aptalmışım ya kızcağızın günahını almışım )gibi sakin akılla bunlarıda farkedebilir ayıklayabilirsin. bunun için herşeyin başı sabır+iyi gözlem+artı başbaşa kalınca veya bir gün sonra sohbet tarzında sormaktır ve peşpeşe sormamaktır.

2
    0 Yorumla
  • algos88
    algos88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

İlk olarak kıskançlığınızın türünü belirlemelisiniz. Yaşadığınız kıskançlık sağlıklı bir kıskançlık mı yoksa sağlıksız kıskançlık mı? Bunu belirlemek için, eşinizi nelerden kıskandığını düşünmeli ve gerçekten ortada ilişkinizi tehdit eden bir durum var mı değerlendirmelisiniz.

Eğer ortada eşinizi kıskanmak için net kanıtlar olduğunu düşünüyorsanız, bu durumu eşinizle konuşmalı ve birlikte bir çözüm yolu bulmalısınız.

Eğer ortada ciddi anlamda bir kanıt yok ve siz hala yoğun bir şekilde kıskançlık hissediyorsanız, yaşadığınız kıskançlık büyük ihtimalle sağlıksız bir kıskançlıktır.

Sağlıksız kıskançlık yaşayan kişiler, yaşadıklarının sağlıksız olduğunu belirleyerek ilk adımı atmış olurlar.Durumu tespit ettikten sonra, hangi durumların, sizi kıskançlığa sürüklediğini belirleyin.Bunlar, eşinizin başka bir erkekle/kadınla konuşması, eşinizin o gün eve geç gelmesi ya da sizin eşinizi telefonla aradığınız zaman telefonun meşgul çalıyor olması gibi durumlar olabilir.

Sağlıksız kıskançlığınızın sebeplerini belirledikten sonra, belirlediğiniz sebeplerin üzerine düşünüp, ana sebepleri bulabilirsiniz: Örneğin, eşinizin herhangi bir karşı cinsiyle konuşması gerektiği için konuştuğunu ve sizin bu sebeple eşinizi kıskandığınızı varsayalım.Bu durumda kıskanmanızın ana sebebi, sizin temelde eşinizin sizi yeterince çekici bulmadığı için herhangi bir insanla sıradan meseleler için konuşurken bile o insanı sizin yerinize tercih edeceği korkusu olabilir.

1
    1 Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

evet evet sanırım olay tam da başta sona anlattığınız gibi.. en ii cevap seçmek üzereyim.. devam edebilir misiniz lütfen, başka neler yapabilirim?

Yorumla
  • 0ğuzhannn
    0ğuzhannn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Aşık olduğun insani çok fazla kiskanmak gayet normal sevgili olmanın ilk adini attiginizda herşey sifirdadir guvenirsiniz birbirinize inanirsiniz zaman içerisinde sen hata yaparsan ve sevgilin bu hatani ogrenirse sana olan inanci güveni doğal olarak azalır ama asik olduğu için ilk hatada bitirmeye getirmez, getiremez zaman içerisinde bu tur hatalar iki taraf içinde tekrarlanirsa ilişkide inanç güven kalmaz.
    Bunun için birbirinizden ne istediğinizi bilmeniz lazim.
    Örnek veriyorum birbirinizin sosyal medya kullanmasini istemiyorsunuz güzelce konuşup karara varip kapatin. ( mesela biz kapattik sonra ben başka arkadaşlarinin hesabından sosyal medyaya girdiğini öğrendim o an sanki dünyam yikildi aci olan kismida bu kapatma fikrinin ondan cikmasiydi. Bu durumu öğrendiğimde yanimdaydi aciklamasini yaptı özür dilemeye getirdi ama çok geç hala ilişkiye devam ediyoruz ama bende artik güven inanç kalmadı sonumuz ne olur bbilemiyorum)
    Dediğim gibi hata yapip birbirinizin güvenini sarstiginiz için bu kiskanclik hastalık seviyesine geliyor hata yapmamaya ortak alınan kararlara duyduğunuz surece birbirinizi yormayacak şekilde güzel kiskancliklar sürdürebilirsiniz iliskinizi.
    Hata yapip birbirinizin guvenini sarsmadiginiz surece kiskanclik hastalık seviyesine gelmez.

0
    0 Yorumla
  • tuaf_biri
    tuaf_biri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

bende hep erkekler daha cok kiskanir diye dusunurdum.,.

sana bir soru sormak istiyorum.. oz guvenin varmi? cogu zaman kiskanclik oz guven yuzunden

oluyor ve tabiki guvensizlik. oz guven dedigimde kendini begeniyormusun? ve ona guveniyormusun? eger bu iki sorudan biri hayirsa ozaman o hayir cevabi dusun bence ve

neden oldugunu dusun.

eger oz guven yoksa? -OZAMAN YARAT!

mesela bende kiskancim hemde cooookk ama o beni daha cok kiskandiginda sanki bana

kiskanacak zaman kalmiyor. sunuda dusunebilirsin o seni kiskaniyormu? kiskanmiyorsa belki sorunun cevabi burda? ego tatmin olmadigi icin sen kiskanclik yapiosun..

bence sakin sakin kafandan gecir bunlari derim ben..

1
    1 Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

teşekkür ederim.. aslında özgüvenim vardı, hala da var ama bazı durumlarda yeterli değil sanırım ya da ona tam anlamıyla güvenemiyorum sanırım.. ikisi de yok değil ama çok fazla da değil.. hal böyle olunca elimde olmadan kurup duruyorum kafamda..

Yorumla
  • Ausname
    Ausname Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50 , eic 32%
    +1 yıl

Kurtulamazsın, Adamı kısıtlaya kısıtlaya sık boğaz edeceksin, o da basacak kalayı bir yerden sonra, sonra dut yemiş bülbül gibi oturacaksın yerine. Veya o da seni kıskanacak ve sonra ayrılacaksınız...Bilesin diye yazdım heee...

3
    1 Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

:((

Yorumla
  • araknafobia
    araknafobia Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kıskançlıktan kurtulunurmu? Neden kıskandığını bildiğin gün kıskançlığından kurtulursun.Kendine neden eziyet ettiğini anladığın gün bunu anlarsın.Sende olmayanı başkasına görünce veya kendine güvenmeyi bilmediğin zaman ve karşındakine güvenmediğin zaman bu duygular oluşur.Arınmak gerek kendine güvenerek veya başka insanların var olan şeylerine göz koymayarak veya karşındakine güvenerek vs.

1
    0 Yorumla
  • ElfenLied
    ElfenLied Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 42%
    +1 yıl

Head$hot. En temizi. Tüm kıskanç bünyelere tavsiye ederim.

Ha bi de:

https://www.youtube.com/watch?v=HiXwHUAVDPk#t=0m42s

link

1
    0 Yorumla
  • cadııııı
    cadııııı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

çok sahiplenirsen canın çok yanar eskiden bende çok kıskançtım ama bana zarardı.

bu arada günün sorusu nasıl yapılıyor ya ? ben mesaj attım ama soracağınız sorunun linkini atın diyolar o nasıl oluyor? bilmiyorumda bu konuda cahilim :(

1
    1 Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

günün sorusu yapmak istediğin soruyu kendi profilinden tıkla, o sorunun linkini kopyala, mesaj bölümüne yapıştır ve bu soruyu günün sorusu yapmak istiyorum de canım.

Yorumla
  • tubacan
    tubacan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

kendine güwen öncelikle sonuçta o seni seçti seninle mutlu seni seviyor baskası değil onun için hayat sadece sensin... gğwen duy kendine böyle baş edersin

1
    1 Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

teşekkür ederim :)

Yorumla
  • 7ekila
    7ekila Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 44%
    +1 yıl

Bütün kızların sorunu da bu heralde:) karakterıne oturmussa yapabılınecek bişey yok ama bilimsel bir arastrmaya göre mc ve burger basta olmak üzere hazır gıdalar kıskançlık duygusunu öldürüyormuş:)

1
    14 Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

yok artık :D

Yorumla
    • 7ekila
      7ekila
      +1 yıl

Ciddiyim hatta ingilterede mi ne yapmışlar onlarda kıskançlık hormonlarını bıtırdıler dıye yakınıyorlardı:D

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

ya bn o menülerden yiyemiyorum kii kilo almayayım diee:D

Yorumla
    • 7ekila
      7ekila
      +1 yıl

Aaaa birinden birini seçeceksin artık:D:D:D bol bol whooper bol bol spor ozaman:D

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

spor zaten sürekli yapıyorum ama sporla da eritilmez be güzelim, o whooperlarr :D

Yorumla
    • 7ekila
      7ekila
      +1 yıl

Doğru sölüorsun ama tadıda çok güzel ya:D:D:D:d

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

ahh hem de nasıl, gece gece canım çekti yaa:D

Yorumla
    • 7ekila
      7ekila
      +1 yıl

Aynen birden feci acıktım:D:D bu konusma bıze hıc ıı gelmedı:D

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

:D neyse ki bu saatte istesekte bulamayz nöbetçi bi burger king :D içimize atmalıyız bu açlığı :D

Yorumla
    • 7ekila
      7ekila
      +1 yıl

Aynen :):) zaten çok para boşver boşver sen baska yollar bul kendıne kurtar kendını:D

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

hem açlığı hem kıskançlığı içime atmaya karar verdim yoksa vücudumdan da olucam :D

Yorumla
    • 7ekila
      7ekila
      +1 yıl

Bak şükretmeyi öğrendin en azından buda bişeydir ... :D:D:D

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

kesinlikle tatlım :D:D

Yorumla
    • 7ekila
      7ekila
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • zeryamm
    zeryamm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

bende cok kiskancim ve bu kiskanclik kanser gibi beni eritiyo. aslinda bizaman sonra paronaya donuyo adamin yapmadigi seyleri yaptin diyorum. hergun canim yaniyo hergun basim agriyo. bir kere yalanini yakaladim sonra boyle oldum. guven yoksa birak demeyin okadar zorki sevdigin birinden ayrilmak onsuzda olmuyo. cok canim aciyo okadar seviyorumki kaybetmekten korkuyorumki. askinda yanindaki kadinlardan daha guzelim şık giyinirim isimde cok basariliyim ama malesef yinede onune gecemiyorum. bunu asabilen yok mu tavsiyesi olan

0
    0 Yorumla
  • Elmalı_turta
    Elmalı_turta Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 39%
    +1 yıl

Sende onu kısıtla

baskı yap herşeyine karış sürekli telfda brifing versin sana belki bunalır seninde bunalabileceğini düşünür ve içindeki canavara dur! der..

fazla abartmayacak şekilde kıskançlık iyidir ama şahsen ben severim

1
    0 Yorumla
  • anastaciacasta
    anastaciacasta Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 33%
    +1 yıl

bende de var akıllı olayım sacma sapan seylerden kıskanmayayım,parazıtlık yapmayayım dıyorum ama kime, oluyor yine bir paranoya ben başka bir kişiliğe bürünüveriyorum kıskanclık damarlarıma karısınca:))) benden korksun sevgili ...

1
    0 Yorumla
  • bernaberna
    bernaberna Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

vay arkada millet ne dolmuş böyle destan yazsalarmış :)

1
    1 Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

hakikaten millet dolmuş baya bnde farkettim :D

Yorumla
  • setenay
    setenay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

Ahah bende onun istediği düzeyde kıskanamiyorum.

Onun bir birey olduğunu , kararlarini tek başına vermesi gerektiğini ve bu kadar çok sıkarsan sana yalan söylemeye başlayacağıni aklında bulundur .

Yalan söyleyip arkandan iş çeviren bir sevgili istemezsin.

Ama bu kadar kıskançlıkla adama başka yok bırakmadigin için onuda suçlayamazsin..

0
    2 Yorumla
    • sersernm-tiryaknm
      sersernm-tiryaknm
      +1 yıl

gözüne soka soka bişeler yapmasıda hoş olmaz bence:)

Yorumla
    • setenay
      setenay
      +1 yıl

bu entryden öyle birşeyi nasıl çıkardın :)

aklında bulundur yazıyor ne kadar farkındasin bilemem ama :)

Yorumla
  • mert13
    mert13 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

İş sende bitmiyor Erkeğinin seni kavraması gerek örneğin Bİr kızla muhabbet ederken gel aşkım sende katıl demesi senin ona güvenini katlaştırıcaktır :)

3
    0 Yorumla
  • sersernm-tiryaknm
    sersernm-tiryaknm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

var ...bende önceden öleydim aşırı kıskanırdım ..ama şu an bütün kıskançlık damarlarımı aldırmış gibiyim:)) samimi sölüyorum ..sana yardımcı olabilirim özele yazayım istersen_?

1
    3 Yorumla
    • nuyumm
      nuyumm
      +1 yıl

ah ah bana da bi mesaj at bari ya :'(

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

kesinlikle istiyorumm :))

Yorumla
    • Kırıkdino
      Kırıkdino
      +1 yıl

Banada yardımcı olurmusun 🥲 cidden çok psikolojim bozuluyor napicagimi bilemiyorum

Yorumla
  • kartanesy
    kartanesy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

onun sana güven aşılaması lazım.aksi takdırde senden zamanla kısknclık yuzunden bıkacaktr. ask bu kıskanclık olmadan olmuo ama dızgınle kendını . yoksa onu kaybedersın

1
    0 Yorumla
  • sapkıntürk
    sapkıntürk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

Bunu bir iş anlaşması olarak görün.Fazla kaptırmayın.Ürünün kalitesi her zaman maalesef aynı kalmayacaktır o yüzden bunu bilerekten yaklaşın

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kıskançlık bence ya kendine güvensizlikten ya da karşısındakine güvensizlikten olur. Maalesef bunun bi çözümü yok güvenceğin birisiyle ol ve her zaman için kendine güvenmelisin. kaybetmek istemediğin bi insanı sırf bu yüzden kaybetmek zorunda kalırsın yoksa.

1
    0 Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

kendıne guven+erkek arkadasına guven+senın sevgılın oldugunu dusunmen ve senın 10 -0 onde oldugunu bılmen +kuruntu yapmamak+ akıllılık=kıskançlıktan kurtulmak

1
    0 Yorumla
  • bebisim4662
    bebisim4662 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı.

kiskanclik cok kötü bir huydur ya kolay kolayda birakamaz insan, güvenmeyi ögrenmelisin cözüm nokta orda.

1
    0 Yorumla
  • ismimhakan u
    ismimhakan Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı.

Kıskançlıkla başetmenin tek yolu güvenmeyi öğrenmektir. Güvenmeyi öğrenmenin tek yolu ise güvenilir birisini bulmaktır. :)))

1
    0 Yorumla
  • Ecem_
    Ecem_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Kıskançlığı yok edemezsin kıskandığını karşı tarafa belli edersen üzülen sen olursun fakat belli etmezsen zamanla o seni kıskanır sende onu umursamazsın...Kıskanmamaya başlarsın

2
    0 Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

sevgilinin etrafinda kadinlar ustune atlamak icin sirada mi bekliyor?

3
    0 Yorumla
  • YaseminYC
    YaseminYC Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

Kendine ve sevgiline güvenmelisin.Ondan sonra kıskannçlığın azalıcaktır.

1
    0 Yorumla
  • ayperiyeni
    ayperiyeni Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 30%
    +1 yıl

Empati yapmayı dene ozaman kurtulabilirsin belki...

1
    0 Yorumla
  • Canxan
    Canxan Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Hım sizi aldatacağı düşüncesini kafanızdan atmanız gerekiyor bu size çözüm getirebilir .

1
    0 Yorumla
  • baharcık
    baharcık Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

kendine güvenmelisin onun sevgisine güvenmelisin :) ama ilk kendin özgüven eksikliğinden kaynaklanır daha çok :)

1
    0 Yorumla
  • spartacus35
    spartacus35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

bence hiç kurtulmaya çalışma çünkü gerekli ve güzel bir huy..sonuçta kıskançlıkla sevgi doğru orantılı..eğer sevgilin rahatsızsa kıskanılmaktan hiç boşa zaman harcama..

1
    0 Yorumla
  • phantomxyxy
    phantomxyxy Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Sevgiline neden güvenebileceğine dair düşün cevapların seni tatmin ederse kıskanmana gerek kalmadığını anlıycaksın bence.

1
    0 Yorumla
  • AyPrensi
    AyPrensi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

kurtulma karşı cins adam gibi adamsa bunu göz önünde bulundurup oda seni bu şekilde kıskansın

3
    0 Yorumla
  • basküler
    basküler Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Sakın erkek arkadaşına belli etmee, yoksa sonunuz iyi olmaz bence.Ayrıca kurtulmak zordur; belki psikolog.

2
    0 Yorumla
  • marassantiya
    marassantiya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Karşındakini bir mal gibi görüp sahiplenmeye çalışma bence. Sen ona sadece sevgini ver ve ondan sevgisini bekle.

1
    0 Yorumla
  • anamuhalefet
    anamuhalefet Takip Et
    Xper 2 Yaş: 56
    +1 yıl

Konu sevgilin değil aslında sensin... Sakin olup kendine dönmeyi deneyebilirsin..

1
    0 Yorumla
  • Kaan06
    Kaan06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

güvenebilirsin güvensiz bir ilişki çok fazla yürümez zaten en iyisi eşine inan

1
    0 Yorumla
  • arsenal14
    arsenal14 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

sevmekten vazgeç kıskanmazsın :) lütfen aşkta kıskançlık şart lütfen şunları yapmayın :)

1
    0 Yorumla
  • maneaterr
    maneaterr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

kıskançlık bi huy gibidir başedemezsin eğer sevgilin bu durumdan şikateçiyse belli etme krizin tuttugunda yansıtma ona

1
    0 Yorumla
  • tayguncan
    tayguncan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

var..o da senı kıskanıp senı kısıtlayınca ve senden mantksız seyler ısteyınce ne kadar sacmaymıs dıorsun :)ve kısknmıorsun enazından asırı boyutlarda

1
    0 Yorumla
  • arsenlupen
    arsenlupen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

sevmez isen o zaman kurtulursun.seversen de bol bol güven tazeleyin.

1
    0 Yorumla
  • sezoox
    sezoox Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

bunu aşmak zamanla olur bence insan zamanla bu konularda yapıcı oluyo goruceksın zamanla.

2
    0 Yorumla
  • mıstıkcım
    mıstıkcım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

bak sende ondan habersiz yazıyorsun oda kıskansa hoşuna gidermiydi

2
    0 Yorumla
  • robin
    robin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

deriz deriz ama öyle şeyler gelırkı ınsanın başına kıskanclık damarı tutar..

1
    0 Yorumla
  • Mavish
    Mavish Takip Et
    +1 yıl

Ahh ahh bende bilsemm bende çok kıskanıyorumm yokmu çareeeeeeeee :( :D

1
    0 Yorumla
  • Waadaaa
    Waadaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Hocam geçmiş olsun çaresi yok. Tafsiyem bu kıskançlığı takıntıya çevirme.

1
    0 Yorumla
  • ahmet290
    ahmet290 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

aynı şekilde de sen davran bakalım empati kurabilecek mi..

0
    0 Yorumla
  • aycca
    aycca Takip Et
    +1 yıl

aşık insan kıskanır kıskanmazsa sorun vardır bence.ama dozunu ayarlamak ve karşındakine dozunda yansıemak önemlidir

0
    0 Yorumla
  • ssddd
    ssddd Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Domuz eti :) kıskançlığı azaltıyor deniyor ne derece doğru bilemiyorum

0
    4 Yorumla
    • incibas001
      incibas001
      +1 yıl

eğer dinin islamsa haram kardeşm

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

aynen, haram.

Yorumla
    • ssddd
      ssddd
      +1 yıl

Biliyorum ben şakasına dedim töbe ya ciddiye mi aldınız :)

Yorumla
    • MeLody
      MeLody
      +1 yıl

biraz:D

Yorumla
  • adamız
    adamız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bir çaren yok sonuçta karşındakine ve etrafındakilere güveninle alakalı bir şey yada psikolojik

2
    0 Yorumla
  • StarLa
    StarLa Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Elini kolunu bağlamak yada yakasına kucuk kamera takmak :)

0
    0 Yorumla
  • AmIMad
    AmIMad Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

kıskanmak güzeldir kıskanmasan senin onu sevmedigini düşünür

1
    0 Yorumla
  • ballıhardal
    ballıhardal Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

güvenmeye çalış,biraz kendi haline bırakmanda yarar var.

1
    0 Yorumla
  • begüşşşş
    begüşşşş Takip Et
    +1 yıl

bende sevgılımı cok kıskanıyrm yapck br sey yok cok yakısklı ve sevyrm tabkı kıskncmD

1
    0 Yorumla
  • raskolnikov_16
    raskolnikov_16 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

var öldür gör göm kara toprağın olsunikinizde rahatlayın

0
    0 Yorumla
  • Geçimsiz
    Geçimsiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Belli ki seni çok kıskandıracak kadar rahat davranıyor. Sende onun gibi davran bakalım ne olacak.

1
    2 Yorumla
    • sersernm-tiryaknm
      sersernm-tiryaknm
      +1 yıl

rahat davranan insan karşısındaki insanın rahat olmasınıda umursamaz..

Yorumla
    • Geçimsiz
      Geçimsiz
      +1 yıl

Hayır işte öyle değil. Bazıları dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyorlar. Sonra karşıdaki de yapınca dur ya ne oluyo bu böyle değildi diye bi silkiniyorlar :D

Yorumla
  • Tayfun01
    Tayfun01 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Karşılıklı güven bu sadece seninle değil sevgilinin desteği ilede olması gerek yoksa devam eder.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sevgilini uyararak kurtulursun sadece.kendi başına yapamazsın

2
    0 Yorumla
  • dusunsenebi
    dusunsenebi Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

varsa bana da söyleyin

1
    0 Yorumla
  • melis87
    melis87 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

tatlım sana yapılsa ne düşünürsün bunu düşün

1
    0 Yorumla
  • anastaciacasta
    anastaciacasta Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 33%
    +1 yıl

yok sanırım :))bende öyleyim

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kıskançlıktan nasıl kurtulunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kıskançlıktan nasıl kurtulurum? 5 cevap verildi
Kıskançlıktan nasıl kurtulurum? 7 cevap verildi
Kıskançlıktan nasıl kurtulurum? 8 cevap verildi
Kıskançlık duygusundan nasıl kurtulurum? 3 cevap verildi
Kıskançlıktan nasıl kurtulabilirim? 4 cevap verildi
Kıskançlıktan kurtulmak için ne yapmak gerek? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bugün de portakal suyumuzdan bir yudum alıp holdingimize gidemedik. Büyük hayaller kurar mısınız sizde 😂 ?
  • Seni bir kere görmek için tüm haftalığımı bağlarım, olsun çoluk çocuk evde aç kalsın, dediğiniz bir üye var mı sitede😀?
  • Birinden hoşlandığında seni ele veren şey ne olur?
  • İlgi manyağı biri ile yapabilir misiniz?
  • Sevgilim yüzünden kapalı elbiseler giymek zorundayım, dudak dolgusunu da izin vermiyor. Haklı mı?
  • Yaz için en iyi kalıcı erkek parfüm hangisi, hangi kokuyu almalıyım?
  • Hayatının aşkını kaçırdığını düşünür müsün?
  • Bol paça pantolon ve stiletto kombosu neden bu kadar çekici?
  • Birini gerçekten tanıdığını nasıl anlarsın?
  • Bakımsız güzel olunmaz mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨