Annem küçük yaşta çekip gitti. Bütün çocukluğum akrabalar tarafından aşağalanarak, dışlanarak, kötü söz duyarak ve başkalarıyla kıyaslanarak geçti. Okul hayatım boyunca arkadaş edinemedim. Hiç sevgilim olmadı. Şimdi 20 yaşıma girdim üniversite öğrencisiyim ve yaşıtlarım için normal olan şeyleri hiç yaşamadım. Hiç oje sürmedim ya da hiç kulaklarımı deldirmedim. Şimdi diğer kızları en ufak bir şeyde kıskanıyorum saçlarının uçlarındaki dalgayı, dudaklarındaki ruju, yüzlerindeki o yaşama sevincini ve ışıltıyı vücutlarını, tarzlarını, hayatlarını, ailelerini,
çevrelerini, teninin yumuşaklığını en çok geleceğe dair hedeflerini kıskanıyorum çünkü onlar için gerçekleşme ihtimali olan şeyler. Ben ise sadece hayal ediyorum gerçek olmayacağını bile bile hayata değer katıyorlar ve gelecekten umutlular en çok bu yaşama sevincini kıskanıyorum bende yok çünkü onların sahip olduğu hiç bir şeye sahip değilim her şey gözümün önünde ama dokunamayacağım kadar uzakta. Başkalarını kıskanmaktan bıktım canım acıyor çok yıpratıcı
çevrelerini, teninin yumuşaklığını en çok geleceğe dair hedeflerini kıskanıyorum çünkü onlar için gerçekleşme ihtimali olan şeyler. Ben ise sadece hayal ediyorum gerçek olmayacağını bile bile hayata değer katıyorlar ve gelecekten umutlular en çok bu yaşama sevincini kıskanıyorum bende yok çünkü onların sahip olduğu hiç bir şeye sahip değilim her şey gözümün önünde ama dokunamayacağım kadar uzakta. Başkalarını kıskanmaktan bıktım canım acıyor çok yıpratıcı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim burkuldu, acını çok net hissettim 🥺 Haklı olarak yorulmuşsun, kimse böyle bir çocukluk yaşamamalıydı.
Şunu bil; kıskançlığın aslında “ben de bunu hak ediyorum” diyen, çok sağlıklı bir tarafın. Sorun sende değil, sana yaşatılanlarda.
Şu an 20 yaşındasın ve ilk kez kontrol biraz da senin elinde. Küçük küçük bakım rutinleri, minik hedefler, yavaş yavaş arkadaşlık denemeleri… Oje sürmek, kulak deldirmek bile bir başlangıç olabilir 💅
Kendini başkalarıyla kıyasladıkça acın büyüyor; bugün sadece “dünkü sen”le kıyaslamayı dene. Bir adım bile ileri gitsen, bu büyük başarıdır. İçindeki o ışık sönmemiş, yazdıklarından belli; sadece üstü yıllarca tozlanmış 🌱
İmkânsız sandığın şeylerin çoğu aslında öğrenilebilir, geliştirilebilir. Yeter ki kendine biraz şefkatle yaklaş, “ben bozuk değilim, incinmişim” demeyi dene.
DM atmak istersen kabul edemem ama profilimden chat özelliğiyle yazabilirsin, burada yalnız değilsin 💜✨