Sevdiğim adam için bir medyuma gittim, işlem yaptırdım. Sevdiğim adamın üzerinde bir büyü olduğunu öğrendim. Hem yapılan büyüyü bozdurdum, hem de bana geri dönmesi için işlem yaptırdım. Bazı belirtiler büyünün tutmaya başladığını gösteriyor. Ama bugün bacağımda simsiyah bir morluk gördüm. Hiçbir yere çarpmadığıma eminim, zaten morluk o kadar koyu ki bir yere çarpsam mutlaka canım acır ve hissederdim. Sizce neden olmuş olabilir? İnanmayanlar lütfen görüş yazmasın.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arkadaşlar doğru yazmışlar o varlıklar sana dönmüşler sana musallat olmuşlar galiba öldürene kadar uğraşırlar bazen dikkatli ol
Teşekkür ederim ama öldürseler bile sıkıntı değil
Zaten yaptığın günahtan cehennemlik sin onu düşünmüyorsun da morlukmu takıntı oldu
Bu nasıl hadsizce bir yorum? Benim inancımdan sana ne kardeşim? Sen kimsin de bana cehennemlik diyip beni yargılıyorsun? Onu ancak Allah bilir. Senin gibi bir hadsiz bu konuda yorum yapamaz. Allah'ın bileceği işe karıştığın için sen benden daha günahkarsın.
Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur
Birincisi ben senin kardeşin nereden oluyorum hayırdır.
İkincisi ben demiyorum Kuran'da yazıyor
Üçüncüsü yorum yapmıyorum işlediğin günahı gösteriyorum
Dördüncü haddim tahminlerinin üzerinde oraya hiç girme
Yargıc değilim yargı dağıtmiyorum sadece soru sordum
Kardeşim dediysem lafın gelişi senin gibi insanlara tepeden bakan, milletin başına yargıç kesilen bir zavallıya ben selam bile vermem.
Lafın gelisi bile deme yargılama vermedim sadece günahını değilde morlugunumu taktın diye sordum
Musallat durumu olabilir bizim burada bir hoca var yardımcı olabilir
Teşekkür ederim
Sakin ol aferin
Vay sevdigin adamdaki buyuyu bozmussun temizlemissin super onu kurtarmissin yani
Evet
Büyü yapan da yaptıran da büyük vebale girer dua et tövbe et kizim
Zor durumdaydım hem iyilik de yaptım aynı zamanda
Büyünün iyiliği olmaz büyü büyük günahtır o yüzden tövbe et ve büyüye dair herşeyi bir hoca eşliğinde yakın bence büyüde aracı cinler vardır sana musallat olmasin
Büyüyü bozduramam. Eğer bu iş olmazsa bu kez canıma kıyacağım ve bunun hiç geri dönüşü olmadığı için daha çok günah olacak.
Saçmalama bir erkek için değer mi ya dostum yapma gencecik kizsin sana erkek mi yok ya
Tek sebep o değil ama o beni hayata tutundurabilecek kadar yeterli bir sebep
Sohbet etmek istermisin
Saçmalama ya
Haram bu
Başka çarem kalmamıştı ne yazık ki
Tövbe et hemen
Allahtan da mı korkmuyosun böyle şeyler çoh tehlikeli. Hem haram hemde musallat durumu olabilir.
Haklısınız ama zor durumdaydım intihara bile kalkıştım
Anlıyorum herkesin kötü zamanları olabilir ama böyle şeyler yerine allaha yönel ve dua et daha çok mutlu olurdun. Nerende morluk var ki
Teşekkür ederim. Bacağımda, bugün fark ettim.
Allah belanı vermeye başladı çünkü
Hastaneye git bir emar çektir.
Sana musallat olmuşlar geçmiş olsun
Teşekkürler
merhaba kime yaptırınız?
Ayetel Kürsi nas Felak oku
Teşekkür ederim
Namaz kıl
Mehmet karakoç hoca var onunla görüş
Yapmayın böyle şeyler
Mecbur kaldım, canım çok yanıyordu
Sana musallat olmaya başlamışlar anlaşılan
İnsanlardan yeterince çektim şimdi sıra cinlerde
Büyü yaptırmak da yapmak da sıkıntı geri döndü mü?
Henüz dönmedi çünkü işlem uzaktan yapıldı yedirme içirme falan olmadı o yüzden hoca biraz zaman alabileceğini söyledi ama beni gizli numaralardan aramaya başladı, dün de hesabıma girmeye çalışmış.
Kime yaptırdn