Yargılayıp hakaret beddua vb. edecek olanlar lütfen görüş yazmasın. 4 ay önce sevdiğim adam için bağlama büyüsü yaptırdım. Onun üzerindeki büyüyü de bozdurdum. Etkilerini yavaş yavaş görüyorum. Fakat son 2 haftadır tuhaf şeyler yaşanıyor. Uzun zamandır karabasan gelmezken bu sıralar karabasan gelmeye başladı. Günün yarısını uyuyarak geçiriyorum. Bazen uykuyla uyanıklık arasında karabasan gelmemesine rağmen kolumu kıpırdatacak hâlim olmuyor. Ve genellikle sabaha karşı uykum bölünüyor. Üstelik tuhaf morluklar da oluşmaya başladı. Acı ya da ağrı yok, sadece dokununca çok hafif sızlıyor. Hiçbir yere çarpmadığıma da eminim. Hatta morlukların birinde büyüyü yaptığım kişinin isminin baş harfi oluştu. O tam silinmek üzereyken yeni bir morluk daha oluştu. Görüntüler bu şekilde:Neden böyle oldu sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk büyüsü yaptırdım ve sebepsiz morluklar oluşmaya başladı. Neden olabilir?
Bunun izahı Zihin ile alakalı Uyku anın da beynin vucudu korumak için kısmi felç durumuna geçer Bu aşama da bazı insanlar zihinsel sel aç olarak uyku ile uyanık olma durumuna geçer. Bu görsel olarak görme, hissetme, işitme gibi Ağırlık hissi ve boğulma hissi de meydana getirir. Uyur gezer olan insanlar da vucut felç durumu kalkar ve kişi olayın Farkın da olmadan rüya da olduğunu sansa da aslın da ev için de gezer. Bu olaylar beyin tomografisin de ve testler de normal rütin hayatta belli olmaz sen Bunu yaptırdın Ayrıca Vucudun da ki morluklar bedenin de ki morlukların sebebi ise derinin altın daki kıllcar damarın senin kasılmaların ve kas kitlenin uyguladığı basınç nedeni ile hasar görüyor. Büyü bilimi insanın bilinç altına etki ederek işleyen ve kişiyi içsel savaş ile büyük tahribatlara sevk eden bir olaydır. Kendine yaptığın bu
Şunu ekliyorum Büyü, ilizyon, manipülasyon, hipnoz bunlar aynı İnsan doğa da evrimleşmiş karşık bir canlı türüdür. Yarı hayvani yari ise Beyin zihinin senin ruhun onu temiz tut ve araştırıp kendi kimliğini bul
Çok olmuş doktora git büyü için de büyü yaptırmayıp dua etseydin keşke şimdi de tövbe edebilirsin dua et namaz kılmaya başla hocaya git kesin büyü ile ilgilidir üç harfliler seni rahatsız ediyordur sirke ile duş al sirke bütün vücuduna değsin üç harflilerden kurtulursun hoca dedi büyü musallat nazar hepsi bitiyor
Ben de bacagimi carpmistim ondan böyle morarmisti🤣🤣🤣🤣2. Resim benim bacagin suanki hali gibi🤣🤣🤣yapilan büyu insanin kendisini de etkiler ondan o keşke hic bulasmasaydin
umarım yaşadığın sorunlar bitmiştir sebebi de o olabilir tabiki de ama kimde yaptırdğını paylaşır mısın benimle de büyünün iyi bir şey olmadığını vs biliyorum yargılanmak istemiyorum ama başka bir konu için kendim için biriyle iletişime geçmek istiyorum
Bunu daha öncede açmıştın. O sure zarfında morluklarının gecmesi gerekiyordu. Hele ilk resimdeki paylasimin bu sekilde durmaz. Ya ilgi meraklısı birisin, ya da insanlarla ayni konu danolsa iletisimde olmak hosuna gidiyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk resimdeki morluk geçmek üzere zaten. Ayrıca ilgi meraklısı olsam neden burada gizli üye olarak bu soruyu sorayım ki? Öyle bir niyetim olsa gider Instagram'da paylaşırım.
Muhtemelen nonrem kisminda dayak yiyorsun malum mahlukatlar tarafindan ama hatitlamiyorsun sizi yargilamiyorum ama bunun hem bu dunyada hem ahirette cezasi var baglama filan ise yaramaz huzurunuz olmaz
Büyü yaptırdığınız insan her kimse Allah'ın laneti onun üzerine olsun daha da kendinize musallat etmişsiniz. Ahiti karşılıksız bozmuş o hocaniza söyleyin yaptığı Ahiti bozsun
Cinler sana tecavüz ediyor büyü cinle yapılır kâfir cinler seni taciz ediyor Ehli sünnet bu işten para almayan bir havas hocasına git musallat var üstünde
Depresyon haricinde hiçbir psikolojik rahatsızlık tanısı koyulmadı çok şükür :) ama esas şizofren sen olmalısın, zira kendini psikiyatrist zannediyorsun.
Birkaç ay önce (yine bu olaydan sonra) kolum ve kalbim çok ağrımıştı, ağrı kesici içmeme rağmen geçmedi ve gecenin bir vakti acile gitmiştim. EKG çekildi, kan verdim ve hiçbir hastalığım çıkmadı.