Yaklaşık 4 ay önce bağlama büyüsü yaptırdım. Bazı belirtiler oluşmaya başladı. Ama son dönemlerde tuhaf şeyler de yaşanıyor. Tam 1 hafta önce, hiçbir yere çarpmadığım hâlde bacağımda tuhaf, koyu bir morluk oluştu. Acı falan da yok. Böyle bir morluk bir yere çarpmam sonucunda oluşsa mutlaka acırdı ve hissederdim. Morluk bu şekilde:1 hafta sonra ise morluk bu şekli aldı, büyüyü bana bağlansın diye yaptırdığım kişinin baş harfi oluştu.Morluk ilk oluştuktan 2 gün sonra sabah vakti karabasan geldi. Ertesi gün aynı saatlerde kedim yanımda geldi, birkaç gün boyunca yanımdan ayrılmadı. Zaten onların göz perdesi yok ve hisleri bizimkinden daha kuvvetli, bizim hissedemediğimiz çoğu şeyi hissediyorlar. Sizce neden oldu bütün bunlar? Bu morluk neye işaret?
Aşk büyüsü yaptırdım ve böyle bir leke oluştu. Nedendir?
Büyüyle evlilik olmaz, sevgi olmaz. Adam hastalanır, hocaya giderse bakımda sen gözükeceksin. falan kişi büyü yapmış diyecek. adam büyüyü bozdurursa seni gözü görmez. rezillikte cabası, sonu kötü. Hadi bunları geç Allah daha fena bela verir başına. Büyü haramdır haram
Ne kadar igrenç insanlarsınız ya yorum yapacaksınız bari insan gibi yazın başınıza gelmeyen şeyler için saçma sapan konuşmayın insanlar nasıl bir psikoloji içerisinde ne yaşıyor bakalım biliyor muyuz herkesin yaptığı iyilik de kötülük de kendine sizin gibi saçma sapan insanlar yüzünden uygulamayı kapatacağım ya yeter artık her şeye atlayıp küfür etmeye bayılıyorsunuz gerçek hayatta yapamadığınız şeyleri sanalda insanlara yaparak rahatlıyorsunuz gündelik hayatınızda başkasına sesiniz çıkmaz gelip burada sağa sola ahkam kesiyorsunuz
@xxxxxxxxxxw ben senin gibi milletle fingirdeşip, sonra da ortada kalmayı kabullenemem. Ben ona daha gencecik yaşımda, çocuk sayılabilecek yaşta namusumu verdim. O sübyancı ise senin gibi iki kuruşluk paçavranın kumpasları yüzünden beni arkasına bile bakmadan bıraktı gitti, üzerime araba bile sürdü. Ben sizler gibi para karşılığı yemiyorum bu haltları, bu işlere "eğlence" gözüyle de bakmıyorum. Namus denen bir şey var ve bunun geri dönüşü yok. Daha yaşadığım bir ton şey var benim onlar yüzünden. Savunduğun adamın kim olduğunu anladın mı şimdi?
@Sinemlshx bizde yasadik cok seyler ama boyle sacma sapan islerle ugrasmadik dedikki varsa nasibizde olur ama yok nerde yok ask buyusu yok bilmem ne boyle sevecekse sevmesin ya biraz mantikli olun kimseyi yargilamiyoruz ama yanlis yanlış yanlış bu kadar basit
@Sinemlshx kardeşim sen ne diyorsun, ne içiyorsun kafan dumanlı. Ne diyelim ooo süper harika, gittiğin hocanınzadresini ver bizde yaptıralım falanmı diyorsun. Büyü yapmayı onaylıyormusun. _Allah karşınıza sizler gibi insanlar çıkarsın amin. Başka sözüm kalmadı. _Haa unutmadan Allah sizin gibi zihniyetteki insanlardan herkesi korusun amin. Yorumum bu kadar. Cahil insanlara laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan da zormuş.
Bak simdi yasadin olayi yanlis ustune yanlis yaparak ortbas etmeye calismak seninki o senin namusunu almis yaw ondan nefret edeceğine hala asik etmen mantik almiyor namus ne ki ya kalpte biter bacak arasinda degil unutma
@xxxxxxxxxxw ulan satılmış mal, cahillik parçalarından akıyor gelmiş bana saldırıyorsun sapıklar gibi. Ayrıca evet, umarım karşıma benim gibi insanlar çıkar hep, senin gibi ucuz, adi, düşmüş, karakter fakiri insanlar çıkacağına.
Lan bana ne annem yaşındaki kadınsa? Böyle alçak bir kadına annem olsa bile saygı duymam ben. Yüzüne tükürürüm. Sen kimsin ki bana doğru yolu göstereceksin düşmüş insan? Sen o seviyede bir insan değilsin. Sen anca millete tıpkı bir tecavüzcü gibi saldırırsın. Namussuz.
@soran sen zamanında hata yapmışsın anlıyorum seni. Ama büyüyle sevgi olmaz canım olmaz. Tm bana şimdi kızıyorsun, dediklerime geleceksin. Sonra diyeceksinki ahhh ahhh , kızlar soruyorda bir kişi vardı, MUHTEŞEM yorumlarıyla beni uyarmıştı, dinlemedim onu🤦🏻♀️🤦🏻♀️deyip kafanı duvarlara vuracaksın. Büyü bozulursa 💩sçtın
Benimle tartışacağına doğru yolu bul. Buradaki insanlar senin yaptığının yanlış olduğunu söylüyor işine gelmeyince saldırıyorsun. Burada bu kadar kötüysen canlı kimbilir kimlere ne kötülükler yapıyorsundur.😳
@xxxxxxxxxxw ulan dingil, sen tecavüzcü gibi millete saldırınca kötü olmuyorsun da ben sana haddini bildirince mi kötü oluyorum? Bendeki yüreğin vicdanın kırıntısı yok sende, kime ahkam kesiyorsun sen?
Ahiretini yakmışsın arkadaşım büyü yaptıran yapan kişi dinden çıkar bir şey isteyeceksen Allah'tan iste geçmiş olsun ne diyeyim büyü yaptırdığın kişiye git sor artık neden böyle olduğunu
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Allah'a çok dua ettim ama olmadı. İntihar seviyesine gelmiştim zaten başka sorunlarım da var. Bu dünyada cehennemi yeterince yaşadım ben. Onun beni yeniden sevmesini kurtuluş olarak gördüm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Büyünün yasak ve haram olduğu yapanda yapaninda obur tarafta cayır cayır yaninca anlayacaklardir
Beni yargılama haddine sahip değilsin
Olacagini soyluyorum büyü yapip kadere karsi geliyorsun oysa Allah'tan hayirlisini istesen daha iyi olmaz mi
Sana az bile demiş. senin ağzına sç💩 sa az rezil utanmaz, büyüyle adam bağlıyor kendine, kepaze. Adamın başını yakacaksın, inşallah sen yanarsın 🤬🤬🤬🤬🤬
Allah'a çok dua ettim olmadı
Hayilisini istedinmi olmadiysa dusun neden olmadi ya tum kalbinle samimiyetinle etmedim ya da hayırlı biri olmadigi icin kabul olmadi
Büyüyle evlilik olmaz, sevgi olmaz. Adam hastalanır, hocaya giderse bakımda sen gözükeceksin. falan kişi büyü yapmış diyecek. adam büyüyü bozdurursa seni gözü görmez. rezillikte cabası, sonu kötü. Hadi bunları geç Allah daha fena bela verir başına. Büyü haramdır haram
@xxxxxxxxxxw ulan dingil ulan kltk yaşadığım şeylerden haberin yok gelmiş burada ahkam kesiyorsun kaybol onun bunun çocuğu seni
@xxxxxxxxxxw teşekkür ederim sozlerime tercuman olduğun icin hizir gibi yetisiyorsun ☺️
Bu küfürleri sana çok yakıştırdım, üstüne güzel oturdu.👍🏻İnsan kendine yakışanı biliyor, zevklisin doğrusu helal be😏
Yavaş gel o senin annen yasinda belki ayip degilmi o sozler Sana yaptin bir yanlış sana dogru yolu gosteriyoruz ayip ayip 😡😡
@_Mavi_Ay_rica ederim her zaman arkandayım🙂takipçi dediğin ben gibi olacak😁
Ne kadar igrenç insanlarsınız ya yorum yapacaksınız bari insan gibi yazın başınıza gelmeyen şeyler için saçma sapan konuşmayın insanlar nasıl bir psikoloji içerisinde ne yaşıyor bakalım biliyor muyuz herkesin yaptığı iyilik de kötülük de kendine sizin gibi saçma sapan insanlar yüzünden uygulamayı kapatacağım ya yeter artık her şeye atlayıp küfür etmeye bayılıyorsunuz gerçek hayatta yapamadığınız şeyleri sanalda insanlara yaparak rahatlıyorsunuz gündelik hayatınızda başkasına sesiniz çıkmaz gelip burada sağa sola ahkam kesiyorsunuz
@xxxxxxxxxxw ben senin gibi milletle fingirdeşip, sonra da ortada kalmayı kabullenemem. Ben ona daha gencecik yaşımda, çocuk sayılabilecek yaşta namusumu verdim. O sübyancı ise senin gibi iki kuruşluk paçavranın kumpasları yüzünden beni arkasına bile bakmadan bıraktı gitti, üzerime araba bile sürdü. Ben sizler gibi para karşılığı yemiyorum bu haltları, bu işlere "eğlence" gözüyle de bakmıyorum. Namus denen bir şey var ve bunun geri dönüşü yok. Daha yaşadığım bir ton şey var benim onlar yüzünden. Savunduğun adamın kim olduğunu anladın mı şimdi?
@Sinemlshx bizde yasadik cok seyler ama boyle sacma sapan islerle ugrasmadik dedikki varsa nasibizde olur ama yok nerde yok ask buyusu yok bilmem ne boyle sevecekse sevmesin ya biraz mantikli olun kimseyi yargilamiyoruz ama yanlis yanlış yanlış bu kadar basit
@Sinemlshx kardeşim sen ne diyorsun, ne içiyorsun kafan dumanlı. Ne diyelim ooo süper harika, gittiğin hocanınzadresini ver bizde yaptıralım falanmı diyorsun. Büyü yapmayı onaylıyormusun.
_Allah karşınıza sizler gibi insanlar çıkarsın amin. Başka sözüm kalmadı.
_Haa unutmadan Allah sizin gibi zihniyetteki insanlardan herkesi korusun amin. Yorumum bu kadar. Cahil insanlara laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan da zormuş.
Bak simdi yasadin olayi yanlis ustune yanlis yaparak ortbas etmeye calismak seninki o senin namusunu almis yaw ondan nefret edeceğine hala asik etmen mantik almiyor namus ne ki ya kalpte biter bacak arasinda degil unutma
@xxxxxxxxxxw ulan satılmış mal, cahillik parçalarından akıyor gelmiş bana saldırıyorsun sapıklar gibi. Ayrıca evet, umarım karşıma benim gibi insanlar çıkar hep, senin gibi ucuz, adi, düşmüş, karakter fakiri insanlar çıkacağına.
_Mavi_Ay_ Yok sana demiyorum şu küfürbaz arkadaşa dedim
Lan bana ne annem yaşındaki kadınsa? Böyle alçak bir kadına annem olsa bile saygı duymam ben. Yüzüne tükürürüm. Sen kimsin ki bana doğru yolu göstereceksin düşmüş insan? Sen o seviyede bir insan değilsin. Sen anca millete tıpkı bir tecavüzcü gibi saldırırsın. Namussuz.
@soran sen zamanında hata yapmışsın anlıyorum seni. Ama büyüyle sevgi olmaz canım olmaz. Tm bana şimdi kızıyorsun, dediklerime geleceksin. Sonra diyeceksinki ahhh ahhh , kızlar soruyorda bir kişi vardı, MUHTEŞEM yorumlarıyla beni uyarmıştı, dinlemedim onu🤦🏻♀️🤦🏻♀️deyip kafanı duvarlara vuracaksın. Büyü bozulursa 💩sçtın
@xxxxxxxxxxw senin gibi değersiz bir paçavranın lafını muhtemelen birkaç saniye içerisinde beynimden silmiş olacağım
@soran 😳😳😳beynin varmış 🤲🏻şükür. Kullan ihmal etme
@xxxxxxxxxxw aynen sende olmayan bende olduğu için şaşırdın sanırım
Zavallı 😔
Benimle tartışacağına doğru yolu bul. Buradaki insanlar senin yaptığının yanlış olduğunu söylüyor işine gelmeyince saldırıyorsun. Burada bu kadar kötüysen canlı kimbilir kimlere ne kötülükler yapıyorsundur.😳
@xxxxxxxxxxw kes kaybol
@xxxxxxxxxxw ulan dingil, sen tecavüzcü gibi millete saldırınca kötü olmuyorsun da ben sana haddini bildirince mi kötü oluyorum? Bendeki yüreğin vicdanın kırıntısı yok sende, kime ahkam kesiyorsun sen?
@xxxxxxxxxxw buyuyu bozdur tovbe et abdestsiz gezme helal bas oku namaz kil
Son durum
Ne buyu tuttu mu bende düşünüyorum ama gunah
Başına daha kötü işler de gelebilirdi. Hiç korkmadın mı
Başıma yeterince olay geldiği için bu beni korkutmadı
Ahiretini yakmışsın arkadaşım büyü yaptıran yapan kişi dinden çıkar bir şey isteyeceksen Allah'tan iste geçmiş olsun ne diyeyim büyü yaptırdığın kişiye git sor artık neden böyle olduğunu
Allah'a çok dua ettim ama olmadı. İntihar seviyesine gelmiştim zaten başka sorunlarım da var. Bu dünyada cehennemi yeterince yaşadım ben. Onun beni yeniden sevmesini kurtuluş olarak gördüm.
Seni anlıyorum hayat hepimiz için çok zor bazılarımızın yaşadığı şeyler çok ağır ama olmadı ise hayırlısı değilmiş demek ki daha iyisi çıkardı karşına
Ondan daha iyi, daha zeki ve daha yakışıklı pek çok insan var ama ben yine de onu her şeyden çok istiyorum.
Büyüyle olacak evlilik , olmaz olsun. Zorla güzellik olur mu, tühhhhh surata senin utanmaz🤬🤬🤬🤬🤬
Ya kaybol şuradan evlilik nereden çıktı boş boş konuşma. Beni yargılayacak son insan bile değilsin.
Kes sesini pis büyücü seni. senin gibi pislikler yüzünden millet perişan 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Ananın şeyi
İnşallah ağzın yüzün yamulurda öyle kalırsın. o büyü sana ters döner inşallah amin
Senin gibi düşmüş, ahlaksız bir kadının duası kabul olacak değil ya :) içim rahat o yüzden
Yaşayınca görürsün yavrum
Senin dediğin hiçbir şeyi yaşamayacağım için sıkıntı yok
Neden olduğunu bilemedim, sorunun düzeldi mi? İyi misin şimdi
Aşk büyüsü onaylanmış oda mührü
İnşallah
Doğru söyle kim ısırdı seni
Kimse
Aynısından bacağımda var
Olabilir
Biri de bana yaptırmış demek ki
İşe yaradı mı ben de barbaraya yaptırıyım
Barbara'nın modası geçti artık 30 yaşında kadın